Top Local Places

Rosendahls A/S

Oddesundvej 1, Esbjerg, Denmark
Company

Description

ad

Rosendahls er et af Danmarks førende grafiske kommunikationshuse. Vi tilbyder alle ydelser, der er relevante i forbindelse med publicering.  Rosendahls-koncernen er en både grafisk og elektronisk kommunikationsvirksomhed i ordets bredeste forstand. Med rødder, der rækker tilbage til 1902, tilbyder vi i dag en komplet vifte af ydelser inden for kommunikation, publicering, lager og distribution. Og vi dækker såvel de trykte platforme som web og andre digitale medier.

Geografisk dækker vi hele Danmark med lokationer i Aalborg, Esbjerg, København og Odense. Alle fire steder møder du ikke alene den nyeste teknologi, men også et hold af dygtige medarbejdere. Eksperter, der på tværs af deres respektive knowhow og kompetencer tænker i helheder. I at skabe den rigtige løsning for hver eneste kunde.

Vores nuværende position er nået gennem en kombination af organisk vækst, strategiske opkøb og et veludviklet blik for nye muligheder. Samtidig har vi i takt med væksten formået at fastholde den unikke kultur, der i mere end 100 år har præget vores familieejede koncern.

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

International pris til Gymnasieskolen

ROSENDAHLS ØNSKER TILLYKKE 🏆 Vi er glade og stolte på vegne af vores samarbejdspartnere, Gymnasieskolen og Creative ZOO, for den prestigefyldte, internationale designpris, Red Dot Award, som fagbladet Gymnasieskolen har fået tildelt. ”Vi har, som redaktion været på en rejse, og står i dag med et magasin, der ser markant anderledes ud end før. Men alt i alt har redaktionen holdt fast i de nye og anderledes ideer, der blev født i samarbejde med Creative Zoo, og jeg ser tildelingen af Red Dot som en anerkendelse af den vej, vi er gået, og som et bevis på kvalitativt design og stærk branding. Jeg er stolt på redaktionens vegne.”, Morten Jest, chefredaktør. Gymnasielærer Creative ZOO Læs mere her: https://gymnasieskolen.dk/international-pris-til-gymnasieskolen

facebook.com

Danish Design Award

facebook.com

Er du Rosendahls nye Key Account Manager? Rosendahls skaber vækst og opretter en ny nøglestilling. Hos Rosendahls sætter vi os ind i vores kunders forretningsgrundlag, deres passion og deres ønsker. Vi har helt bevidst øget fokus på store industrielle partnere, men forståelsen for detaljerne i dansk design og ingeniørkunst er lige så indgående, som den altid har været. Vores udvikling er fortsat positiv og vi søger nu en ny kollega. Om stillingen: - Salg og rådgivning til store industrikunder - Base i Midtjylland Nøgleord: - Videregående uddannelse - Teknisk salg - GMP-indsigt. Ring uforpligtende og fortroligt til Chief Commercial Officer Peter Vermehren-Poulsen og hør mere: T: +45 4010 4601 M: pvp@rosendahls.dk Vi har åbent hele sommeren og hører meget gerne fra dig! Læs mere om Rosendahls på www.rosendahls.dk

facebook.com

TRYKSTART HOS ROSENDAHLS I denne søde sommertid er der mange, som allerede nu skal forberede julen. Juullip Nipitittagaa, Den Grønlandske Julemærkefond, har i denne uge været til trykstart på dette års grønlandske julemærke. Julemærket trykkes allerede nu for at sikre, at julemærkerne kan nå frem i tide til alle julemærkets forhandlere. Distributionen i Grønland er vanskeligere end i Danmark, da der skal tages højde for lange afstande og et meget omskifteligt vejr. Vi glæder os, til at årets julemærke offentliggøres d. 30. oktober 2019.

TRYKSTART HOS ROSENDAHLS

I denne søde sommertid er der mange, som allerede nu skal forberede julen. Juullip Nipitittagaa, Den Grønlandske Julemærkefond, har i denne uge været til trykstart på dette års grønlandske julemærke.
Julemærket trykkes allerede nu for at sikre, at julemærkerne kan nå frem i tide til alle julemærkets forhandlere. Distributionen i Grønland er vanskeligere end i Danmark, da der skal tages højde for lange afstande og et meget omskifteligt vejr.

Vi glæder os, til at årets julemærke offentliggøres d. 30. oktober 2019.
facebook.com

Er du Rosendahls nye Key Account Manager? Rosendahls skaber vækst og opretter en ny nøglestilling. Hos Rosendahls sætter vi os ind i vores kunders forretningsgrundlag, deres passion og deres ønsker. Vi har helt bevidst øget fokus på store industrielle partnere, men forståelsen for detaljerne i dansk design og ingeniørkunst er lige så indgående, som den altid har været. Vores udvikling er fortsat positiv og vi søger nu en ny kollega. Om stillingen: - Salg og rådgivning til store industrikunder - Base i Midtjylland Nøgleord: - Videregående uddannelse - Teknisk salg - GMP-indsigt. Ring uforpligtende og fortroligt til Chief Commercial Officer Peter Vermehren-Poulsen og hør mere: T: +45 4010 4601 M: pvp@rosendahls.dk Vi har åbent hele sommeren og høre meget gerne fra dig! Læs mere om Rosendahls på www.rosendahls.dk

Er du Rosendahls nye Key Account Manager?

Rosendahls skaber vækst og opretter en ny nøglestilling. 

Hos Rosendahls sætter vi os ind i vores kunders forretningsgrundlag, deres passion og deres ønsker. Vi har helt bevidst øget fokus på store industrielle partnere, men forståelsen for detaljerne i dansk design og ingeniørkunst er lige så indgående, som den altid har været. Vores udvikling er fortsat positiv og vi søger nu en ny kollega.

Om stillingen:

- Salg og rådgivning til store industrikunder
- Base i Midtjylland

Nøgleord:

- Videregående uddannelse
- Teknisk salg
- GMP-indsigt.

Ring uforpligtende og fortroligt til Chief Commercial Officer Peter Vermehren-Poulsen og hør mere:

T: +45 4010 4601 
M: pvp@rosendahls.dk

Vi har åbent hele sommeren og høre meget gerne fra dig!

Læs mere om Rosendahls på www.rosendahls.dk
facebook.com

Photos from Rosendahls A/S's post

ROSENDAHLS ØNSKER ALLE SOMMERENS DIMITTENDER TILLYKKE 🥂🍾🇩🇰 ...og bringer en anbefaling: Sommeren er godt i gang, og det betyder forhåbentlig lidt fri og tid til nye, inspirerende oplevelser. Ikke mindst for de mange dimittender, som myldrer ud af landets uddannelsesinstitutioner i disse dage. Maria Viftrup, vinder af Dansk Design Center og Design denmarks Danish Design Award Young Talent-pris 2019, er blandt de 58 nye designere fra Designskolen Kolding. Marias projekt, Material Pigment Archive, er med på årets afgangsudstilling UD – United Diversity, som kan opleves på Koldinghus indtil 28. september. Material Pigment Archive er et studie af materialer, farver og affald. Affald, som vi alle kender fra hverdagen, antager en ny form af pulveriserede materialer, der er blevet til farverige pigmenter, sirligt organiseret i reagensglas. Rosendahls har sponsoreret printet af det smukke udstillingskatalog, hvor du kan gå på opdagelse i de enkelte materialer og farver og endda se, hvor affaldet er fundet i sin oprindelige form. På billederne ses et uddrag fra kataloget, og her i huset er vi særligt fascineret af papir-eksemplerne. Skal du besøge Koldinghus over sommeren eller måske endda selv eksperimentere med materialer?

Photos from Rosendahls A/S's post
facebook.com

ROSENDAHLS ØNSKER ALLE EN GOD SOMMER☀️ Sommeren er over os, skoleferien er skudt i gang, og kufferten er støvet af. Men Rosendahls holder selvfølgelig åbent hele sommeren, og vi står naturligvis klar til at hjælpe dig.

ROSENDAHLS ØNSKER ALLE EN GOD SOMMER☀️

Sommeren er over os, skoleferien er skudt i gang, og kufferten er støvet af. Men Rosendahls holder selvfølgelig åbent hele sommeren, og vi står naturligvis klar til at hjælpe dig.
facebook.com

Rosendahls A/S

Rosendahls A/S
facebook.com

Photos from Rosendahls A/S's post

50 års jubilæum i Rosendahls 🇩🇰 I torsdags fejrede vi grafiker Kendy Jørgensens 50 års jubilæum. Kendy kom til Rosendahls med opkøbet af Fihl-Jensen, hvor han startede som håndsætter for 50 år siden. Tænk, en rejse - fra blytyper til Mac. Sikke en udvikling denne branche har været igennem det sidste halve århundrede. En stor tak og tillykke til Kendy fra hele Rosendahls på denne flotte dag.

Photos from Rosendahls A/S's post
facebook.com

Photos from Rosendahls A/S's post

Rosendahls har haft fornøjelsen, endnu engang, at have Anja fra Minus A/S til trykstart på deres Spring katalog og Jubilæums LookBook. Vi glæder os til at se de meget flotte kataloger 🌼

Photos from Rosendahls A/S's post
facebook.com

Folketingsvalg 2019: Mere af det samme. Meget mere

Valget er nu overstået, og Brancheforeningen Grakom har skrevet en artikel om de tendenser, vi har set i 2019. Som sikkerhedsgodkendt trykkeri har Rosendahls leveret stemmesedler til både Folketings- og EU-valget i år. Læs mere her: https://www.grakom.dk/nyheder/seneste-nyheder/folketingsvalg-2019-mere-af-det-samme-meget-mere

facebook.com

Hos Rosendahls sætter vi os ind i vores kunders forretningsgrundlag, deres passion og deres ønsker. Vi har helt bevidst øget fokus på store industrielle partnere, men forståelsen for detaljerne i dansk design og ingeniørkunst er lige så indgående, som den altid har været. Vores udvikling er fortsat positiv og vi søger nu to nye kolleger…

Hos Rosendahls sætter vi os ind i vores kunders forretningsgrundlag, deres passion og deres ønsker. Vi har helt bevidst øget fokus på store industrielle partnere, men forståelsen for detaljerne i dansk design og ingeniørkunst er lige så indgående, som den altid har været. Vores udvikling er fortsat positiv og vi søger nu to nye kolleger…
facebook.com

Quiz

NEAR Rosendahls A/S