Top Local Places

NetCom Informatika Rijeka

Riva 6, Rijeka, Croatia
Computer Store

Description

ad

Računala, tableti, mobiteli i ostala IT tehnologija U zadnjih desetak godina NetCom se profilirao u informatičku tvrtku na području razvoja, uvođenja i održavanja informacijskih sustava u složenim poslovnim okruženjima. Poseban izazov nam je bio ulazak na tržište novinskog izdavaštva, s posebnim naglaskom na vrlo složene poslovne procese kod izdavača dnevnih novina, gdje se uspješno nosimo s organizacijom dinamičnih poslovnih procesa u redakciji, ogromnom količinom podataka, rješavanjem kompleksnih sistem integratorskih zadataka, visokim zahtjevima pouzdanosti i sigurnosti te s mnogo drugih rizika koji prijete da se dnevna novina ne pojavi u prodaji. Također smo prisutni i u drugim područjima koja zahtijevaju visoku pouzdanost informacijskog sustava kao što su POS sustav jednog velikog regionalnog trgovačkog lanca, web hosting, application hosting, regionalni ticketing i dosta drugih rješenja. Na sve izazove i rizke smo našli i dali odgovore kombinirajući primjenu najmodernijih alata za projektiranje i programiranje s višegodišnjim iskustvom naših projektanata, programera, sistem inženjera i tehničara.

Ono o čemu se sada na ovim prostorima govori mi već odavno primjenjujemo. A to je kontinuirano ulaganje u školovanje i stručno usavršavanje svih radnika. Jedino na taj način možemo osigurati naš razvoj i opstanak na ovom turbulentnom tržištu, a svim našim sadašnjim i budućim korisnicima omogućiti da se u potpunosti predaju svom poslu i nama prepuste rješavanje informatizacije svojih poslovnih procesa.


Anto Domić, dipl. ing.
                                                 General Manager

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Često se nađemo u situaciji da nemamo dovoljno utičnica za ukopčati sve svoje električne potrepštine. Jeftino i efikasno rješenje je razvodna letva. Bilo da je sa 3,4,5 ili 6 utičnica, kratkim kablom ili dugim, sa zaštitom ili bez kod nas ćete pronaći što tražite!

facebook.com

Kod korištenja pisača bitno je koristiti originalne potrošne materijale. U nekim slučajevima zbog dugotrajnosti proizvoda, a kod drugih čak i zbog mogućeg gubitka garancije na proizvod. U našoj ponudi pronaći ćete originalne tinte i tonere za razne marke i modele pisača i biti sigurni prilikom korištenja.

facebook.com

Neke od svakodnevnih stvarčića koje gotovo svi koristimo su svakako razni punjači i kablovi. Koji god mobilni uređaj imate kod nas možete pronaći kućne i auto punjače i kablove svih dužina i vrsta.

facebook.com

Gaming na kvadrat! Iz našeg kataloga izdvajamo RGB tipkovnicu Speedlink Parthica na žestokoj akciji od samo 199KN! Dvije godine jamstva i poznata pouzdanost Speedlink-a su samo dodatni plus.

facebook.com

Kao dio proljetne akcije kod nas možete pronaći Vivanco mini dron spušten sa 199kn na nevjerojatnih 99kn! Osigurajte svoj primjerak još danas i uživajte u čarima letenja unutra ili vani.

facebook.com

Stiglo nam je proljeće, a uz njega su stigli i brojni novi popusti i akcije. U našem novom promo letku naći ćete nevjerojatne ponude koje za Vas može realizirati samo Netcom! Od sitnih gadgeta do gotovih konfiguracija, sve je tu. Vidimo se!

facebook.com

Koja je to stvar koja nikad ne zastari i svima je prijeko potrebna? Kišobran! I to ne bilo koji nego popularna "Kisha". Jedini kišobran koji vas podsjeti da ste ga zaboravili i može izdržati nemilosrdnu buru bez da se slomi. Uz to ima i jamstvo od tri godine na strukturu i godinu dana na elektroniku.

facebook.com

Nikad nije prerano za pripreme za vrućine koje nam dolaze. Uz jučerašnji dodatak koji nam je dao mogućnost rada u mraku nije na odmet imati i nešto za usputno hlađenje (sebe, ne laptopa). Speedlink opet spašava situaciju sa svojim ventilatorićem koji se isto spaja na USB i pomaže u trenucima kad je prevruće.

facebook.com

U večernjim satima rad na laptopu ponekad je neizbježan, a nije uvijek prilika imati upaljeno veliko svijetlo iz raznih razloga. Tu nam uskače Speedlink sa svojom Classic LED lampicom koja se ukopča na USB i osvjetljava tipkovnicu za lakši rad. Malo, prijenosno i krajnje praktično, bilo kod kuće ili na putu.

facebook.com

Napokon nam stiže bolje vrijeme i priroda nas zove. Odličan suputnik je Manta radio s ugrađenom baterijom, mogućnošću rada na AA baterije, pa čak i napajanje preko USB porta uz power bank. Ima čitač memorijskih kartica i LED svijetlo, te se navedeni USB i micro SD utori mogu koristiti za snimanje, a uključen je i priključak za mikrofon. Nevjerojatan mali paket sa masom mogućnosti!

facebook.com

Novo u ponudi! Overmax CR-411 autoradio s MP3 podrškom, ulazom za SD karticu, USB-om i naravno AUX ulazom. Deklarirana snaga je 30W i cijena neponovljiva!

facebook.com

Tražite veliki 2k monitor a ne želite potrošiti puno novaca?? AOC-Q3279VWF 32“ 75Hz je vrhunski monitor s Flicker-Free i FreeSync tehnologijom je sve što trebate za potpuno iskustvo bili vi gamer ili normalan korisnik.

facebook.com

Quiz

U OKOLINI NetCom Informatika Rijeka