Top Local Places

Bigarreaux

heilig hartplein 5, Sint-Truiden, Belgium
French Restaurant

Description

ad

Bigarreauxblijft Bigarreaux want wie Ann en Tom zegt, zegt Bigarreaux en andersom.Deze naam weerspiegelt perfect de Frans-Belgische keuken met een accent op Haspengouwse streekproducten.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Na de winst van de Edamammy in de eerste editie en de Colonel Mustard vorig jaar, is het over een paar weken tijd om de nieuwste veggie (of vegan) burger van Botanique mee te helpen kiezen in onze Veggie Tasting week! Van 13 tot 16 maart kun je reserveren voor een speciaal driegangenmenu waarin jij kan stemmen op jouw favoriet. Er zijn uiteraard weer verschillende burger opties om uit te kiezen, zowel vegetarisch als veganistisch én glutenvrij. Naast de veggie burgers verrassen we jullie graag met onze nieuwe healthy starters en hebben we weer een heerlijk vegan dessert van Peas in de planning staan. De vorige edities waren volledig volzet, dus bel je vriend(inn)en, noteer het in je agenda en reserveer via hallo@botaniquehasselt.be of 011/68.38.68 en vergeet niet te vermelden dat het om het Veggie Tasting menu gaat. Zowel tijdens de lunch als dinner beschikbaar van dinsdag tot vrijdag.

facebook.com

Ben jij, of ken je iemand, die op zoek is naar een leuke job? Wij zoeken... - Weekend- en vakantiewerkers - flexi-job’er - Jong gepensioneerden Profiel: Gedreven en sociaal Met oog voor hygiene en netheid Stipt, betrouwbaar en zelfstandig en vlot kunnen werken! Aanbod: Werken in jong en leuk team Leuke bijverdienste én leuke klantjes! ☺️ ... Email : ann.bigarreaux@hotmail.com Sharing is caring!!!

facebook.com

Bestel nu je Bigaro kerstdessert!

facebook.com

Hieperdepiep! Tom is vandaag jarig! En dit jaar draait hij de rollen om en geeft hij zelf de cadeautjes! Dus happy birthday to you... ja, jij! Wie vandaag komt eten bij Botanique speelt mee met onze altijd prijs 'tom'bola. Weer een extra goede reden om Tom drie verjaardagszoenen te komen geven! #happybirthday #tom #hieperdepiep #tombola #jarig #botanique #btnq #botaniquehasselt #botaniqueburgers #hasselt #foodie #burgers

facebook.com

Vandaag staat Tom's restaurant Botanique centraal in de speciale Talk Of The Town podcast van Joyn. Deze hele week neemt Hanna Simons de luisteraar mee langs haar favoriete plekken in Hasselt en vandaag is ze bij zijn burger & salad bar op de Zuivelmarkt te gast. Beluister de podcast met een interview met Tom en lees de blog in het magazine van Joyn op https://goo.gl/1aXi7C.

facebook.com

Het is bijna zomer (al zou je als je buiten kijkt denken dat we er al vollen bak inzitten) en dat betekent tijd voor een nieuwe Date Night in onze burger & salad bar Botanique in Hasselt! Vrijdag 23 juni is de zesde editie van ons succesvolle menu concept. En zeg nu zelf: wat is nu een betere manier om het einde van de examens en de start van de zomer te vieren, dan samen met je lief, je bestie of je bomma dan onze Date Night? We laten de invulling van ons driegangenmenu weer volledig aan jou: kies jullie favoriete cocktails, een starter en 2 burgers met potato wedges of coleslaw on the side. Als afsluiters verrassen we jullie weer met een lekker zomers dessert dat je samen met je 'zomerliefde' kan delen. En dat allemaal voor slechts 39 euro per koppel! De vorige edities waren volledig volzet, dus tijdig reserveren is aan te raden! Bel 011/68.38.68 of mail naar hallo@botaniquehasselt.be en maak je reservatie onder vermelding van 'Date Night'!

facebook.com

Timeline Photos

Botanique loopt morgen over van liefde en we zitten bijna vol voor ons speciaal Valentijnsdiner. Maar we hebben nog een paar plaatsen over wie dit weekend een nieuwe vlam heeft leren kennen in de Versuz of voor hen die hun (geheime) lover willen verrassen met een lekker driegangenmenu. Reserveer 1 van de laatste 4 plaatsen via 011/68.38.68 of hallo@botaniquehasselt.be.

Timeline Photos
facebook.com

Botanique

Botanique
facebook.com

Photos from Bigarreaux's post

Vanaf vandaag kunnen jullie je kerstdessert bestellen!

Photos from Bigarreaux's post
facebook.com

Timeline Photos

Nog op zoek naar een leuk cadeau voor vaderdag? Wat dacht je van ons eerste kookboek 'Let's Ketchup!' met 80 pagina's vol recepten voor de lekkerste burgers, salades en desserts? Ideaal voor vaders die graag aan de bbq of in de keuken staan. Koop voor zondag het boek aan de speciale vaderdagsactie prijs van € 15! Exclusief verkrijgbaar in Botanique Burger & Salad Bar op de Zuivelmarkt in Hasselt.

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

De nieuwe huisstijl! You like?

Timeline Photos
facebook.com

Bigarreaux

Bigarreaux
facebook.com

Quiz

NEAR Bigarreaux

le greco

Sint-Truiden, Belgium
Restaurant/cafe