Top Local Places

Fair Fitness Dianalund

Torvet 32, Dianalund, Denmark
Gym/Physical Fitness Center

Description

ad

Fair Fitness Dianalund er et hyggeligt træningscenter beliggende i Dianalund. Træn frit i 22 centre på Sjælland. Prisen er 209,- kroner om måneden.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

KAMPAGNE! Bliv medlem i dag og få en gratis Fair Fitness træningstaske samt spar oprettelsgebyret! Spar i alt kr. 398. Pris 209 pr. måned. Ingen gebyrer. Opsigelse: Løbende måned + 1 måned. Ingen binding. BEGRÆNSET ANTAL

facebook.com

facebook.com

Kære kunder. Vi holder nytårs lukket d. 31/12 fra klokken 15:00 hvor vi åbner igen d. 1/1 allerede klokken 10:00. Godt nytår fra Fair Fitness :)

facebook.com

Fuldkrops program - KUN 30 minutter. Kør så mange gentagelser. du kan - pauserne bestemmer du selv. Kør gerne mellem 10-12 gentagelser efterfølgende af en pause. Prøv det - hilsen Fair Fitness :)

facebook.com

facebook.com

Prisjusteringer for træning i 2018: Gældende fra 28/12-2017 reguleres alle vores månedspriser for træning i Fair Fitness med 10 kroner. Ændringen gælder samtlige centre. Vores normalpris på kr. 199 ændres således til kr. 209. Til gengæld fjerner vi kreditkortgebyret på månedsopkrævningerne på mellem kr. 1,35 og 5,94 afhængigt af korttype, således at vi fremover selv afholder de omkostninger – Det betyder, at kontingentbeløbet altid svarer til det beløb, der bliver trukket på din konto. Vores seneste prisregulering var i december 2011. Nettoprisindex for 2017 til 2011 er for nyeste september index 102,1 / 96,4 = 1,059. Hertil kommer, at vi fjerner gebyrer pr. opkrævning, som vi tidligere har pålagt brugerne jf. Lov om Betalingskort. Med venlig hilsen Fair Fitness

facebook.com

facebook.com

Flyt træningen udenfor i det gode vejr – Men husk du bor i Danmark! Hold formen ved lige i Fair Fitness hen over sommeren.

facebook.com

Et sæt håndvægte til alle øvelser - det’ GENIALT! Du styrer det hele fra din mobil! Som pionerer i fitness branchen introducerer Fair Fitness nu Dynamiske Håndvægte til brug sammen med vores træningsapp. På alle håndvægtene findes en QR-kode som du skanner med din smartphone. Derefter kan du via vores træningsapp helt selv bestemme hvor mange kg håndvægten skal veje. HUSK dog at logge ud af håndvægtene når du er færdig, så ikke du får justeret vægten på et sæt håndvægte som benyttes af en anden. God træning 😊

facebook.com

Vi har fået en ”FOTOVOGN” i Fair Fitness - Til ulempe for nogle, til glæde for mange flere – Gratister i Fair Fitness er fortid! ”Fair Fitness er KUN for medlemmer” – Desværre respekterer ikke alle medlemmer vores medlemsbestemmelser. Intet revolutionerende i dette fund, men nærmere revolutionerende er vores nye adgangskontrolsystem. Til hver eneste entré, eller blot forsøg på entré, knyttes et videoklip af hændelsen. Automatisk udvælges det ene sekund hvor entréen finder sted til afspilning, og således kan vi på blot 1 minut kontrollere 60 entréer for eventuelt misbrug i form af: - Samme bruger der skanner sin finger gentagne gange og lukker andre ind - Flere personer der går sammen igennem karrusellen på samme skanning - Et adgangskort der bruges af forskellige personer - Misbrug ved omregistrering af fingeraftryk på selvbetjeningsskærmen Vi gennemser derfor samtlige indgange i alle centre. De, der har lukket andre ind i centeret modtager eller har modtaget en email og sms, som vi beder dem besvare med en redegørelse. Indtil da er indgangen til centeret spærret for dem.

facebook.com

Ny facade

facebook.com

facebook.com

Quiz

NEAR Fair Fitness Dianalund

Dianalund Centret

Dianalund, Denmark
Retail and consumer merchandise