Top Local Places

Heilig Hart Temse

Cauwerburg 2, Temse, Belgium
Elementary School

Description

ad

Welkom op de pagina van de Heilig Hartschool van Temse!
Volg hier mee wat er allemaal gebeurt op onze school.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Sinterklaas en zwarte piet op school. De voorbije week was het heel druk op onze school. Heel wat leerlingen hadden al spiekpietjes gezien. Dinsdag deden de kleuters wel een heel bijzondere ontdekking. Sinterklaas lag te slapen in de rode klas. Toen hij wakker was zijn de jongste kleuters samen met Sinterklaas en Zwarte Piet naar Slechtweervandaag geweest. Het was een heel bijzonder bezoek. Een dag later kreeg onze school het bezoek van twee snoeppieten die zomaar op het dak stonden te springen en al een voorproefje gaven van het echte feest. Vrijdag was het dan zover en konden alle leerlingen hun liedje, versje, toneeltje... brengen voor de Sint. Sinterklaas was heel blij met wat hij zag. Hij beloonde iedereen dan ook met een zakje vol lekkers. Voor foto's kun je terecht op de flickrpagina van de school https://www.flickr.com/photos/hhart-temse/ of op de facebookpagina van de klas van jouw kind. Veel kijkplezier.

facebook.com

Grootouderfeest Het grootouderfeest 2017 op 23 en 24 november zit er op. Het is mooi geweest. Dit jaar konden zowel ouders als grootouders genieten van het optreden. Voor wie er niet bij kon zijn of nog even wil nagenieten, zijn de foto's en filmpjes te bekijken op https://www.flickr.com/photos/hhart-temse/ Nog een welgemeende dank aan allen die aan dit project hebben meegewerkt.

facebook.com

Bloemenverkoop aan de schoolpoort op vrijdag 24 november 15.25. Naar aanleiding van het grootouderfeest verkopen we vanavond nog mooie bloemen aan de schoolpoort. € 5 voor een mooi potje kalanchoe. Jij steunt onze school toch ook. 👍

facebook.com

VOORLEESWEEK Deze maand gaan alle klassen naar de bibliotheek voor een kennismaking met de boeken voor hun leeftijd. Op het grootouderfeest duiken oma en opa in hun boekenkast. In alle klassen wordt er dagelijks (voor)gelezen. Tijdens de middagpauze is onze leesklas geopend. Enkele klassen van het lager gaan voorlezen bij de kleuters. We geven je ook graag nog een artikel mee over voorlezen van Peter Adriaenssens. Veel (voor)leesplezier.

facebook.com

Fruit van de week: 22 november peer

facebook.com

Herinnering inschrijven grootouderfeest. grootouders op donderdag 23 november 2017 om 13.00. ouders op vrijdag 24 november 2017 om 13.00. Zeker doen voor maandag 20 november 2017 !

facebook.com

Fluofuif Vrijdag 10 november organiseerde de ouderraad van de Heilig Hartschool een fluofuif. Het werd een waar succes. 140 kinderen dansten het vuur uit hun sloffen. De organisatie liep gesmeerd en er was een toffe sfeer. Jammer dat het zo snel gedaan was. Ook een dikke pluim voor de poets achteraf. Proficiat aan alle helpers en dansers! Wie graag nog even wil nagenieten bij de officiële persfoto's: https://www.flickr.com/photos/hhart-temse/ Niet vergeten! Vanaf nu je fluo hesje aan om naar school te komen en je helm op. Zorg dat je gezien wordt !

facebook.com

Fruit deze week: 15 november Clementine

facebook.com

140 x bedankt voor de leuke avond gisteren! Onze eerste fluofuif was een knaller! Jullie zijn top 😎🤘

facebook.com

Voorstelling nieuwe periode jaarthema 'Ieder zijn verhaal'. Letterheld liet ons kennismaken met de boekenbeesten. Elk boekenbeest houdt van bepaalde boeken: grappige boeken of weetboeken of fantasieboeken of ... Voor elk beestje was er wat wils. In de komende periode gaat elke klas kennismaken met de bibliotheek om daar boekjes voor zichzelf te kunnen zoeken. Letterheld blijft verhaaltjes voorlezen en cadeautjes uitdelen. De weetboeken over de zee zijn op, maar er zijn nog veel stickers te krijgen of andere leuke verrassingen. Veel lezen is en blijft de boodschap. Lezen jullie mee? Van 18 tot 26 november is het voorleesweek. Ouders, opa's en oma's mogen dus ook meelezen. Meer foto's op flickr:https://www.flickr.com/photos/organize/?start_tab=new_set

facebook.com

Nog twee keer slapen en het is zover… Onze eerste fluofuif! Hier nog enkele handige weetjes: - De fluofuif gaat door in de turnzaal van onze school van 18u tot 21u - De fuif is enkel voor kinderen, ouders zijn niet toegelaten. Er is toezicht van leerkrachten en de ouderraad - De kinderen die ingeschreven zijn, krijgen donderdag een inkomkaart mee. Met deze kaart hebben ze recht op twee consumpties - De kinderen mogen maximum €3 meebrengen naar de fuif (niet verplicht!) - Let op: voor de turnzaal is het verplicht om schoenen aan te doen met lichtgekleurde zolen En vergeet natuurlijk jullie fluokledij niet 😉 Tot vrijdag!

facebook.com

Drop je Dopje - promoactie. Beste ouders en leerlingen, We nodigen jullie uit om donderdag 9 november 2017 op de speelplaats de info en promoactie bij te wonen van drop je dopje op onze school. De poort gaat open om 15.10.

facebook.com

Quiz