Top Local Places

B&B Kuca Bajlo in Kroatië

Andrije Kacica Miosica 3a, Zadar, Croatia
Bed and Breakfast

Description

ad

Vegetarische B&B in Zadar, Kroatië.
Vegetarische B&B in Zadar, Kroatië.
In Kuća Bajlo, de vakantiewoning van Griet en Anri Bajlo, een Vlaams-Kroatische familie voel je je meteen thuis.
Een uitgebreid gezond en vegetarisch ontbijt vormt de start van een dag met tal van mogelijkheden:
zonnen en zwemmen, sportieve fietstochten op de eilanden, uitdagende bergwandelingen in de natuurparken, kajakken op de rivieren, bezoeken aan historische stadjes, jeepsafari’s in het Velebit gebergte, zeilen naar de Kornati-eilanden, … of een dagje relaxen in de tuin.

KONTAKT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Gratis e-book 'OP TOER IN ZADAR EN KROATIË'. Een verblijf in Kroatië heeft heel wat leuke momenten te bieden. We hebben voor jou alvast een aantal activiteiten en bezienswaardigheden in Zadar en omgeving op een rijtje gezet. In het e-book vind je info over: • bezienswaardigheden in de stad Zadar • restaurants, eten en drinken • Arbanasi en Punta Bajlo • eilanden in de omgeving van Zadar • nationale- en natuurparken van Kroatië • nabijgelegen historische stadjes • praktische informatie • enkele woordjes Kroatisch voor beginners Je kan het nu GRATIS downloaden via de website. https://www.bajlo.com/nl/vegetarische-bb-zadar-kroatie/

facebook.com

Met de Ferry van Zadar naar het eiland Ugljan om een dagje te fietsen. Een eiland met tal van kleine, gezellige dorpen en vissershaventjes, olijfgaarden en rustige strandjes.

facebook.com

Nationaal park Plitvice meren, prachtig in de lente. Het park ligt op ongeveer 150 km van Zadar. Een ideale daguitstap. Dankjewel Marleen en Geert voor de mooie foto's.

facebook.com

Fietstocht van Zadar naar het eiland Vir. Samen met onze gasten en ongeveer 400 anderen sportievelingen hebben we deelgenomen aan de georganiseerde fietstocht Zadar - Vir. Prachtige sportieve en zonnige dag. Eiland Vir ligt op ongeveer 30 km van Kuća Bajlo. Wie wil er graag eens meefietsen?

facebook.com

De voortuin van B&B Kuca Bajlo is een groenten en kruidentuin. Dagelijks proberen we er in te werken. Voor ons een aangename ontspanning. Groenten uit eigen tuin smaken toch altijd beter.

facebook.com

Natinonaal park Krka watervallen. In de lente een aanrader, aangename temperaturen, veel water, natuur fris groen en vooral minder toeristisch druk.

facebook.com

Nationaal park Krka watervallen. Roski Slap is het minder toeristisch deel van het park. Zeker een aanrader. Dankjewel Lut Van Schepdael en Teejo voor de foto's.

facebook.com

Groepsfoto voor we starten met onze begeleide wandeling.

facebook.com

Met zo'n team supporters heb ik zonder problemen de medaille binnen van Zadar Night Run. Donkere foto's? Ja, natuurlijk ,het was ook donker :-) Dankjewel lieve supporters!

facebook.com

Ga je met ons meewandelen in de bergen? Breng dan zeker goede wandelschoenen mee, of beter nog hoge bergschoenen. Onze wandelingen zijn meestal heel sportief met af en toe klimmen en klauteren. Hou je van uitdagende wandelingen of toch liever rustig en plat?

facebook.com

Via stapstenen kan je over de Krupa rivier. Het is ons deze keer gelukt zonder natte voeten! Na een mooie wandeling van anderhalf uur langs de rivier kom je aan het Klooster van Krupa.

facebook.com

Tijdens de wandelingen met onze gasten nemen we altijd de tijd om even te rusten, iets te drinken, te picknicken en te genieten van de natuur.

facebook.com

PICTURES BY OTHER USERS ON INSTAGRAM

@, instagram.com

@, instagram.com

@, instagram.com

Paradijs. #kucabajlo #zadar #croatia #bedandbreakfast #paradise #sea #aanrader #holiday #dalmatia #wonderfull #organic #healthy #vegetarian #bnb

Paradijs. #kucabajlo #zadar #croatia #bedandbreakfast #paradise #sea #aanrader #holiday #dalmatia #wonderfull #organic #healthy #vegetarian #bnb
@, instagram.com

Quiz

U OKOLINI B&B Kuca Bajlo in Kroatië