Top Local Places

Het Gouddraadje

Molenstraat 80, Meerhout, Belgium
Design & Fashion

Description

ad

The place to be voor alle creatieve geesten op vlak van kleding, breien, haken en handwerk. Uitgebreid assortiment en grote stock.  De speciaalzaak voor alle creatievelingen die zelf kleding willen maken, restylen of herstellen. Ons aanbod in naaibenodigdheden en textielfournituren behoort tot de meest uitgebreide in de streek..
Wij bieden een ruime keuze aan in breiwol en haakkatoen van de merken Regia, Schachenmayer, Rico, Lammy Yarns en Adriafil.
Daarnaast zijn er eveneens dameshandwerken (Lanarte, Rico,Vervaco) en handwerkstoffen (o.a. Zweigart) beschikbaar.
Wij hebben een eigen hersteldienst en werken samen met nieuwkuis Lux Shop.
Er is ruime parking voor de winkel.

Openingsuren:
Maandag: 13.00-18.00
Dinsdag tot en met vrijdag: 9.00-18.00
Zaterdag: 9.00-17.00
Zondag gesloten

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Let the knitting begin!

facebook.com

Nieuw van Rico : Cotton Métallisé en lente/zomer breiboeken. Breien en haken met de nieuwe katoentjes en je krijgt al lentekriebels in de winter.

facebook.com

Catania Original van Schachenmayr : kwaliteit in haakkatoen! Meer dan 50 kleuren op voorraad aan € 2,55 per bol en bij een aankoop van minimaal 10 bollen € 2,30 per bol!

facebook.com

Patronen tekenen wordt eenvoudiger met dit gerasterd patroonpapier van Prym (https://www.prym.com/en/dressmaking-pattern-paper-with-a-grid-1x10m-610462?number=16104620)

facebook.com

Elegant en supervrouwelijk kort vestje gebreid in Cortina van Adriafil. Kan nog perfect gedragen worden in de lente. Zoals gewoonlijk is het patroon met uitleg GRATIS bij aankoop van de wol.

facebook.com

Polyvalente YOGA kabelnaald van Prym : de flexibele kabel kan in allerlei vormen gebogen worden zodat deze ook kan gebruikt worden als steekhouder, hulpnaald of stekenmarkeerder. De kabel met anti-slip en de bolvormige naaldpunten zorgen voor een aangenaam ergonomisch gevoel bij het breien. Verkrijgbaar in 4mmx20cm (2st) en 7mmx25cm (1st). Leverbaar vanaf eind februari. Wil je reserveren om ze als eerste te kunnen uitproberen? Geef naam en telefoonnummer op via fb en wij leggen ze apart voor u.

facebook.com

Ergonomic Design , hiermee wordt bij Prym een artikellijn aangeduid die "goed in de hand" ligt. Je kan deze artikelen ook terug vinden op https://www.prym.com/en/products/ door bijvoorbeeld 610943 of 610930 in te geven.

facebook.com

TIP voor verenigingen, naaikransjes, breicafé's, hobbykringen, ... kortom elke groep die mogelijk geïnteresseerd is in een mooie partij aan een nog mooiere prijs! Niet meer gevolgde reeksen worden namelijk aangeboden op onder andere 2dehands.be en je kan ze vinden op https://www.2dehands.be/winkel/fildor/.

facebook.com

Enkele toppers uit de Prym collectie Naaikorven en meer : trolley met bijhorende tas, grote naaikoffer in leatherlook en de draagtas Love what you do. Op deze 3 items geven we 20% korting tot uitputting stock.

facebook.com

Nog even uitpakken met een nieuwe creatie : damesvestje gebreid met 3 draden in de kwaliteiten Soffio en Luccico.

facebook.com

Carrousel van enkele van onze wintermodellen. Voor de geïnteresserden : deze modellen zijn te koop.

facebook.com

Nog op zoek naar een mooi kerstcadeau? Misschien is een trolley, tas of naaikoffer net dat wat je zoekt!

facebook.com

Quiz

NEAR Het Gouddraadje