Top Local Places

Guesthouse Green22

Groentemarkt 22, Oostende, Belgium
Hotel

Description

ad

Welcome to our fully renovated apartment in the heart of Ostend on the "Groentemarkt", 5' away from the train station, Fishermen's Market & Seaside. De Ruimte

Centraal gelegen, wandelafstand van alle grote bezienswaardigheden alsook openbaar vervoer en uiteraard ons prachtig strand...
2 kamers voor 2 personen en een slaapbank voor 2 zorgen ervoor dat we 6 personen kunnen ontvangen.
Hier kan u het volledig appartement huren. Wilt u één van de 2 kamers boeken dan gaat u naar de andere advertenties. (ROOM @GREEN22 CENTRUM OOSTENDE)

Gasten Toegang

Volledige toegang tot het appartement.
Er is een ruime badkamer, 2 slaapkamers, klein koertje, WC, ruime goed uitgeruste keuken, ruime eetplaats die overloopt in de Lounge/Salon met zicht op de groentemarkt en aanpalende straten.

Interactie met Gasten

Als er enige hulp/informatie gevraagd worden zullen we u met plezier helpen. Als u liever op uzelf bent respecteren we dit...
Samen met mijn gezin leef ik in flat boven de guesthouse.

De Buurt

De locatie is enig, alles op wandelafstand. Bakkers/Beenhouwers/Groentewinkel/Stadsspar/Vishandel/Vismarkt (De kaai) waar elke dag verse vis van onze vissers aankomt.
Ruime keuze aan eet - en drankgelendheden.
Bij ons beleeft u de Stad alsof u er zelf zou wonen. We zullen bij aankomst een klein woordje uitleg geven over het hoe en wat in de buurt en centrum Oostende. Wat je volgens ons zeker eens moet gezien hebben, waar je je ogen zeker en vast eens de kost moet geven. We luisteren uiteraard naar uw voorkeuren en passen ons verhaal daaraan aan. We zijn er om u te helpen op uw ontdekkingsreis!


Uw weg vinden.

Station Oostende : 5' wandelen (bv. Trein naar brugge 14'!)
Parking is niet altijd even eenvoudig in Oostende. U kan op straat parkeren maar er is zelden plaats. Er is een Vinci parking om de hoek maar die is nogal duur. Zelf verhuur ik een parking voor €15 per dag.
Van Brussels Airport is er een directe verbinding naar de Koningin der badsteden.

Andere Dingen

*******************************************************************
RUNNING TOUR WITH STIJN
*******************************************************************
Zelf loop ik nu en dan al eens een marathon. Indien gewenst en de tijd/weer het ons toelaat kan ik u tijdens een tochtje van ongeveer 60' en +/- 9km een zeer goede indruk en oriëntatie van Oostende met al zijn facetten geven.

CONTACT

Quiz

NEAR Guesthouse Green22

Pica Pica

Oostende, Belgium
Local business

Ostende

Oostende, Belgium
Local business