Top Local Places

Heinex Data A/S - Kabel afdelingen

Klamsagervej 12, Åbyhøj, Denmark
Computer Company

Description

ad

Heinex Data A/S - Kabelafdelingen
Specialister i kabler med egen produktion.
Standard kabler - Kundespecificerede kabler Heinex Data A/S har specialiseret os i produktion af såvel kundespecificerede- som standard kabler. Produktion fra dag til dag er vores varemærke og vi tilbyder mærkning af kabler med serienumre for lettere identifikation, kundernes vare numre og andre kundespecificerede opmærkninger. Vi arbejder med både lodning, crimp og fladkabel montage. Ingen ordre er for små... vi er altid parate til at hjælpe vore kunder. Udover kundespecificerede kabler er vi leverings dygtige i et stort sortiment af standard kabler, som naturligvis kan leveres i de længder der ønskes. Fiberkabler, Patchkabler, VGA kabler, Coaxkabler m.m...
30 år i branchen har givet utallige kontakter til leverandører i ind - og udland. Det betyder vi i dag har et solidt bagland, der yder den support der er nødvendig, og som vi selv ønsker at tilbyde vore kunder.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

NYHED - Kompakte 8stiksdåser og 5-stiksdåser RMJ. Valgfri stikprop. RMJ, EDB, C14, C20 mm. Laves i de længder der passer dig.

facebook.com

Quiz