Top Local Places

3D ART

Ružićeva ulica 21, Rijeka, Croatia
Company
advertisement

Description

ad

Ovlašteni zastupnik za Graphisoft, Abvent, Twinmotion i Modo.Brzo i učinkovito koristiti softver za arhitekturu i građevinu nije nešto što se može savladati u par dana stoga smo odlučili naše višegodišnje iskustvo u praktičnoj primjeni softvera staviti Vama na raspolaganje i ponuditi sadržajnu paletu proizvoda i usluga.

3D art je tim diplomiranih inženjera iz arhitektonsko-građevinske struke s dugogodišnjim iskustvom u praksi u kojoj se koristi rješenjima iz nadolazeće "inteligentne" 3D tehnologije.  

Tijekom našeg projektantskog dijela poslovanja razvijamo konstantno nove metode rada i definiramo najbolje postavke kako bi što više optimizirali naše radne sate i povećali kvalitetu.

Upravo to iskustvo, kroz profesionalnu obuku za sve softverske alate,  pružamo projektnim biroima, ali i pojedinačnim korisnicima koji profesionalno koriste alate iz naše ponude.

Ukoliko trebate početničke tečajeve, napredne tečajeve ili možda tečaj specijalno prilagođen potrebama Vašeg projektnog biroa, slobodno nam se javite i zajedno ćemo formirati optimalan paket kako biste u najkraćem roku učinkovito ovladali softverom.

Naši predavači su diplomirirani inženjeri koji svakodnevno koriste alate, tako da su tečajevi isključivo prilagođeni za arhitektonsko-građevinsku praksu s posebnim naglaskom na izradu projektne dokumentacije (od idejnog rješenja preko izvedbenog projekta pa do same izvedbe).

Opening Hours

ponedjeljak
08:00 - 16:00
utorak
08:00 - 16:00
srijeda
08:00 - 16:00
četvrtak
08:00 - 16:00
petak
08:00 - 16:00

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

ArchiCAD BIM Manager Training

Nedavno su u Zagrebu održane dvije grupe certificirane edukacije za ArchiCAD BIM managere. Atmosferu pogledajte na fotografijama. :-)

ArchiCAD BIM Manager Training
facebook.com

Timeline Photos

Prva BIMcloud instalacija u Hrvatskoj

Timeline Photos
facebook.com

Obavijest: Edukacija za napredne ArchiCAD korisnike u Zagrebu, 17.03. je popunjena i rasprodana! Hvala svima na prijavi i interesu. Ostale informacije možete dobiti na: kontakt@3dart.hr ili na br. tel. 051/586-381.

facebook.com

ARCHICAD

ARCHICAD
facebook.com

ARCHICAD

facebook.com

ARCHICAD Is COBie Compliant - retrofit

facebook.com

Artlantis 6 LIVE!

Free webinar: 09.02.2017. Promocija Artlantisa 6.5. Prijaviti se možete putem linka: https://attendee.gotowebinar.com/rt/6015778129183883522?utm_source=INT+%2F+Artlantis+%2F+International+Community+Newsletter&utm_campaign=b7595fef91-EMAIL_CAMPAIGN_2017_01_25&utm_medium=email&utm_term=0_2c87ea5f0a-b7595fef91-72733929 Više informacija progledajte na linku: https://artlantis.com/

facebook.com

Zagreb - ArchiCAD - tečaj za napredne korisnike

ArchiCAD - tečaj za napredne korisnike Pozivamo Vas na ARCHICAD tečaj za napredne korisnike. Tema tečaja: IZRAČUN KOLIČINA ZA TROŠKOVNIK I RAZNI DRUGI IZRAČUNI Edukacija će se održati u petak, 10.02.2017. od 08:30 do 16:00 sati na lokaciji: Zagreb, Radnička cesta 50 (GreenGold Centar), 1. kat. Cijena: 1.000 kn + PDV. Za potpisnike ugovora o održavanju, cijena je 700 kn + PDV. Teme koje ćemo obraditi: - Izračun količina za troškovnik na tri različita načina: prema elementima, prema komponentama (slojevima višeslojnih konstrukcija) ili prema vidljivim površinama - Sortiranje i filtriranje elemenata za izračun prema etažama, layerima i ostalim parametrima - Automatska izrada stavki stolarije i bravarije - Formatiranje izgleda tablica s iskazima količina - Eksport u Excel i druge formate - Automatska dokaznica površina za analitički iskaz mjera građevine - “Pametno” modeliranje - kako uštedjeti vrijeme na modeliranju, a dobiti kvalitetne rezultate kako bi se iz modela moglo izračunati što više podataka - Property Manager - nova funkcija u ArchiCADu 20 za dodjelu bilo kojeg parametra (npr. vatrootpornost) različitim elementima modela. Prijavite se na linku: https://archicadhr.wufoo.com/forms/k14n1cgi0kq1tzx/ Vidimo se!

facebook.com

ARCHICAD

ARCHICAD
facebook.com

3LHD

facebook.com

Želimo Vam sretan Božić i uspješnu 2017.godinu! We wish you a Merry Christmas and a prosperous 2017!

facebook.com

Skewed

ArchiCAD -> VR

facebook.com

Recommended Before and After transformation