Top Local Places

Radio klub Kvarner 9a1ckg

zvonimirova 12, Rijeka, Croatia
Telecommunication Company
advertisement

Description

ad


Opening Hours

srijeda
18:30 - 19:30

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

POTRES Danas oko 14:00sati na području Splita osjetio se snažni potres. Epicentar: 35km JI od Splita magnituda : 4,5 stupnja R trajanje : oko 10 sec Moguće slabije serije podrhtavanja tla.

facebook.com

OBAVIJEST : U rad je pušten lokalni repetitor poz.ozn. 9A0LME. Repetitor pokriva šire područje Kvarnera. Pristupni podaci za repetitor: freq: 439.150MHz shift: -7,6 tone: 173.8 Posebno hvala Siniši 9A3BSE na uloženom trudu i donaciji repetitora RK Kvarner . Hvala i svim članovima RK Kvarner koji su pripomogli na bilo koji način.

facebook.com

Članovi RK Kvarner na repetitoru 1a Delnice izvršili radove na antenskom sustavu.

facebook.com

facebook.com

facebook.com

Preuzeto sa : http://web2.ss-elektrotehnicka-ri.skole.hr/?news_hk=1&news_id=707&mshow=3505#mod_news Marko Tabako (3.D razed), učenik mentora prof. Šoštarić Zvonimira, pozivna oznaka 9A3HMT, osvojio je treće mjesto u svijetu u radioamaterskom natjecanju "Otoci u eteru" ili IOTA contest, u organizaciji radio amaterskog saveza Velike Britanije ( RSGB ). Iskrene čestitke učeniku i mentoru!

facebook.com

facebook.com

PAŽNJA , PAŽNJA !! Uslijed jakog nevremena uzrokovanog olujnim jugom ,dio Gorskog Kotara bio je odsječen od ostatka zemlje. Olujni vjetar uzrokovao je rušenje stabala i prekid cestovne komunikacije, u prekidu je bila opskrba el.energije i telekomunikacije. Radioamateri RK Kvarner i SRVKS-a iz ugroženog područja uspostavili su radio mrežu i međusobno razmjenili informacije sa ugroženog područja. Trenutno je vjetar je u opadanju i situacija se polako normalizira doznajemo od radioamatera iz pogođenih područja G.Kotara.

facebook.com

facebook.com

facebook.com

facebook.com

facebook.com

Recommended Before and After transformation