Top Local Places

Ginekološka ordinacija Dr.Galkowski

Tomaše G.Masaryka15, Bjelovar, Croatia
Professional Service

Description

ad

Privatna specijalistička ginekološka ordinacija DrGalkowski u Bjelovaru je otvorena 2004. godine i od tada do danas povjerenje joj je dalo nekoliko tisuća  

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

facebook.com

facebook.com

facebook.com

https://www.idf.org/our-activities/world-diabetes-day/wdd-2017.html

facebook.com

Tema obilježavanja ovogodišnjega Svjetskog dana šećerne bolesti je „Žene i dijabetes – naše pravo na zdravu budućnost“. Ovogodišnja kampanja promiče važnost obrazovanja i liječenja žena sa šećernom bolešću ili povećanim rizikom za razvoj ove bolesti kako bi se poboljšalo njihovo zdravlje i ojačala njihova uloga u prevenciji razvoja šećerne bolesti u cijeloj obitelji. Trenutno više od 199 milijuna žena u svijetu živi sa šećernom bolešću, a procjenjuje se da bi broj oboljelih do 2040. mogao narasti i do 313 milijuna. Prema statističkim podacima, jedna od deset žena boluje od šećerne bolesti, a jedna od sedam trudnoća ugrožene su pojavom gestacijskog dijabetesa. Globalno, šećerna bolest je deveti po redu uzročnik smrti žena od koje godišnje umre njih 2.1 milijun. Međunarodna dijabetička federacija procjenjuje da se više od 70 posto slučajeva dijabetesa tipa 2 može spriječiti prihvaćanjem zdravih životnih navika. Jedan od prioriteta u prevenciji trebao bi biti i promicanje fizičkoga vježbanja kod djevojaka adolescentske dobi, posebno u razvijenim zemljama. Stoga IDF svake godine provodi kampanje kojima potiče političare i vlade na poduzimanje akcijskih planova za povećanje svjesnosti o dijabetesu, njegovom liječenju i prevenciji. Ujedinjeni narodi će u 2018. godini na sastanku na visokoj razini provesti reviziju napretka koje su zemlje članice učinile u implementaciji akcijskih planova za dijabetes.

facebook.com

facebook.com

7.travanj, Svjetski dan zdravlja Vodimo brigu o svom zdravlju, ne samo danas, već tijekom cijele godine, jer je važnije znati kako se čuva zdravlje, nego kako se liječe bolesti.

facebook.com

facebook.com

”Moje lice je možda drugačije, ali moji osjećaji su isti”, 21. ožujak “Svjetski dan sindroma Down”, Datum 21.3. predstavlja 3 kopije kromosoma 21 koji je jedinstven za osobe s Down sindromom.

facebook.com

facebook.com

Svim ženama želim sretan 8. mart!

facebook.com

Timeline Photos

Međunarodni dan života obilježava se svake godine prve nedjelje u veljači. Svaki čovjek mora odabrati put ostvarenja u svojoj čovječnosti ili se odlučuje za život bez smisla i ispunjenj. Ljubav je otvaranje, raspoloživost, davanje drugome i za drugoga. Ljubav je odluka, pa neka bude i Vaša!

Timeline Photos
facebook.com

Quiz

U OKOLINI Ginekološka ordinacija Dr.Galkowski