Top Local Places

Billig-Billy Århus

Vesterbro Torv 6, Aarhus, Denmark
Gift Shop

Description

ad

10-20-30 krs varer + kostumer og tilbehør

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Instagram post by A L E X A N D E R V R A A • May 25, 2017 at 7:02pm UTC

Så blev Alexander Vraa klar til Aalborg karneval! Har du styr på dit kostume, ellers kig forbi, så finder vi et fedt kostume til dig! Se vores butikker og åbningstider på https://billig-billy.dk/butikker https://www.instagram.com/p/BUhr3fQB9b1/

facebook.com

Timeline Photos

Køb dit armbånd til Aalborg karneval i Billig-Billy for kun 150 kr. og spar 100,- kr. i forhold til prisen lørdag + ved indgangen til Kildeparken :-) (y) Vi har åbent i dag Kr. Himmelfart og selvfølgelig også i morgen fredag i både Trøjborg, Vesterbro Torv og Tilst. Se butikkernes åbningstider på https://billig-billy.dk/butikker P.S. Vi er selvfølgelig også såååååååååå klar til at hjælpe dig med at finde det helt perfekte kostume - til billige penge! ;-)

Timeline Photos
facebook.com

Billig-Billy

Har du set vores nye hjemmeside? Der er stadig en del ting og sager, der mangler på den, men vi har fået en stor del af vores varer lagt på, så du kan se billeder af dem og se hvilke butikker, der har dem på lager. Vi forventer ca. 1. juli at åbne for at man også kan købe varer på shoppen og få dem tilsendt! Ret futuristisk, ikk'? ;-) https://billig-billy.dk

facebook.com

Timeline Photos

Årh hvad, se nu lige her hvad Tilst-butikken lige har fået hjem - direkte fra fabrikken... vovse-guf! og hele 500g i en spand for en flad 20'er... namme-nam, si'r vi bare! :-) P.S. Er indtil videre kun i butikken i Tilst!

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Vi fejrer åbningen af vores nye butik i Tilst med nogle vildt gode tilbud på personlig pleje, fx 400 ml Oil of Aloe shampoo, 400 ml Aussie body wash eller 500 ml Sanex bath dermo sensitive. Frit valg kun 10,- <3 Tilbuddet gælder i alle Billig-Billy butikkerne, så længe lager haves! (y)

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

"Verden er fuld af" fest og farver - og nu også karnevalsarmbånd! De første armbånd er landet i Billig-Billys Århus-butikker. Kom endelig forbi og skaf dig adgang til Kildeparken i Aalborg d. 27. maj for kun 150,- (SPAR 100,- i forhold til prisen ved indgangen). Vi hjælper selvfølgelig meget gerne ved samme lejlighed, med at finde det helt rigtige kostume! :-) (y)

Timeline Photos
facebook.com

På grund af lukkeloven er der desværre nogle dage her i påsken, hvor vi skal holde lukket, så butikkerne er lukket torsdag og fredag samt søndag og mandag. Vi har åbent på lørdag og igen som normalt fra og med på tirsdag. God påske :-)

facebook.com

facebook.com

OBS! Alle butikkerne holder lukket søndag d. 9. april, da vi afholder personaledag. Vi skal blive klogere på sæsonens nye kostumer, hilse på nye kollegaer og hygge. Det plejer at være rigtigt sjovt, og bagefter har vi alle lidt bedre kendskab til hinanden og til de kostumer vi skal sælge her til karneval og sidste skoledag. Vi er tilbage i butikkerne igen mandag kl. 10. God weekend! :-)

facebook.com

Timeline Photos

Assistance søges til Billig-Billys nye butik i Tilst! Er du frisk og imødekommende og vild med kostumer og 5-10-20 krs varer, så er det måske dig, vi søger. Arbejdsopgaverne er primært at hjælpe vore kunder med at finde de rette kostumer, men også daglig rengøring og trimning af butikken, opfyldning af varer samt at passe kassen. - du er et ansvarligt menneske over 18 år - du er frisk, smilende og udadvendt - du har arbejdet i detailhandel før - du har lyst til at sælge kostumer - du kan arbejde det meste af sommeren Lyder det som noget for dig, så send en ansøgning med CV til job@billig-billy.dk (skriv venligst "Assistance Tilst" i emnefeltet) eller aflever den personligt i butikken Vi glæder os til at høre fra dig <3

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Så er vores nye butik i Tilst åbnet. Det er lige i "Bilka-krydset" (Tilst Skolevej 38), og der er parkering lige foran butikken (indgang fra Viborgvej). Åbent kl. 10-19 på hverdage kl. 10-18 både lørdag og søndag. Håber vi ses! :-)

Timeline Photos
facebook.com

Photos from Billig-Billy Århus's post

Vejret er liiiige til at bære en af disse nuttede (og dejligt varme) bamse hatte! :-) Vælg mellem 7 forskellige modeller. Kun 50 kr. stykket.

Photos from Billig-Billy Århus's post
facebook.com

PICTURES BY OTHER USERS ON INSTAGRAM

Ah yes, the green super workman we all love and remember from our childhood.

Ah yes, the green super workman we all love and remember from our childhood.
@, instagram.com

Quiz

NEAR Billig-Billy Århus