Top Local Places

Caffe Bar La Cioccolata

Stjepana Radića 32, Osijek, Croatia
Restaurant/cafe

Description

ad

Caffe bar La Cioccolata je smješten preko puta Pravnog fakulteta u Osijeku.  Interijer "čokolade" osmišljen je s ljubavlju, opremljen u suvremenom stilu dizajna interijera sa hrabrim izborom boja i uzoraka te reprezentativnom kakvoćom materijala i probrane opreme objekta. Naglašenom primjenom životinjskog uzorka zebre, igrom kontrasta boja, kombinacijom retro i modernog stila i nadasve udobnim namještajem, posebno odabranim za Vaš što ugodniji boravak te brojnim drugim posebnostima, izdvajamo se od gomile stereotipnih kavana i kafića.

Širom otvorenih vrata i srca dočekat će Vas iskusno i ljubazno osoblje  sa željom da ugodi svakoj Vašoj želji te učini boravak ugodnim i opuštajućim. Posebnu pažnju pridajemo pravljenju našeg vrhunskog espresso napitka, mješavine osam različitih vrsta probranih zrna kave , punog je i izrazito kremastog okusa s dominantnim okusom zrna koja potječu iz Afrike i Srednje Amerike, idealan je napitak za prave gurmane. Zadržava jaku aromu sve do samog posluživanja dok okus ostaje u ustima još dugo nakon konzumiranja.


Caffe bar La Cioccolata je mjesto za uživanje u kavi prije, za vrijeme ili poslije predavanja. U kavi možete uživati u zatvorenom prostoru na 2 etaže(dozvoljeno pušenje) ili zatvorenoj zimskoj terasi.

Dok ispijate svoju kavu, možete se potpuno besplatno i neograničeno koristiti našim brzim internetom.

Quiz

U OKOLINI Caffe Bar La Cioccolata