Top Local Places

Wellness Hotel Ambasador Opatija

ulica Feliksa Peršića 5, Opatija, Croatia
Health/Beauty
advertisement

Description

ad

Brand Five Elements Wellness & SPA osmišljen je prema jedinstvenom konceptu koji spaja drevnu kinesku filozofiju Feng Shui i suvremene Wellness programe. Priča "Five Elements" započinje u hotelu Ambasador elementom VODE kojoj Feng Shui daje poseban značaj: SIMBOL JE ŽIVOTA.

Spajanjem mentalnog i duhovnog – kroz ambijent, poseban pristup i specifične programe – nudi se sofisticirani, produbljeni i jedinstveni odnos prema njezi tijela i brizi za zdravlje. Spoznaja kako je za smiren i opušten osjećaj potrebno uspostaviti sklad energija dovela je do zamisli o jedinstvenim ambijentima, kreiranima po načelima čiji su temelji feng shui i space design, u kojima ćete se osjećati drugačije. Svaki prostor ima energetsko polje i tako utječe na čovjeka. Stoga, kako bismo se osjećali ugodno i opušteno, neophodna je harmonija energija u prostoru.

Između mašte i stvarnosti

Površina od 1300 četvornih metara raspoređena je na dvije etaže.
Bogati vodeni sadržaji nalaze se na prvoj etaži: ovdje Vas očekuju veliki unutrašnji bazen s grijanom morskom vodom, whirlpool i prekrasan pogled u prirodu. U ovom dijelu nalaze se i saune te veliki moderni bar. Profinjene prostorije za tretmane i masaže nalaze se na gornjoj etaži. Interijer izveden na vrlo moderan način stvara nezaboravne dojmove.
Posebnost ovog koncepta je i izbor vrhunske kozmetike renomiranih svjetskih proizvođača koja će upotpuniti ponudu ekskluzivnih five elements Wellness & Spa centara Liburnia Riviera Hotela.

Recommended Before and After transformation