Top Local Places

Printzone

Gammel Køge Landevej 84, Copenhagen, Denmark
Professional services

Description

ad

Tryk på tøj fra dag til dag Printzone

Printzone laver alt i tryk til små og store virksomheder, offentlige instanser herunder;

•   kommuner,
•   børnehaver/børnehuse
•   fritidsklubber
•   sportsklubber
•   skoler
•   gymnasier
•   m.v.

samt til alle form for foreninger, forretninger og ikke mindst til private behov.

Mangler du tøj med eller uden tryk til din næste messestand, personale, konferencer, polterabend, privat begivenhed eller sportsbegivenhed, er du kommet til rette sted. Printzone har stor ekspertise i serigrafisk og digitale tryk og har en af Danmarks største kollektion af tøj, reklamemateriale og service beklædning i høj kvalitet til en af Danmarks bedste priser.

Hvad kan Printzone lave?
Printzone er et lokalt trykkeri der udover tøj kan trykke på banner, rollup banner, display banners, XL poster, folie, klistermærker, lighter, kuglepinde, skilte, biler, glas, bordplader, keyhangers og meget mere.

Printzone sælger også LED lyskasser, PVC plader og ALU plader med og uden tryk.Vi skaffer også alt andet materialer til skiltning alt efter behov.

Det du skal gøre er blot at sende en mail med den ønsket opgave til info@printzone.dk eller kontakte vores medarbejder på tlf. 321 666 22 alle hverdage mellem 10.00 – 17.00.


Hvis du allerede nu syntes at du har informationer nok til at kontakte Printzone, men gerne vil vide lidt mere om hvad vi egentlig står for, så anbefaler vi at du fortsætter med at læse nedenstående informationer eller ring til os på 321 666 22.
Printzone gør meget ud at kvaliteten i dit/deres personlige logodesign. Derfor har du mulighed for at booke et personligt møde hvor vi sammen finder frem til den bedste løsning lige præcis indenfor dit/jeres firma profil.Det rigtige tøj

I vores trykkeri kan du finde mange forskellige mærker med hensyn til tøj, men det som vi bruger mest og er stolte af er vores samarbejde med ”Neutral an okay T-shirt”, som er en fairtrade bomulds fabrik.
Neutral produkter er 100% organisk bomuld, som senere bliver syet sammen til organisk  T-shirts, organisk poloshirts, organisk sweatshirts, organisk hættetrøjer, organisk baby og børnetøj, kanvasposer osv. Alt bomulden er indfarvet med blomster farver.

Skab opmærksomhed om jeres logo

Tryk på T-shirts eller lignende er en af de billigste måder at skabe opmærksomhed om firmaets logo, produkter eller budskaber. På en messestand er tøj med logo påtrykt er et must, idet I herved sikrer, at jeres gæster ved, hvem de taler med. Foruden logo tryk tilbyder vi individuelle tryk af f.eks. navne. Da vi er udstyret med både manuelle og automatiske maskiner, kan vi tilbyde både små og store oplag til lave priser.

CONTACT

Quiz

NEAR Printzone