Top Local Places

KA Zelzate foto-archief

Onteigeningsstraat 41b, Zelzate, Belgium
Elementary School
advertisement

Description

ad

Hier vinden jullie alle foto's uit het archief van KA Zelzate. Kijk eens rond in de albums en vergeet niet te taggen! Veel plezier en nostalgie gewenst!
Mensen die zelf nog leuke foto's in hun bezit hebben, kunnen die mailen naar: reunie.kaz@gmail.com

Mensen die niet akkoord gaan met de publicatie van bepaalde foto's kunnen dat laten weten via een privaat bericht op de pagina.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Binnenkort zullen we ons foto-archief weer wat updaten. Door onze tentoonstelling en reünie zijn er immers wat nieuwe foto's naar boven gekomen. Hou onze pagina in de gaten!

facebook.com

Morgen, zondag 10 september, is het zover! Iedereen is welkom op onze campus voor de kunstenaars van Open Monumentendag en tentoonstellingen over Zelzate en WOI van 10.00u tot 17.00u. Tussen 14.00u en 17.00u is het tijd voor een reünie van oud-leerlingen en oud-personeelsleden en kan je gaan kijken naar de tentoonstelling over 90 jaar Gemeenschapsonderwijs in Zelzate. Tot morgen!

facebook.com

Over twee weken zetten we in het kader van Open Monumentendag onze deuren open en vieren we ook 90 jaar Gemeenschapsonderwijs met een tentoonstelling en reünie! Iedereen is welkom, zondag 10 september 2017!

facebook.com

REPOST: we zijn nog steeds op zoek naar e-mailadressen en gegevens van oud-leerlingen van onze campus!

facebook.com

facebook.com