Top Local Places

MMK Rengøring

Frodesgade 161, Esbjerg, Denmark
Cleaning Service

Description

ad

Med målsætningen "Tilfredshed frem for alt" bestræber MMK Rengøring sig på at tilbyde høj kvalitet og god service til gode priser indenfor rengøring. MMK Rengøring blev grundlagt i 2012 efter, at jeg sammen med mange andre  havde mistet mit job, da Danish Crown Esbjerg lukkede. I stedet for at fortsætte i samme branche valgte jeg at tage springet over i det private erhvervsliv indenfor rengøringsbranchen.

Med målsætningen "Tilfredshed frem for alt" bestræber MMK Rengøring sig på at tilbyde høj kvalitet og god service til overkommelig priser indenfor rengøring til både erhverv og privat , og endvidere hjælp til tøjvask og at handle ind.

Kvalitet:
Vi er godkendt som fritvalgsleverandør af Esbjerg kommune og bruger udelukkende rengøringsmidler fra BI-RO A/S, som er Svanemærket for at opnå mindst mulig belastning af miljøet.

Service:
"Tilfredshed frem for alt!" er bare ord indtil man har oplevet vores kundeservice. Jobbet bliver gjort ordentligt og vi bestræber os på at kundens behov indenfor den givende opgave er fuldt dækket når opgaven er fuldført.

CONTACT

Quiz

NEAR MMK Rengøring