Top Local Places

Broager Sparekasse

Storegade 27, Broager, Denmark
Bank

Description

ad

Broager Sparekasse er en af landets ældste sparekasser, og vores værdier tager udgangspunkt i det at være lokal. Broager Sparekasse er din lokale sparekasse. Vi er ikke den største sparekasse, og det vil vi heller ikke være, for der er fordele ved at være et mindre pengeinstitut.

Her på vores Facebook-side kan du følge med i vores forskellige tiltag.

Hos Broager Sparekasse er du ikke en af mange. Vores størrelse gør os nærværende, og giver os mulighed for at sætte os ind i netop din situation og levere de løsninger, som passer bedst til dig.

Vi har åbne døre, højt til loftet og en uformel tone, og vi arbejder altid på at være bedre end andre banker.

Lokalsamfundet er vigtigt for os, og det har det været lige siden begyndelsen i 1845.
Vi er forankret og synlige lokalt, og det er med til at gøre os, til den sparekasse vi er. Derfor støtter vi også lokalt.
Som en del af lokalsamfundet vil vi gerne bidrage, så vi sammen udvikler og skaber muligheder og gode oplevelser. Derfor støtter vi årligt lokale tiltag med godt 2,5 millioner.

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Fra i morgen - torsdag den 29. august kl. 10:00 kan du hentes gratis billetter til SønderjyskE Herrehåndbolds 1. hjemmekamp i Broager Sparekasse SKANSEN mod Skjern Håndbold. Vi har 400 billetter, som udleveres efter først-til-mølle princippet. Maks. 4 billetter pr. person. Billetter udleveres kun ved personligt fremmøde i én af vores filialer.

Fra i morgen - torsdag den 29. august kl. 10:00 kan du hentes gratis billetter til SønderjyskE Herrehåndbolds 1. hjemmekamp i Broager Sparekasse SKANSEN mod Skjern Håndbold.

Vi har 400 billetter, som udleveres efter først-til-mølle princippet. Maks. 4 billetter pr. person. Billetter udleveres kun ved personligt fremmøde i én af vores filialer.
facebook.com

SønderjyskE Herrehåndbold

Ny mand på holdet i SønderjyskE Herrehåndbold. 👍🏼😊❤️💙

SønderjyskE Herrehåndbold
facebook.com

Så er sparekassens hold klar til Vojens Høtte 😊 - ses vi?

Så er sparekassens hold klar til Vojens Høtte 😊 - ses vi?
facebook.com

Har du købt a-rejsevaluta* i Broager Sparekasse kan du selvfølgelig returnere de sedler du ikke fik brugt på ferien. 💵💴💶💷 I dag bringer Børsen en artikel om flere banker, der IKKE tager valuta retur. *a-valuta er følgende valuta: Euro, US Dollars, Britiske Pund, Svenske Kroner, Norske Kroner, Tjekkiske Koruna, Kroatiske Kuna, Schweizerfranc og Nye Tyrkiske Lire.

Har du købt a-rejsevaluta* i Broager Sparekasse kan du selvfølgelig returnere de sedler du ikke fik brugt på ferien. 💵💴💶💷

I dag bringer Børsen en artikel om flere banker, der IKKE tager valuta retur. 

*a-valuta er følgende valuta: Euro, US Dollars, Britiske Pund, Svenske Kroner, Norske Kroner, Tjekkiske Koruna, Kroatiske Kuna, Schweizerfranc og Nye Tyrkiske Lire.
facebook.com

🎸🎹 KONKURRENCEN ER SLUT 🎹🎸 Stort tillykke til Mette Lehrskov Michaelsen, der (ligesom alle andre) havde svaret, at The Minds of 99 spiller på Kløften Festival fredag kl. 23:45. Vi er sponsor for Kløften Festival, der i år afholdes 27. - 29. juni i Haderslev. Derfor smider vi 1 præmie bestående af 2 fredag/lørdagsbilletter på højkant til én heldig vinder. Fortæl os, hvem der spiller på “Store Scene” fredag kl. 23:45, så er du med i konkurrencen. Vi finder en heldig vinder på fredag d. 21. juni kl. 12:00. Alle skuffer over tid, så vi kan desværre ikke love dig at du vinder😉 Konkurrencen har ikke noget med Facebook at gøre, ud over at vi afholder den her.

🎸🎹 KONKURRENCEN ER SLUT 🎹🎸

Stort tillykke til Mette Lehrskov Michaelsen, der (ligesom alle andre) havde svaret, at  The Minds of 99 spiller på Kløften Festival fredag kl. 23:45. 

Vi er sponsor for Kløften Festival, der i år afholdes 27. - 29. juni i Haderslev.

Derfor smider vi 1 præmie bestående af 2 fredag/lørdagsbilletter på højkant til én heldig vinder.

Fortæl os, hvem der spiller på “Store Scene” fredag kl. 23:45, så er du med i konkurrencen. Vi finder en heldig vinder på fredag d. 21. juni kl. 12:00. Alle skuffer over tid, så vi kan desværre ikke love dig at du vinder😉 

Konkurrencen har ikke noget med Facebook at gøre, ud over at vi afholder den her.
facebook.com

Skal du refinansiere dit rentetilpasningslån - så vær opmærksom på muligheden for at omlægge inden udgangen af juli. Læs mere - og hør chefanalytiker Jeppe Juul Borre fra Totalkredit komme med sit bud på de kommende renter. https://www.broagersparekasse.dk/da/Nyheder-overblik/2019-06-11-Rentetilpasningslaan-omlaegning

Skal du refinansiere dit rentetilpasningslån - så vær opmærksom på muligheden for at omlægge inden udgangen af juli.

Læs mere - og hør chefanalytiker Jeppe Juul Borre fra Totalkredit komme med sit bud på de kommende renter. 

https://www.broagersparekasse.dk/da/Nyheder-overblik/2019-06-11-Rentetilpasningslaan-omlaegning
facebook.com

*** Konkurrencen er slut *** Stort tillykke til Gitte-Yvonne Wolf Marquardt, som havde gættet rigtigt. “Sidste nyt fra Latterfronten” er nemlig titlen på årets revy😊👍🏼 Er du klar, parat til start - og et godt grin? Vi udlodder to billetter til årets udgave af Sønderborg Sommerrevy med Jeanne Boel, Tom Jensen, Lone Rødbroe, Bjarne Antonisen, John Batz og Thomas Pakula. For at deltage i konkurrencen, skal du blot fortælle os hvad titlen på årets revy er - senest fredag d. 14. juni klokken 12:00. Vinderen får direkte besked, og vælger selv, hvilken spilledag billetterne skal bruges (med forbehold for udsolgte aftener). Konkurrencen har intet med Facebook at gøre, bort set fra, at vi afholder den her.

*** Konkurrencen er slut ***
Stort tillykke til Gitte-Yvonne Wolf Marquardt, som havde gættet rigtigt. “Sidste nyt fra Latterfronten” er nemlig titlen på årets revy😊👍🏼 

Er du klar, parat til start - og et godt grin?

Vi udlodder to billetter til årets udgave af Sønderborg Sommerrevy med Jeanne Boel, Tom Jensen, Lone Rødbroe, Bjarne Antonisen, John Batz og Thomas Pakula. 

For at deltage i konkurrencen, skal du blot fortælle os hvad titlen på årets revy er - senest fredag d. 14. juni klokken 12:00. Vinderen får direkte besked, og vælger selv, hvilken spilledag billetterne skal bruges (med forbehold for udsolgte aftener).

Konkurrencen har intet med Facebook at gøre, bort set fra, at vi afholder den her.
facebook.com

** KONKURRENCEN ER SLUT ** Stort tillykke til Jane Hinrichsen, der blev vinder af de 2 billetter😊👍🏼 🎤🥁Konkurrence🎹🎸 Er det dig, der skal invitere en ven med til en hel dag i 90’ernes musikalske tidslomme på Dyrskuepladsen i Aabenraa, lørdag d. 1. Juni 2019? Find dine Buffalostøvler frem af gemmerne, og skriv i kommentarfeltet, hvem du lyttede til i 90’erne...så er du med i konkurrencen om 2 billetter til “Vi elsker 90’erne” i Aabenraa. Vi trækker en heldig vinder på mandag d. 27. maj kl. 12:00. Konkurrencen har intet med Facebook at gøre, ud over, at den afholdes her😉

** KONKURRENCEN ER SLUT **
Stort tillykke til Jane Hinrichsen, der blev vinder af de 2 billetter😊👍🏼

🎤🥁Konkurrence🎹🎸
Er det dig, der skal invitere en ven med til en hel dag i 90’ernes musikalske tidslomme på Dyrskuepladsen i Aabenraa, lørdag d. 1. Juni 2019?

Find dine Buffalostøvler frem af gemmerne, og skriv i kommentarfeltet, hvem du lyttede til i 90’erne...så er du med i konkurrencen om 2 billetter til “Vi elsker 90’erne” i Aabenraa. 

Vi trækker en heldig vinder på mandag d. 27. maj kl. 12:00. Konkurrencen har intet med Facebook at gøre, ud over, at den afholdes her😉
facebook.com

Om mindre end 8 timer lukker vi op for dørene til årets Konfi Comedy på Sønderborghus. Vi glæder os til en sjov aften sammen med de tilmeldte konfirmandkunder, deres venner og ikke mindst underholdningen, som i år er Phillip Devantier og Simon Talbot. Ses😉

Om mindre end 8 timer lukker vi op for dørene til årets Konfi Comedy på Sønderborghus. Vi glæder os til en sjov aften sammen med de tilmeldte konfirmandkunder, deres venner og ikke mindst underholdningen, som i år er Phillip Devantier og Simon Talbot. Ses😉
facebook.com

Er du kunde og skal du konfirmeres i år? Så kan du stadig nå at tilmelde dig årets Konfi Comedy, der løber af stablen den 21. maj på Sønderborghus. I år er det Simon Talbot og Phillip Devantier, der giver dig latterkrampe - hertil serverer vi sandwich, sodavand og popcorn. Tilmeld dig - og 2 venner på: www.broagersparekasse.dk/konficomedy2019

Er du kunde og skal du konfirmeres i år?

Så kan du stadig nå at tilmelde dig årets Konfi Comedy, der løber af stablen den 21. maj på Sønderborghus.

I år er det Simon Talbot og Phillip Devantier, der giver dig latterkrampe - hertil serverer vi sandwich, sodavand og popcorn.

Tilmeld dig - og 2 venner på: www.broagersparekasse.dk/konficomedy2019
facebook.com

Fra i dag kan du bruge dit Mastercard og VISAkort fra Broager Sparekasse i Apple Pay. Betal nemt og hurtigt, når du handler i butikker, i apps og på nettet. Tilføj dine kort direkte fra Mobilbanken, eller via Apple Wallet.

Fra i dag kan du bruge dit Mastercard og VISAkort fra Broager Sparekasse i Apple Pay. 

Betal nemt og hurtigt, når du handler i butikker, i apps og på nettet.

Tilføj dine kort direkte fra Mobilbanken, eller via Apple Wallet.
facebook.com

👍🏼👍🏼 Undersøgelsen er afsluttet 👍🏼👍🏼 Vinderen kontaktes på den i undersøgelsen oplyste mailadresse. Tak for hjælpen til alle der har deltaget! Vil du hjælpe Christian? - og måske være den heldige vinder af 2 billetter til tirsdag kl. 18:30, hvor SønderjyskE Herrehåndbold møder Team Tvis Holstebro? I forbindelse med Christians afsluttende opgave som finansøkonom, har han udarbejdet et spørgeskema, som du meget gerne må bruge 5 minutter på at udfylde. Hvis du vil deltage i konkurrencen, skal du blot udfylde feltet med mailadresse, så er du med😊 Link til undersøgelsen: https://www.survey-xact.dk/LinkCollector?key=DDKDUFCPUPCK Vinderen findes mandag, og der gives direkte besked. Konkurrencen afholdes her på Facebook, men har intet med Facebook at høre.

👍🏼👍🏼 Undersøgelsen er afsluttet 👍🏼👍🏼
Vinderen kontaktes på den i undersøgelsen oplyste mailadresse. Tak for hjælpen til alle der har deltaget!

Vil du hjælpe Christian? - og måske være den heldige vinder af 2 billetter til tirsdag kl. 18:30, hvor SønderjyskE Herrehåndbold møder Team Tvis Holstebro?

I forbindelse med Christians afsluttende opgave som finansøkonom, har han udarbejdet et spørgeskema, som du meget gerne må bruge 5 minutter på at udfylde. Hvis du vil deltage i konkurrencen, skal du blot udfylde feltet med mailadresse, så er du med😊

Link til undersøgelsen: https://www.survey-xact.dk/LinkCollector?key=DDKDUFCPUPCK 

Vinderen findes mandag, og der gives direkte besked. Konkurrencen afholdes her på Facebook, men har intet med Facebook at høre.
facebook.com

Quiz