Top Local Places

Scouts de kievit 190ste FOS

lokalen: broeder leopoldlaan , Zelzate, Belgium
Organization

Description

ad

Dit is de officiële facebook-pagina van de scoutsgroep 190° FOS De Kievit. Word fan van deze pagina en blijf op de hoogte van onze eenheidsactiviteiten. Hoe kan ik inschrijven?

Door naar een scoutsnamiddag te komen, en je daar in te schrijven, of door contact op te nemen via het contactformulier op onze website.
Je mag vier keer proberen voor je je werkelijk inschrijft!  


Hoeveel bedraagt het lidgeld?

Het lidgeld bedraagt 50 € voor een eerste kind, 45 € voor een tweede kind en 40 € voor een derde kind. In deze prijs zit ook al een scoutsdas inbegrepen.


Wanneer komen we samen om te spelen?

Elke zaterdagnamiddag, behalve tijdens de vakanties.
Van 14.00h tot 17.00h tijdens het winteruur.
Van 14.00h tot 17.30h tijdens het zomeruur.


Takken:

Bevers: 1ste en 2e leerjaar
Welpen: 3e en 4e leerjaar
Wolven: 5e en 6e leerjaar
JVG's: 1ste en 2e middelbaar
VG's: 3e en 4e middelbaar
Seniors: 5e (en 6e) middelbaar
Leiding: Vanaf 17/18 jaar


Hoera! We gaan op kamp!

In één scoutsjaar zijn er minstens twee kampen. Het paaskamp en het grootkamp, maar er worden ook nog enkele weekends ingericht. Vanaf de allerkleinsten, de bevers kan je al mee op kamp. Een paaskamp duurt vijf dagen en kost  90 €. Het zomer kamp duurt tien dagen en kost ongeveer 135€. Het paaskamp gaat steeds door op een binnen locatie, het zomerkamp is steeds met een tentenkamp. Er is ook een mogelijkheid om een spaarsysteem te doen voor de kampen, inlichtingen daaromtrent  kan men bekomen bij de éénheidsleiding.Leuk om te weten!

Wij hebben een fos-shop aanwezig op het terrein zelf. De fos-shop is gevestigd in het groot lokaal. U kan er terecht voor alle kledij en materialen die uw kind kan gebruiken om een goede scout/gids te worden! Uniformen, broeken, rokken, truien, badges, enz.. kunnen er aangekocht worden.
Deze is elke zaterdag geopend na afloop van onze namiddag, tijdens het winteruur is dat om 17u en tijdens het zomeruur is dat om 17u30.


Voor verdere vragen kan u informeren via onze website of via mail!

CONTACT

Quiz