Top Local Places

Albertslund Optik

Bytorvet 27, Albertslund, Denmark
Local business

Description

ad

Albertslund Optik er behjælpelige med alt indenfor briller, kontaktlinser, brillestel og solbriller. Vi tilbyder også abonnement på briller og kontaktlinser, gebyrfrit OG rentefrit 1/9 1986 startede vi (Aase og Peter Hansen) vores forretning i Albertslund Optik. Vi overtog den efter Risby som var startet op da Albertslund Centrum blev bygget.

Nu er også vores 2 døtre Trine og Eva med i forretningen så vi er et helt lille familieforetagende, samt vores gode medarbejdere, som også har været hos os i mange år. Vi er pt. 5 optometrister (optikere) og 1 salgsassistent.

Vi er medlem af et indkøbssamarbejde med OPTO-gruppen, som består af over 138 danske frivillige optikere. Vi har igen et samarbejde med flere hundrede forretninger i hele norden.

I mange år havde vi samarbejde med Profil Optik, men valgte ikke at sælge vores forretning da mange Profil Optik butikker solgte till en kapital fond. Vi gik derefter solo da vi tror på en personlig specialforretning og ikke syntes at alle butikker skal være kædeforretninger med samme udvalg.


CONTACT

Quiz

NEAR Albertslund Optik