Top Local Places

Dianalund Tennis Klub

Sømosevej 46, Dianalund, Denmark
Sports/recreation/activities

Description

ad

Dianalund Tennis Klub - Vi bruger bolden

mail@dianalundtennisklub.dk Dianalund Tennis klub blev stiftet i 1979. I starten anlagde klubben 2 asfaltbaner ved Holberghallen i Dianalund. Sidenhen blev der anlagt yderligere 2 baner. Disse var rødgrus. Da asfalt banerne blev udslidte, blev disse omlagt til endnu 2 rødgrusbaner, så i dag har klubben 4 gode rødgrusbaner til rådighed.

Klubben anlagde i 2005 er godt lille klubhus, således at vi i dag har en rigtig godt tennisanlæg.

Om sommeren tilbyder Dianalund Tennis klub træning på alle niveauer, både til børn og voksne. Se mere om dette ved at klikke på træning i menuen til venstre.

I løbet af sommeren afholder Dianalund Tennis klub flere typer turneringer. Det er interne sociale turneringer så som valgturnering eller det årlige klubmesterskab med grill aften.

Klubben har desuden turneringshold på flere niveauer tilmeldt hos SLTU og DGI. Så der er mulighed for at spille mod andre klubber.

Klubbens ca. 80 medlemmer kan bruge klubbens anlæg gratis og der er mulighed for at låne klubbens boldkanon til slagtræning.

Om vinteren er der mulighed for at spille ActionTennis for juniorer. Det er ligeledes muligt at få spilletider indendørs for voksne.

Quiz