Top Local Places

3D ART

Ružićeva ulica 21, Rijeka, Croatia
Company

Description

ad

Ovlašteni zastupnik za Graphisoft, Abvent, Twinmotion i Modo.Brzo i učinkovito koristiti softver za arhitekturu i građevinu nije nešto što se može savladati u par dana stoga smo odlučili naše višegodišnje iskustvo u praktičnoj primjeni softvera staviti Vama na raspolaganje i ponuditi sadržajnu paletu proizvoda i usluga.

3D art je tim diplomiranih inženjera iz arhitektonsko-građevinske struke s dugogodišnjim iskustvom u praksi u kojoj se koristi rješenjima iz nadolazeće "inteligentne" 3D tehnologije.  

Tijekom našeg projektantskog dijela poslovanja razvijamo konstantno nove metode rada i definiramo najbolje postavke kako bi što više optimizirali naše radne sate i povećali kvalitetu.

Upravo to iskustvo, kroz profesionalnu obuku za sve softverske alate,  pružamo projektnim biroima, ali i pojedinačnim korisnicima koji profesionalno koriste alate iz naše ponude.

Ukoliko trebate početničke tečajeve, napredne tečajeve ili možda tečaj specijalno prilagođen potrebama Vašeg projektnog biroa, slobodno nam se javite i zajedno ćemo formirati optimalan paket kako biste u najkraćem roku učinkovito ovladali softverom.

Naši predavači su diplomirirani inženjeri koji svakodnevno koriste alate, tako da su tečajevi isključivo prilagođeni za arhitektonsko-građevinsku praksu s posebnim naglaskom na izradu projektne dokumentacije (od idejnog rješenja preko izvedbenog projekta pa do same izvedbe).

Opening Hours

ponedjeljak
08:00 - 16:00
utorak
08:00 - 16:00
srijeda
08:00 - 16:00
četvrtak
08:00 - 16:00
petak
08:00 - 16:00

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Foretić projektanti

Pogledajte virtualnu šetnju kroz crkvu Sv. Martina!

Foretić projektanti
facebook.com

ARCHICAD

ARCHICAD
facebook.com

Usavršite svoje znanje, dođite na Graphisoft Master Classes!

”Early bird“ kotizacija iznosi 490 EUR do 15. kolovoza 2019. Studenti i djelatnici obrazovnih ustanova imaju popust od 50%: 245 EUR! Prostor je ograničen, stoga se prijavite na vrijeme putem linka! (Kotizacija uključuje, osim predavanja i radionica, pauze za kavu, ručak i večeru.) Želite uštedjeti 10%? Kontaktirajte nas i poslati ćemo Vam kod za popust! Kontaktirajte nas na 051/586-381 ili kontakt@3dart.hr

facebook.com

Corona Renderer

Corona za ARCHICAD!

Corona Renderer
facebook.com

BimBakery.co

BimBakery.co
facebook.com

Usavršite svoje znanje, dođite na Graphisoft Master Classes! | 3D ART - ArchiCAD i ostala Open BIM rješenja za arhitekturu

Ostvarite poseban popust za prijavu - obratite nam se! :-)

facebook.com

ArchiRADAR

ArchiRADAR
facebook.com

ARCHICAD

ARCHICAD
facebook.com

Nova usluga financiranja! | 3D ART - ArchiCAD i ostala Open BIM rješenja za arhitekturu

Od sada kupovina programske opreme koju nudimo može se obaviti putem još jednog načina financiranja putem OPERATIVNOG NAJMA u suradnji s tvrtkom Grenke Hrvatska. Nudimo uslugu financiranja za pravne osobe, nabavne vrijednosti već od 4.000 kn na više, a sam postupak rješavanja zahtjeva je jednostavan i brz! Više na: https://www.3dart.hr/single-post/2019/07/08/Nova-usluga-financiranja

facebook.com

Net-UBIEP Open day RIJEKA: Upoznajmo BIM putem besplatne e-learning platforme | Net-UBIEP

Sudjelujte 1.7.2019. na besplatnoj edukaciji o BIM-u u sklopu Net-UBIEP Open Day Rijeka za profesionalce, instalatere te vlasnike i upravitelje zgrada.

facebook.com

IFC4 Software Certification Delivers Next Major Milestone - buildingSMART

ARCHICAD je certificiran za IFC4 Reference View 1.2 Export Certification (Architectural Reference Exchange)!

facebook.com

Photos from 3D ART's post

Posjetite nas na DANIMA HRVATSKE KOMORE INŽENJERA GRAĐEVINARSTVA od 13.-15.06.2019., Opatija

Photos from 3D ART's post
facebook.com

Quiz

U OKOLINI 3D ART