Top Local Places

Europska Volonterska Služba - EVS

, Rijeka, Croatia
Nonprofit Organization

Description

ad

Stranica nudi informacije o projektima koji omogućuju volontiranje putem programa Europska volonterska služba (EVS). EVS - Europska Volonterska Služba (European Voluntary Service) dio je programa Erasmus+ koji omogućuje mladima u dobi od 17 do 30 godina da volontiraju u državama Europske unije i drugim zemljama  na kratkoročnom (do 2 mjeseca) ili dugoročnom projektu (do najviše 12 mjeseci).

Sudjelovanje u EVS-u je besplatno, a volonterima/kama su pokriveni troškovi puta, smještaja, hrane, zdravstvenog osiguranja, izdavanja vize itd. Osim toga, volonter/ka dobiva i mjesečni džeparac te besplatni tečaj jezika.
Više informacija dostupno je na: http://www.pariter.hr/?page_id=801

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Timeline Photos

Želiš pridonijeti stvaranju aktivnog građanstva i kulture volonterstva? Imaš ideje koje želiš pretvoriti u stvarnost? Prijavi se za EVS Centra Cesvov i provedi godinu dana u talijanskom gradu Varese! Još samo danas i sutra traju prijave. Više informacija potraži na http://www.pariter.hr/?p=3805.

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Još samo danas traju prijave! 🎨 Organizacija L’Enfance de l’Art iz grada Tournai traži volontere/ke za rad s djecom (0-3 god. ili 3-6 god.). Aktivnosti uključuju crtanje, slikanje, pričanje priča, pečenje kolača i kruha, igre na otvorenom, rukotvorine, šetnje šumom... Više informacija potraži na http://www.pariter.hr/?p=3830.

Timeline Photos
facebook.com

Udruga PaRiter » EVS u Utočištu za majmune (Engleska)

Želiš raditi sa životinjama? 🙉 Nemoj propustiti priliku, još samo danas traju prijave! Prijavi se za kratkoročni ili dugoročni EVS u utočištu za primate. Projekti počinju u listopadu 2017. i siječnju 2018.

facebook.com

Timeline Photos

Otvorene su prijave za više projekata u Grazu. Moguće je volontirati u centrima za mlade i privatnim školama. Neke od tema projekata su novi mediji, informiranje mladih, zapošljavanje, šivanje i dizajniranje, sport, glazba, kultura, djeca i mladi... Izaberi projekt koji ti se sviđa i započni EVS avanturu! Rok prijave je 20.3. Više o projektima pronađi na http://www.pariter.hr/?p=3864.

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Još danas i sutra traju prijave! Traže se volonteri/ke za više projekata u Tallinnu. Volonteri/ke mogu raditi u centrima za mlade, a ovisno o projektu, teme uključuju ekstremne sportove, DJ klub, rukotvorine, glazbu, film, kulturu, umjetnost, glumu, prevenciju ovisnosti... Požuri s prijavom! ;) Više informacija o projektima možete pronaći na linku http://www.pariter.hr/?p=3871.

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

[EVS FRANCUSKA] Lycée St Charles iz mjesta Saint Brieuc traži volontere/ke za organizaciju interkulturnih aktivnosti za srednjoškolce. Informirat ćeš mlade o mogućnostima mobilnosti, sudjelovati u međunarodnim mobilnostima, organizirati sadržaje za mlade i radionice stranog jezika... Projekt počinje u rujnu i traje 11 mjeseci. Više informacija potraži na http://www.pariter.hr/?p=3875.

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Organizacija Inex Slovakia iz Bratislave traži volontere/ke! Radit ćeš s mladima, organizirati kreativne čajanke i društvene događaje, voditi treninge za volontere/ke i aktivnosti u ljetnom kampu, promovirati volonterstvo i sudjelovati u ostalim aktivnostima organizacije. Rok prijave je 26.3. Više informacija potraži na http://www.pariter.hr/?p=3878.

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Volontiraj u alternativnom kafeu iz Belgije! ☕️ Ovo je savršeno mjesto za druženje gdje se pokušava stvoriti prijateljska atmosfera te osvještavati o ekološkoj održivosti i društvenim problemima. Organizirat ćeš različite aktivnosti poput debata, filmskih večeri, radionica, izložbi i drugo. Požuri s prijavom i pridruži se ovom otkačenom timu! Rok prijave je 12.3. Više informacija potraži na http://www.pariter.hr/?p=3884.

Timeline Photos
facebook.com

Eurodesk Hrvatska

Povodom tridesete godišnjice, Erasmus+ program nagrađuje! 🎁✈️

facebook.com

Timeline Photos

Nove EVS prilike u Estoniji! Otvorene su prijave za više projekata u Tallinnu. Volonteri/ke mogu raditi u centrima za mlade, a ovisno o projektu, teme uključuju ekstremne sportove, DJ klub, rukotvorine, glazbu, film, kulturu, umjetnost, glumu, prevenciju ovisnosti... Rok prijave je 9.3. Više informacija o projektima možete pronaći na linku http://www.pariter.hr/?p=3871.

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Otvorene su prijave za više projekata u Grazu. Moguće je volontirati u centrima za mlade i privatnim školama. Neke od tema projekata su novi mediji, informiranje mladih, zapošljavanje, šivanje i dizajniranje, sport, glazba, kultura, djeca i mladi... Rok prijave je 20.3. Više informacija o projektima potraži na http://www.pariter.hr/?p=3864.

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Želiš pridonijeti stvaranju aktivnog građanstva i kulture volonterstva? Imaš ideje koje želiš pretvoriti u stvarnost? Znaš par talijanskih riječi? Prijavi se za EVS Centra Cesvov i provedi godinu dana u talijanskom gradu Varese! Više informacija potraži na http://www.pariter.hr/?p=3805.

Timeline Photos
facebook.com

Quiz

U OKOLINI Europska Volonterska Služba - EVS