Københavns nye ishockeyklub - som kommer til at have hjemmebane i Ørestad skøjtehal, i Ørestad fra primo 2016.
Københavns Kommune bygger ny skøjtehal i Ørestad - en skøjtehal der forventes færdig i primo 2016, og som bliver nabo til Copenhagen Arena.
Danmarks Ishockey Union (DIU) ønsker stadig flere ishockeyklubber og derfor var det oplagt at etablere en ny klub i den kommende skøjtehal i Ørestad.
På nuværende tidspunkt har en lille arbejdsgruppe bestående af folk fra ishockeyverdenen i samarbejde med DIU - lavet de grundlæggende og indledende manøvre for dannelsen af en ny ishockeyklub i Danmark - en klub som får navnet "Copenhagen Lions" (CL).
Torsdag d. 9. januar 2014 er repræsentant fra CL og direktør Enver Hansen fra DIU indkaldt til møde med Københavns Kommune om afklaringer og formelle tanker i forbindelse med etableringen af CL.
Arbejdsgruppen i CL vil herefter tage den endelige beslutning om en Stiftende Generalforsamling - da der allerede nu er de fornødne repræsentanter til at danne en bestyrelse og dermed starte den første danske ishockeyklub i Danmark i 36 år.

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Kamp: Herlev d. 7/2-16

Billeder fra søndagens 6-4 sejr over Herlev Hornets. Endnu en gang har Lennard fra LCFO2 været på spil!

Timeline Photos

Her er et luft foto fra Royal Arena - hvor Ørestad skøjtehal ses med rød markering om, til venstre i billedet. Foto: Royal Arena - ARENACPHX

Highligts fra søndagens kamp mod Herlev Hornets som vi vandt 6-4 efter et comeback fra 1-4 efter 1.periode.

Topscorer 2. div. øst 8. januar 2016 Copenhagen Lions #22 Nicolaj Einsbor Ottosen er godt med i opløbet - flot Nicolaj!

Stillingen 2. div. øst - 8. januar 2016

Lions vandt top kampen mod Herlev. Hvilken søndag aften det blev i Østre skøjtehal - i top kampen mod Herlev Hornets, en kamp som efter en turbulens rutsjebanetur endte med en 6 - 4 sejr til Lions. Lions mandskabet lagde godt ud med solidt pres mod Herlev Hornets målet, som var vogtet af en velspillende 1. div. målmand Martin Jørgensen. I de første godt fem minutter af kampen stod der Lions på så at sige alt, og der skulle en udvisning til førend Herlev spillerne for første gang i kampen kunne tage styring af kampen. Hvilket også resulterede i en powerplay scoring i tiden 5:42 - til stor glæde, en glæde som varede kort, da #13 Mads Marker efter kun ni sek. i tiden 5:51 udlignende til 1 - 1. Desværre for Lions mandskabet skulle de næste 1 min. og 40 sek. blive lidt af et mareridt og rutsjebanetur ned i den dybeste afgrund. Herlev mandskabet scorede 3 gange til stillingen 4 - 1 på 33 sek., i tiden 6:58, 7:17 og 7:31 og fik lagt en kæmpe dæmper på Lions mandskabets forventninger til kampen og muligheden for at indhente Herlev i kampen om at vinde 2. div. øst. Lions træner Mogens Friborg begærede timeout efter 4 - 1 målet, og brugte denne til at skabe motivation og ro på Lions mandskabet, da alt kan ske i en ishockeykamp med godt 52 min. tilbage. 1. periode sluttede desværre med en 4 - 1 føring til Herlev, trods massivt pres fra Lions mandskabet, som var ved at rejse sig igen og havde det ikke været for Herlevs dygtige målmand, havde stillingen nok været mere lige. I 2. periode var det igen Lions mandskabet som lagde bedst ud og fik lagt massivt pres på Herlev målet. Et pres som holdt hele periode og som resulterede i en enkelt scoring af #19 Martin Skygge i tiden 28:29 til stillingen 2 - 4. Med kun 20 min tilbage af kampen og med en dobbelt udvisning til Herlev hvoraf den ene udvisning udløb efter 47 sek. lugtede Lions mandskabet blod fra første face-off. I tiden 30:51 scorer #19 Martin Skygge endnu en gang, til stillingen 3 - 4, en scoring som gav håbet og troen tilbage på at kampen kunne vindes for alvor. 5 min. senere får #77 Johan Milling bragt ligevægt i regnskabet, med en udligning, til 4 - 4, i tiden 45:32 og på dette tidspunkt stod det mere og mere klart, at en sejr ville være inden for rækkevidde og fortjent. Herlev kommer dog herefter lidt mere ind i kampen og får også skabt sig nogle store chancer og her disker Lions målmand #94 Frederik Hansen heldigvis op med flere lækkerier og holder Lions inde i kampen. Uafgjort er også et godt udgangspunkt for at kunne vinde 2. div. øst - men det er stadig sejren der spilles efter, og derfor bliver der med godt 8 min. tilbage af kampen, satset i Lions boksen og resten af kampen spilles der med kun to kæder. Denne satsning bærer frugt og i tiden 59:29 får #13 Mads Marker på vel nok kampens flotteste oplæg af #19 Martin Skygge, bragt Lions foran for første gang. Oplægget er på en flot 45 m. lang og præcis pasning fra #19 Martin Skygge, som vel nok til dato spillede den bedste kamp i Lions trøjen. Med kun 31 sek. tilbage vælger Herlev at trække målmand Martin Jørgensen ud og spille 6 mod 5. En satsning som desværre ikke lykkedes og som betød at Lions #22 Nicolai Einsbor fra før midten af banen sende pucken i et tomt Herlev mål til slut stillingen 6 - 4. Kæmpe forløsning efter en fantastisk indstilling og fight fra et godt spillende Lions mandskab. Kampens spiller for Lions blev #94 målmand Frederik Hansen, som spillede en flot kamp. Til jer der valgte at blive hjemme - kan der kun opfordres til, at komme til næste hjemmekamp søndag d. 28. februar og støtte Lions mandskabet i Københavner-derbyet mod KSF. Kampen starter kl. 19.55

DSB Ung

DSB skulle bruge en ny reklamefilm for DSB Ung! Spot en gang de to flotte fyrer fra Copenhagen Lions, #73 Lukas Willumsen og #93 Sebastian Dick, som lige fik et par sekunders fame!

TOPOPGØR MOD HERLEV HORNETS! Så er det på søndag, kl 19.55 at Copenhagen Lions tager i mod Herlev Hornets til topopgør i 2. division Øst. Kom og støt holdet! Gratis entré, øl og vand til de hurtigeste! Hvor: Østre Skøjtehal! Hvorfor ikke bruge sin søndag aften på noget fornuftigt?!

Hjemmekamp mod Herlev Hornets!

Highligts fra søndagens kamp mod KSF som blev vundet 8-1.

8 - 1 sejr over KSF Der var lagt i kakkelovnen i mandagens kamp mod KSF på udebane, med tre nye spillere på holdet og en opstilling med tre stærke kæder, var der ingen tvivl om, at KSF ville komme ud i stormvejr og stærk modvind. Lions mandskabet havde også en 6 - 6 kamp at revancere fra sidste møde og det må siges, at der fra start af blev lagt en kæmpe pres på KSF, som generelt bare havde svært ved at følge med Lions mandskabet. 1. periode endte 2 - 0 med mål af #22 Nicolai Einsbor (1-0), som for tiden er en mål og point maskine. #88 Mads Lundstrøm scorede til 2-0 mål efter en flot flot solo tur på mere end 50 m., fra mållinje i egen zone og op igennem hele KSF kæden, for derefter at udplacere KSF målmanden. 2 - 0 resultat efter 1. periode var misvisende, da Lions mandskabet var en overmagt mod et KSF mandskab som egentligt ikke ville andet end at tackle og forsøge med alle midler at gå direkte efter manden. Det var til tider grimt og unødvendigt spil fra KSF, og desværre var kampens dommere ikke opmærksomme på, at få stoppe disse vanvids tacklinger som kun havde til hensigt at skade modstanderen. 2. periode blev igen et sandt stormløb mod KSF og Lions mandskabet stod det meste af perioden godt parkeret i KSF's zone. En periode som endte 3 - 1 med to mål af #13 Mads Marker og endnu et af #88 Mads Lundstrøm. 3. periode var en gentagelse af 1. og 2. periode med en stormagtsdemostration og kæmpe pres mod KSF's mål, hvor det ene skud efter det andet bragede mod KSF's målmand, som lavede en heroisk præstation i målet. Desværre for kampen og ishockeyen i almindelighed fortsatte KSF det grimme og unødvendige hårde spil, i en kamp som allerede var afgjort. Med endnu 3 mål til Lions manskabet endte kampen 8 - 1. #13 Mads Marker scorede yderligere 2 gange og nående op på i alt 4 scoringer, hvor flere af målene var rigtigt flotte. #22 Nicolai Einsbor scorede kampens sidste mål, som nok var et af de lidt mere sjove og kontroversielle, da Nicolai bevidst skyder efter ryggen på KSF's målmand fra mållinjen, hvorefter pucken ryger i målet. Kampens spiller for Lions blev #15 Emil Wulff Skovby, som spillede en god og stabil højre back, med flere flotte open-ice tacklinger, godt overblik og energisk tempo.

Kamp: Ude mod KSF

Københavner derby! Er I klar?? Kom og støt holdet! Se de nye spillere an! Måske vil der endda være endnu en overraskelse! Kom og se kampen og støt Lions!!