Top Local Places

Powerzone

Wingepark 5B, Rotselaar, Belgium
Sports & Fitness Instruction

Description

ad

Test- en trainingscentrum voor iedereen met een passie voor de fiets.
Expertisecentrum voor vermogensmeting. Inspanningstesten - trainingsbegeleiding - infosessies over trainen met vermogensmeter - verhuur&verkoop van vermogensmeter - begeleiding voor (jeugd)wielerploegen - stabilisatietraining - kinesitherapie

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Vandaag stond de laatste training van het nieuwelingenpakket op de planning. Hiermee sluiten we de trainingspakketten voor nieuwelingen en junioren af voor het seizoen 2017. In beide categorieën een toffe bende die er helemaal voor ging. Wil jij volgend jaar ook een pakket op maat? Wil jij ook deel uitmaken van een toffe trainingsgroep? Kom dan zeker naar onze info avond op 6 oktober of neem al eens een kijkje op onze website.

facebook.com

Gezellige drukte in de stabilisatie vandaag. Training voor het hele lichaam.

facebook.com

PROMOTIE! KORTING! ACTIE! 2017 Zit er bijna op. Dit wil zeggen dat de fabrikanten bezig zijn met een nieuwe reeks powermeters. Dit wil ook zeggen dat er leuke promoties te rapen zijn voor de oude modellen. Bij Stages verlagen ze hun prijzen van enkele modellen sterk. Voor wegrenners en cyclocrossers zijn er veel modellen in prijs verlaagd: De shimano dura ace 9000 kan je nu krijgen voor 499€ in plaats van 699€ De shimano 105 5700 kan je nu krijgen voor 449€ in plaats van 649€ De Stages FSA Energy MegaEXO is er voor 499€ in plaats van 669€ De Stages FSA Energy BB386EVO is er nu voor 469€ in plaats van 669€ Ook bij de mountainbikers valt er een koopje te rapen De shimano XTR M980/M985 is er nu voor 599€ in plaats van 799€ Snel zijn is de boodschap want op = op. Bestellen kan via ward@powerzone.be.

facebook.com

Nog een dame bij powerzone. Mariella start met mountainbiken en wil op een goede manier opbouwen. Je hartslagzones kennen is dan noodzakelijk en een inspanningstest is dan een prima instrument om zowel deze zones te bepalen als om je huidige conditiepeil te meten. Mariella weet nu waar ze staat en kan aan de opbouw beginnen. Veel succes!

facebook.com

Afgelopen zaterdag was er weer een mooie 3de plaats te noteren voor Witse Van Rillaer te Vorselaar. Dit is zijn 2de podium op rij en het bewijs van een goede vorm. In de fleche Pledranaise reed Arne Bauters na een dagje in de aanval naar een 17de plaats. In Hoegaarden tenslotte was er een 11de plaats te noteren voor Arno Waeyaert.

facebook.com

Net zoals in 2015, 2016 en 2017 organiseert Powerzone ook in 2018 kwalitatieve en specifieke trainingspakketten voor nieuwelingen en junioren. De vorige jaren zijn hier zeer sterke jeugdrenners uit voortgekomen. Heb je interesse om in 2018 in een pakket op maat in te stappen tussen andere gemotiveerde renners die willen groeien? Wil je op een verantwoorde en wetenschappelijk onderbouwde manier trainen? Kom dan zeker naar onze info avond op vrijdag 6 oktober. Afspraak om 19u30 bij Powerzone in Rotselaar!

facebook.com

Powermeter promotie: 2017 zit er bijna op. Dit wil zeggen dat de fabrikanten bezig zijn met een nieuwe reeks powermeters. Dit wil ook zeggen dat er leuke promoties te rapen zijn voor de oude modellen. Bij Stages verlagen ze hun prijzen van enkele modellen sterk. Voor wegrenners en cyclocrossers zijn er veel modellen in prijs verlaagd: De shimano dura ace 9000 kan je nu krijgen voor 499€ in plaats van 699€ De shimano 105 5700 kan je nu krijgen voor 449€ in plaats van 649€ De Stages FSA Energy MegaEXO is er voor 499€ in plaats van 669€ De Stages FSA Energy BB386EVO is er nu voor 469€ in plaats van 669€ Ook bij de mountainbikers valt er een koopje te rapen De shimano XTR M980/M985 is er nu voor 599€ in plaats van 799€ Snel zijn is de boodschap want op = op. Bestellen kan via ward@powerzone.be of via onze website.

facebook.com

Jasper, onze nieuwe kracht bij powerzone scoort ook met zijn renners. Matthijs Paasschens won de wedstrijd in Eizer-Overijse. Proficiat Matthijs

facebook.com

We hadden nog niets gezegd over onze renners deze week. Velen van hen deden het weer voortreffelijk. Bij de crossers werd Witse Van Rillaer 3de in Wiekevorst. Maxime Cockx werd er 12de. Bij de nieuwelingen reed Anton Lejeune in Herselt naar een knappe 8ste plaats. Op het einde van de wedstrijd kon hij wegrijden van het peloton. In datzelfde Herselt werd er ook bij de junioren gekoerst. Domien Sterckx en Vincent Van Hemelen kleurden daar mee de wedstrijd. Vincent reed iets te enthousiast in het begin en bekocht dat aan het einde. Hij viel uiteindelijk terug naar een 27ste plaats. Domien reed naar een 10de plaats. In Maransart won Thibaut Ponsaerts de wedstrijd na een solo. Proficiat mannen!

facebook.com

En onze crossers? Die speelden verder in de speeltuin. Techniek, balkjes, zand. Meer heeft een crosser niet nodig om zich te amuseren.

facebook.com

Nano development team kiest voor powerzone! Nano development team is het nieuwe project van sportmanager Brecht Toelen (startbox.be) en ploegleider Danny Vanderaerden (komende van Sport en Moedig Genk) . In 2018 komen ze met een ambitieuze belofteploeg naar buiten waarin de focus ligt op het laatste stapje van de ontwikkeling van de renners. Powerzone zal hun hierin ondersteunen op gebied van testen, bikefittings en trainingsbegeleiding. Meer info vinden jullie op hun website: http://www.bravedevelopmentteam.be/ Vandaag stond er al een mooi interview in Het belang van Limburg.

facebook.com

Ook afgelopen weekend over de taalgrens behaalde Maarten Koninckx zijn eerste podiumplaats van het seizoen. Hij werd derde in Bury. Proficiat Maarten.

facebook.com

PICTURES BY OTHER USERS ON INSTAGRAM

brentclepowerzone,keepbelieving,keepworking

Zo we weten ook weer waar we staan, betere test dan vorig jaar in het midden van het seizoen, de progressie is minder dan ik gehoopt had maar we blijven er aan werken! #powerzone #keepbelieving #keepworking

powerzone,keepbelieving,keepworking
@brentcle, instagram.com

Quiz