Top Local Places

Aarhus Løve Apotek

Store Torv 5, Aarhus, Denmark
Pharmacy / Drugstore

Description

ad

Siden her giver mulighed at deltage i konkurrencer, få et indblik i hverdagen på apoteket, blive opdateret på nyheder mm.  Aarhus Løve Apotek er oprettet 06.01.1596.

Apoteket åbnede på Store Torv (nuværende nr.) 10 og flyttede ca. år 1630 til Store Torv (nuværende nr.) 4-6.

I 1661 flyttet til Store Torv (nuværende nr.) 8 og i  år 1771 kom apoteket til den nuværende beliggenhed, Store Torv 5, 8000 Aarhus C.

Den første apoteker hed Anders Caspersen og fik bevilling til at drive apoteket fra 06.01.1596.
Den nuværende apoteker er Marianne Schmidt, som blev apoteker her på "Løven" den 1/7 2014. Marianne blev i 2015 kåret som årets apoteker i A-apoteket.

  

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

VIND FOR 1.000,- VICHY PRODUKTER! 📣 👉 Kommenter herunder, for at deltage 👈 Vi ser også gerne at du: ✔️ Synes godt om vores side ✔️ Synes godt om opslaget Du må også gerne dele opslaget - så bliver vi rigtig glade! 😃 Vinderen udtrækkes den 31 oktober! Præmien indeholder: Ansigtsrens, toner, booster, serum og dagcreme fra Vichy inkl. massere af vareprøve 🏺 ****Betingelser for deltagelse****🏺 Du kan kun deltage i konkurrencen én gang! Vi trækker lod blandt alle kommentarer og forbeholder os retten til at offentliggøre vinderens navn på vores Facebook side. Er vinderen ikke vendt tilbage inden 5 dage, forbeholder vi os retten til at lade præmien frafalde. Denne konkurrence er ikke sponsoreret eller associeret med Facebook.

facebook.com

I hele uge 44, kan du hos Aarhus Løve Apotek spare 20% på Vichy produkter. Kom ned i butikken, og se vores udvalg »

facebook.com

STOR NYHED! Er du en stor fan af A-Derma Exomega plejeprodukter, kan du godt begynde at glæde dig. A-Derma relancerer nu deres bedst sælgende plejeserie Exomega – nu kaldet Exomega CONTROL, som er en helt ny og endnu bedre kløedæmpende pleje til tør og atopisk hud. De nye, rene og naturlige formuleringer sikrer maksimal tolerance, virkning og sikkerhed, som gør den velegnet til hele familien, selv nyfødte. Kig forbi os og prøv den!

facebook.com

DEMENS Hermed filmen med Jonna på apoteket - lavet til demenskampagnen :) God dag :)

facebook.com

VICHY TILBUD LIGE NU Køb lige nu 2 produkter fra serierne IDEALIA, SLOW AGE, LIFT ACTIV eller NEOVADIOL og få et gratis kit rutinekit med i rejsestørrelse. Det indeholder rens, en prøve på den nye fugtbooster og 15 ml creme i luksuskrukke. Mix for eksempel serum, øjencreme, dag- eller natcreme. Du kan også få gratis hudscanning for at finde produkter til netop dit behov (skriv evt. for tidsbestilling). Så længe lager haves. :)

facebook.com

Kom ind og prøv denne nyhed på apoteket ☺️ God aften 😉

facebook.com

Hermed 2. film om demens:

facebook.com

Vi har netop fået oprettet en Instagram profil. 🎉 Her på siden, vil du få daglig indsigt i butikken, samt mulighed for at indhente gode tilbud, og deltage i spændende konkurrencer! 🤗 Er du også på Instagram? Så kan du følge os, lige her » www.instagram.com/aarhusloveapotek 💡

facebook.com

Kom og mød vores hudplejeekspert Per. Han har 17 års erfaring indenfor hudpleje, har sin egen blog og er nu her på apoteket for at kunne vejlede dig i at finde den rigtige hudpleje - uanset behov. Per kan vejlede i alle apotekets brands, og vi kan også tilbyde hudscanning. Book gerne tid eller kig ind mellen kl. 10.00 og 17.00 Vi glæder os til at se dig :)

facebook.com

facebook.com

INFLUENZA VACCINATION Sundhedsstyrelsen anbefaler influenzavaccination til bl.a. disse grupper: Ældre over 65 år, førtidspensionister, gravide der er mere end 12 uger henne, personer med kroniske sygdomme, herunder: Hjerte- og karsygdomme (undtaget isoleret forhøjet blodtryk), personer med kroniske lungesygdomme, herunder KOL og astma og diabetes type 1 og type 2. Hvis du er i en af ovenstående grupper, kan du gratis blive vaccineret på apoteket uden at bestille tid (for andre personer er prisen 150kr.). Hør mere på apoteket.

facebook.com

Farmaceutstuderende Vi byder velkommen til Mohammed, der er her på apoteket det næste halve år, og er derefter færdiguddannet farmaceut. 😊 Vi ser frem frem til et godt teamwork😊

facebook.com

Quiz

NEAR Aarhus Løve Apotek