Top Local Places

LAG Kvarnerski otoci

Vršanska 14, Krk, Croatia
Nonprofit Organization

Description

ad

LAG je osnovan u cilju promicanja održivog ruralnog razvoja i unapređenje inicijativa važnih za područje na kojemu LAG djeluje.


RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Javno izlaganje Studije utjecaja na okolis u Omislju!

facebook.com

facebook.com

U narednom razdoblju očekuju se komentari odnosno prijedlozi LAG-ova na Sporazum i Smjernice te završavanje ovih dokumenata. Plan je u što kraćem roku potpisati Sporazume između Agencije za plaćanja i odabranih LAG-ova čime će se stvoriti preduvjeti za objavu LAG natječaja.

facebook.com

facebook.com

Prijave za radionicu na jovana@kvarnerski-otoci.hr ili 095/858-8231.

facebook.com

!!!

facebook.com

Predsjednik LAG-a Zdenko Kirincic drzi predavanje o energetici. Neke od tema su bile i vjetroelektrane, bike sharing aplikacija, e mobilnost i otok Krk kao primjer dobre prakse.

facebook.com

Radionica pisanja projekata u Omislju! Vrijedni smo!

facebook.com

Naš viši stručni suradnik Ugo Toić, nalazi se na radionici "Provedba lokalnih razvojnih strategija unutar Mjere 19 Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014.-2020." u Vukovaru u organizaciji Ministrarstva poljoprivrede i Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju. Veselimo se novim informacijama i skorom raspisivanju prvog natječaja za mjeru 6.3.1.

facebook.com

Jučer smo pružili podršku načelnici, a vidimo se i 15. studenog!

facebook.com

HBOR Područni ured za Primorje i Gorski kotar u suradnji s LAG-om Kvarnerski otoci i Udruženjem obrtnika otoka Krka organizira individualne razgovore za poduzetnike s voditeljicom Područnog ureda, Vesnom Bartolović Stančić koji će se održati u zgradi Ponikve, Vršanska 14 u ponedjeljak 20.11.2017. godine u vremenu od 10,00 do 14,00 sati. Svi zainteresirani poduzetnici ili oni koji to planiraju postati, mogu se prijaviti za besplatno stručno savjetovanje o mogućnostima kreditiranja, odnosno financiranja investicijskih ulaganja ili drugih aktivnosti putem programa HBOR-a na e-mail jovana@kvarnerski-otoci.hr ili tel.: 095/858-8231. https://www.hbor.hr/kako-do-kredita/

facebook.com

Kako doci do sredstva za vase projekte? Saznajte u subotu u Omislju.

facebook.com

Quiz