Top Local Places

chiro ottenburg!

Kerkstraat, Ottenburg, Belgium
Community

Description

ad

Een jeugdbeweging vol spel en plezier!

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Beste ouders Vergeet zeker niet om de kinderen warm aan te kleden en handschoenen mee te geven. Zonder handschoenen mag je de schaatsbaan niet op! Tot morgen! :)

facebook.com

Zeker niet vergeten, zondag gaan we met het hele gewest schaatsen in Haasrode! Iedereen gaat mee! (speelclub,rakwi,tito,keti,aspi) Om 13.30 spreken we af aan de lokalen om samen te carpoolen naar de schaatsbaan. Om 17u vertrekken we dan weer van Haasrode naar Ottenburg. €6 euro betaal je om je een dagje uit de bol te laten gaan op de schaatsbaan! Tot dan! De leiding

facebook.com

Het is weer zover, Chiro Ottenburg organiseert haar jaarlijkse Chirofuif den ‘VOLLENBAK’ of ook wel de boite van het jaar genoemd! Vanaf 19 uur tot 21 uur: Kinderfuif voor de jongste leden van de Chiro! Zij mogen gratis binnen!!! Neem je vriendjes en vriendinnetjes ook mee want die zijn natuurlijk welkom! Vanaf 21 uur is het tijd voor de ouderen onder ons! 😉 Verdere info volgt. (Er zal geen Bancontact zijn.)

facebook.com

NIET VERGETEN!

facebook.com

BERICHT ENKEL VOOR RAKWI! beste rakwi(ouders), We gaan vanaf nu terug chiro geven op zondag! En dus niet meer op vrijdag (het staat wel nog zo op de kalender,,). De nieuwe kalender komt deze week op onze website en zondag krijgen jullie een papieren versie. Gelieve dit zoveel mogelijk te delen met elkaar, zodat er geen fouten gebeuren ;) Alvast bedankt en groetjes én tot zondag 14/01 Louis en Andrew.

facebook.com

Beste ouders en leden, De nieuwe kalenders zullen deze week online staan! Vanavond is het chiro van: 18-21: speelclub en rakwi! 19-22: keti en aspi! Groetjes en tot straks!

facebook.com

Straks chiro voor iedereen! 18-21u: Speelclub en Rakwi. 19-22u: Tito, Keti en Aspi. Tot straks!!!!!!!! 😊

facebook.com

Vrijdag 8/12 is het voor iedereen chiro!! speelclub: 18 tot 21u. Rakwi: 18 tot 21u. Tito: 19 tot 22. Keti: 19 tot 22. Aspi: 19 tot 22. Hopelijk zijn jullie allemaal braaf geweest ;) Tot dan!

facebook.com

Ho Ho Ho allemaal! Ook dit jaar zal Chiro Ottenburg weer op de kerstmarkt in Ottenburg aanwezig zijn. En waar anders dan achter onze gekende jeneverbar! Proef van talrijke smaakjes naar keuze! Ook voor de kleintjes zijn er drankjes en chips voorzien! Kom je dus gezellig opwarmen aan ons standje en de kerstsfeer al helemaal opsnuiven, op zaterdag 16 december 2017, vanaf 17u op de speelplaats van de oude school in Ottenburg. Wij wensen jullie allemaal alvast prettige feestdagen toe. Hopelijk tot dan!

facebook.com

Kom zeker deze namiddag om 17uur aan ‘t Kelderke, de Keti’s sponsoren! Zelf en vers gebakken wafels voor maar €4 per zakje! Dit doen ze voor genoeg centjes in te zamelen voor hun buitenlands kamp! Tot zo! 🍪

facebook.com

Beste ouders en leden, niet vergeten dat het morgen een hele dag chiro is, Christus koning. jullie worden verwacht van 10 tot 17u! In de middag krijgen jullie lekker eten dat gemaakt is door ervaren chef-koks ;). Als er nog vragen zijn kan u de leiding steeds bereiken. groetjes en tot morgen, de leiding. PS: we zijn op zoek naar veel kranten(papier) voor morgen, dus als je er thuis teveel hebt liggen mag je dat zeker meebrengen!

facebook.com

Beste ouders en leden, morgen is het gewoon chiro van 14 tot 17 uur voor alle groepen. De week nadien op zondag 26/11 is het Christus Koning, dit is een hele dag chiro. Verdere info volgt nog zeker. groetjes, de leiding.

facebook.com

Quiz