Top Local Places

Fiets-en kunstcafé den Hof

Erberstraat 20, Sint-Truiden, Belgium
Pub

Description

ad

Fiets- en kunstcafé den Hof

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Timeline Photos

Dé opening van ons feestjaar, want den Hof begint aan zijn vijfde seizoen! Wie wil komen meevieren, bestel snel je kaartjes, want de plaatsen zijn beperkt.

Timeline Photos
facebook.com

Alweer de laatste dag van dit seizoen in den Hof. We hopen dat jullie het leuk vonden. Wij genoten alvast van jullie gezelschap. We wensen jullie een fijne, gezonde, herfst en winter toe en zien jullie graag weer in de lente. Toon en Katrien

facebook.com

Wij zijn er klaar voor! Gelukkig kozen we voor vandaag voor de gemeentelijke feestzaal in Aalst. Koffie met nootjes t.v.v. Cunina, deze namiddag vanaf 14u30!

facebook.com

Timeline Photos

Koffie met nootjes kon op vaderdag niet doorgaan wegens het slechte weer. Op zondag 4 september is iedereen welkom in de gemeentelijke feestzaal in Aalst. Zo zijn we er zeker van dat het weer ons geen parten kan spelen.

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Nog geen plannen voor onze nationale feestdag op donderdag 21 juli? Kom mee fietsen! We hebben twee routes in de aanbieding: 25 km of 14 km (geschikt voor kinderen). Inschrijven kost 5 euro. Je krijgt een drankje mee voor onderweg en een pannenkoek bij aankomst.

Timeline Photos
facebook.com

Ondanks het feit dat onze Rode Duivels uit het EK gewipt zijn, kijken we in den Hof zondag toch naar de finale. Iedereen welkom!

facebook.com

Wij hebben vandaag een dagje moeten opruimen, en beseffen eens te meer dat wij veel geluk gehad hebben. Wij hopen dat jullie allemaal zonder teveel kleerscheuren uit deze storm gekomen zijn. Vanaf morgen is iedereen opnieuw welkom in den Hof.

facebook.com

Het zonnetje schijnt (eindelijk)! Wij zijn dus klaar voor de wedstrijd van de Rode Duivels tegen Zweden. Wie komt er kijken? Open vanaf 19u.

facebook.com

Timeline Photos

Iedereen welkom om voor onze Rode Duivels te komen supporteren en de wedstrijd live te volgen!

Timeline Photos
facebook.com

We waren allemaal klaar voor ons namiddagconcert Koffie met Nootjes. De weergoden laten ons echter in de steek. We verwachten voor zondag koud en nat weer. Dat verdienen noch onze muzikanten, die zich al lang voorbereiden, noch jullie allemaal. Daarom hebben wij allemaal samen beslist Koffie met Nootjes uit te stellen tot zondag 4 september. Kaarten blijven uiteraard geldig. Wie er dan niet bij kan zijn, kan zijn steunkaart tijdens de zomervakantie inruilen voor koffie met taart. Mochten we op 4 september opnieuw slecht weer krijgen, dan voorzien wij een droge én gezellige oplossing!

facebook.com

Op maandag 13 juni om 21u00 , zaterdag 18 juni om 15u00 en woensdag 22 juni om 21u00 spelen de Rode Duivels hun eerste wedstrijden voor het EK. Kom de wedstrijd bekijken en supporteren voor de Rode Duivel in den Hof! Woensdag 22 juni zijn we speciaal voor de wedstrijd open. Go Go Red Devils!

facebook.com

Temperaturen van 12 tot 13 graden vandaag en morgen. Van genieten in den Hof is er dus geen sprake. Wij kunnen u met dit weer niet in optimale omstandigheden ontvangen. De poort blijft vandaag en morgen dus dicht. Maandag we er weer, onder meer voor de dappere fietsers van de Bloesemring!

facebook.com

Quiz

NEAR Fiets-en kunstcafé den Hof