Top Local Places

Stihl Arbis Rijeka

Školjić 8b, Rijeka, Croatia
Business Service

Description

ad

Stihl Arbis Rijeka trgovina i servis poljoprivrednih strojeva i dijelova.
Stihl Arbis Rijeka shop and service agricultural machinery and implements.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Od sada u ponudi vrhunske dijamantne ploče za brusilice, proizvedene u Austriji, materijali isključivo iz EU!!

facebook.com

facebook.com

Ljetna akcija motornih pila „Pilite kao profesionalac!“ Ljeto je vrijeme kad se odgovorni domaćini prihvaćaju pripreme ogrjeva za zimu. Teško je sjetiti se takve zadaće kad vrućine otklanjaju svaku pomisao na zimsku studen, no pravovremena priprema ogrjeva odlika je dobrog gospodara. Ovog ljeta odlučili smo pomoći vam da lakše i brže obavite taj zadatak. STIHL snažne motorne pile za izradu ogrjeva sada su povoljnije za 10% od svoje uobičajene cijene, a dodatni poklon za sve kupce tih modela je praktična STIHL sjekirica opremljena sječivom tvrke Ochsenkopf, poznate po izradi takmičarskih sjekira korištenih u STIHL Timbersport natjecanjima. Akcijom su obuhvaćeni modeli MS 271, MS 291, MS 311 i MS391. Akcija traje od 01.07. do 30.07. ove godine (s mogućnošću produljenja, ovisno o interesu tržišta!)

facebook.com

facebook.com

Unikatna prezentacija STIHL uređaja na otvorenom. Akumulatorski, motorni, električni uređaji. Pile, kosilice, trimeri, sječkalice, kopačice, razne škare i ostali poljoprivredni alati. Ako ste ikada željeli vidjeti uživo kako rade i kako se radi s različitim strojevima i alatima ovo vam je jedinstvena prilika. Svi ste dobrodošli! Podhum 101/2, Dražice, Rijeka Za više inf: 098 469 481 ili 296 - 374

facebook.com

Proljetna akcija u STIHLU :)

facebook.com

Kakva je to travurina kod susjeda? Samo da preskočim... :D

facebook.com

Stiže nam proljeće, a s proljećem i VIKING AKCIJA - jer snaga je u vašim rukama! VIKING kopačice u kompletu s plugom za sadnju i kotačima. Jednostavne za rukovanje. Opremljene s QuickStop i SmartChocke tehnologijom. Iznimno tihe i pouzdane, lagano rukovanje zahvaljujući posebno dizajniranoj okretnoj ručki i niskim vibracijama. Faktori nesigurnosti Kwa/Kpa/K na najnižim stupnjevima prema Direktivi 2006/42/EC.

facebook.com

Kiša pada, trava raste. Tko se želi malo provozati i pritom odraditi posao? :)

facebook.com

USB stick za ljubitelje :)

facebook.com

Timeline Photos

Ako vam je snjegović dosadio ili nemate svoju STIHL pilu, ovo vam je idealno vrijeme da to promijenite :)

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Za naše dame... :)

Timeline Photos
facebook.com

Quiz

U OKOLINI Stihl Arbis Rijeka