Top Local Places

Veterinarska Ambulanta Jazine

Ul. Zrinsko Frankopanska 2, Zadar, Croatia
Veterinarian

Description

ad

Veterinarska Ambulanta Jazine je mjesto gdje će Vaši ljubimci biti tretirani s velikom pažnjom jednog od najstručnijih veterinara u gradu Zadru. Ova Facebook stranica Veterinarske Ambulante Jazine je prvenstveno smišljena kao komunikacijski kanal s vlasnicima i ljubiteljima životinja i onima koji će to tek postati. Želimo da ona bude informativna ali i edukativna, ozbiljna ali i zabavna, mjesto na kojem će ljubitelji i vlasnici životinja naučiti nešto novo ali se i nasmijati.

KONTAKT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Kad si gladan,nisi svoj 😅😂 https://www.facebook.com/diplytrending/posts/2385158601534742

facebook.com

Doba dan...ta ima? 😂 🐶🐕 -Frida the queen 👑👑

facebook.com

Gradska dica,kažeš? 😎🐐

facebook.com

Smiljevac!

facebook.com

OPREZ! Pripazite na svoje kućne ljubimce,ali i na sebe i djecu! https://pseci.net/oprez-borov-prelac.html

facebook.com

Sinoć su me gazde dovele iz Pakoštana da se pohvalim kako se brzo oporavljam. ;)

facebook.com

Bela, Pakoška razigrana cura od godinu ipo dana, koja je imala za posljedicu autotraume. Rupturu desnog hvatišta tetive bicepsa i medijalnu luksaciju lijevog lakta. Za posljedicu nije se mogla osloniti na prednje ekstremitete. Vlasnik je pošto poto htio s Belom ovog proljeća u šparoge, pa smo mu nadam se uz još kojih 20-ak dana režimskog oporavka, ispunili želju. 08.01.2018. - Operativni zahvat- Luksacija lijevog lakta/povrat u lakatnu kongruenciju uz dodatnu stabilnost lakta koristeći sintetski ligament i 2 samopritezna vijka s maticama koji nadomještaju kolateralni ligament. 17.01.2018. Transpozicija i prošivanje hvatišta tetive m.bicepsa brahii.

facebook.com

🐶🐕🐶🐕

facebook.com

"These furry friends have the power to motivate and inspire us to be better people during the Christmas season and all throughout the year." Sretan i blagoslovljen Božić svim ljudima dobre volje,a posebno Vašim i našim ljubimcima koji nam obogaćuju život kroz cijelu godinu,a posebno u ovo blagdansko vrijeme! 🐕🐈🐥🐦🐇🐁 🎅❄🎂🥂🍩🎁🎄🎄🎊

facebook.com

Zar nisu divan duo? 😅🐈🐕😍😍 https://www.facebook.com/JungleVT/videos/1971386283003204/

facebook.com

Dvije dame 🐕 Beti & Doris

facebook.com

New kid in town 😎😎

facebook.com

Quiz

U OKOLINI Veterinarska Ambulanta Jazine