Top Local Places

Eggers • Oldenburg

Søndergade 10, 3.th , Aarhus, Denmark
Shopping/retail

Description

ad

Eggers • Oldenburg består af Clara Ulrich Eggers og Jonas Oldenburg. Vi har base i Aarhus, og udover en daglig gang på Aarhus Universitet har vi begge en fælles passion for at bruge vores tid på at skabe visuelt.

--------------------------------

Sammen eller hver for sig:

Hver for sig skaber vi meget forskellige typer illustrationer. Claras tilgang er traditionel, og alt bliver nøje tegnet i hånden. Jonas' illustrationer skabes udelukkende digitalt. Fælles for begge er sansen for de små detaljer og lysten til at skabe noget unikt og lækkert (med andre ord: noget vi selv ville ønske at have hængende på vores egne vægge). Når noget er signeret med begges navne, er det, fordi det er tilblevet i fælles samspil - ofte ud fra en fysisk illustration fra Claras hånd, som så efterfølgende er redigeret digitalt af Jonas.

--------------------------------

Kvaliteten i højsædet:

Noget af det, der tog længst tid, efter vi besluttede os for at påbegynde
Eggers • Oldenburg-projektet, var udvælgelsen af papir. Vi var igennem mange forskellige typer papir, før vi fandt det helt rigtige, - og nu trykkes alle vores illustrationer på høj-kvalitets 210 gsm miljøvenligt Albrecht Dürer-papir fra Hahnemühle. Papiret har en god tyngde og en smule tekstur, der gør det lækkert både at føle og se på, og vi er nu i stand til at levere et produkt, som vi selv er tilfredse med!

CONTACT

Quiz

NEAR Eggers • Oldenburg