Top Local Places

BISTAD

Marselis Boulevard 180, Aarhus, Denmark
Urban Farm

Description

ad

Vi laver lækker, Aarhusiansk byhonning og andre bi-produkter i et arbejdsfællesskab mellem ansatte, udsatte borgere, frivillige og vores bier.
Hos BISTAD kan du købe aarhusiansk byhonning og dermed bidrage til en meningsfuld hverdag for nogle af de borgere der har det sværest.

”Jeg er begyndt at føle mig bedre nu. Det er rart at komme herned i BISTAD. Jeg skal være konferencier til en musikfestival for psykisk sårbare. For to år siden havde jeg ikke turdet – ikke det der ligner! Men nu tør jeg, og det er fedt!”

Når et menneske, der havde mistet modet på livet, fortæller sådan, giver det ekstra god mening at lave byhonning!

_____________________________________

Vi laver byhonningen og andre BIprodukter i et arbejdsfællesskab mellem ansatte, udsatte borgere, frivillige og selvfølgelig bier.

Bierne samler nektar fra byens parker og haver, og honningen håndteres med omhu i små partier, så den unikke smag fra hver enkel bydel og årstid bevares. Honningen indeholder hverken pesticider, tilsætningsstoffer eller forurening fra luften – kun honning og kærlighed til natur og mennesker.

Byhonningen og vores andre produkter kan du købe direkte hos os, eller hos vores forhandlere rundt om i byen.

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

I dag blev vinderen af Friviligcenter Aarhus' fotokonkurrence fundet. Kæmpe tillykke til HASA Halliwick. Og andenpladsen gik til....... BISTAD :-) God måde at afslutte ugen på - bobler og gavekurv på Rådhuset.

facebook.com

I 2018 er Aarhus Europæisk Frivillighedshovedstad. Samtidig har Frivilligcenter Aarhus 25 års jubilæum. De har udskrevet en fotokonkurrence der hedder "Billleder på frivillighed i Aarhus". Ud af 134 indsendte billeder er 25 udvalgt til at gå videre og vil blive udstillet i Rådhusets Trafikhal d. 19-26. januar. Vores billede er et af de udvalgte. D. 19.1.2018 kl. 15-17 er der fernisering og den endelige vinder vil blive kåret. Alle er velkomne til ferniseringen. link til Frivilligcenter Aarhus https://www.frivilligcenteraarhus.dk/ link til Aarhus Frivillighovedstad http://frivillighovedstad.dk/

facebook.com

Foredrag om vilde bier i Kolding. Var det noget for dig, så kan du købe biletter via linket herunder.

facebook.com

Godt nytår fra alle os i BISTAD. 2017 var året hvor vi forlod Sumatravej og flyttede til Marselis Boulevard, vi øgede antallet af bifamilier til næsten det 4 dobbelte og vi satte de første bifamilier op i Odder. 2 gange oplevede hærværk på en af vores bigårde. Vi underviste i biavl på det første bosted. Det blev også året hvor vi udviklede Bivoks Wrappen, Ketchuppen og BBQ saucen. Det var året hvor Anne Zidore Post lod os lave postkort efter hendes skønne billeder af vilde bie og hvor Njord Gin Distillery lavede en gin med vores honning. Derudover fik vi bier på Salling Rooftop og satte bier på Lyng på Djursland. 2017 blev et begivenhedsrigt år og vi glæder os til endnu et. Vi håber I alle kommer godt og sikkert ind i 2018

facebook.com

Mangler du lige et par julegaver? Husk at du kan købe dem hos BISTAD. Tjek vores webshop http://www.bistad.dk/butik/ og se om ikke der skulle lige det du står og mangler at købe. Vi tæffes på Marselis Boulevard 180 på mandag, tirsdag og de næste 2 fredage fra kl. 9-13. Men vi står jo også i Ridehuset alle dage frem til og med d. 21.12. Vi sender også gerne til dig. Du må meget gerne dele opslaget :-)

facebook.com

Dokumentar nr. 3 om Byggeby. Her er der fokus på Holger, der var krumtappen bag byggelegepladsen. Endnu engang Anerkendende TV - ANTV

facebook.com

Her kommer den anden dokumentar om Byggeby. Den byggelegeplads der hører vil vores nye lokaler og hvor vi har en del bistader stående. Igen er det Anerkendende TV - ANTV​ der har lavet dokumentaren. Hvis du går ind på deres hjemmeside http://www.antv.dk kan du under "arkiv" finde flere spændende dokumentarer. Bl.a. kan vi anbefale den ude fra Gallo Gartneriet, som vi samarbejder med https://www.youtube.com/watch?time_continue=1390&v=maa7BsB8LBE

facebook.com

I dag er der blevet ryddet op og gjort rent i Ridehuset. Vi har fjernet sodskadede varer og hentet friske forsyninger. Vi er klar til at møde jer, når Byens Kunst og Julemarked åbner igen i morgen.

facebook.com

I går aftes opstod der brand i Ridehuset, hvor vi jo har en stand for tiden. Vi ved endnu ikke hvor slemt det er, men under alle omstændigheder er Byens Kunst og Julemarked lukket i dag. Vi vender tilbage når vi ved, hvornår der bliver åbnet igen.

facebook.com

Vi har skrevet det før og vi gør det igen: Vi står i Ridehuset med en stand frem til d. 21.12. Kom og besøg os. Som du kan se i artiklen her, så er der mange forskellige stande herinde. Du skulle sagtens kunne finde de julegaver du skal bruge.

facebook.com

I forbindelse med vores fine nye lokaler her på Marselis Boulevard, som tidligere var et fritidshjem/SFO, er der en tidligere byggelegeplads. Anerkendende TV - ANTV har lavet en række doumentarer om Byggeby, som de kaldte den. ANTV "er en socialøkonomisk virksomhed, hvis formål er idealistisk, ikke-kommercielt og med udgangspunkt i en journalistisk praksis, der er såvel fair som debatskabende og nuanceret. ANTV vil i tv-programmer, videoer og projekter dække strømninger inden for vores arbejdsfelt, som bredt er sundhedsområdet og specifikt handicap, psykiatri, psykologi, mennesker med funktionsnedsættelse og udsatte grupper." De er også ved at lave en udsendelse om BISTAD, den kommer senere. Vi synes at udsendelserne om Byggeby, er så fine, at I skal se dem. Her er den første.

facebook.com

Så står vi i Ridehuset frem til d. 21.12. Kom og besøg os. #byenskunstogjulemarked #honning #bivokslys #julegaver #annezidore

facebook.com

Quiz

NEAR BISTAD