Top Local Places

Het ontbijthuis

Zavelberg 10a, Tessenderlo, Belgium
Breakfast & Brunch Restaurant

Description

ad

Het Ontbijthuis
Zavelberg 10A
3980 Tessenderlo

Bereikbaar met de wagen via de SPARRENWEG vervolgens de JAGERSWEG. Volg dan de borden Het Ontbijthuis .

De Zandberg is een brasserie met een nog echte vlaamse keuken, waar wij onze gerechten nog zelf bereiden en waar een klant nog waar krijgt voor zijn geld.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Wil jij een heerlijk ontbijt voor 2 personen winnen?! 1. Like onze pagina 2. Like dit bericht ... en maak kans om zalig wakker te worden in Het Ontbijthuis! Op 19 januari maken we de gelukkige winnaar bekend!

facebook.com

De Zandberg werd op 1 januari Het Ontbijthuis. Onze focus vanaf nu? De belangrijkste maaltijd van de dag: het ontbijt! Bekijk snel onze nieuwe website en kom eens langs: https://hetontbijthuis.be/

facebook.com

facebook.com

facebook.com

facebook.com

facebook.com

Beste Facebook vrienden, zojuist hebben wij afscheid genomen van onze laatste klanten van de zandberg. wij willen ook langs deze weg de talrijke klanten bedanken die vandaag afscheid zijn komen nemen van ons en onze zaak . Nogmaals bedankt voor de vele bloemen en cadeau's die wij van jullie mochten ontvangen, het was hart verwarmend en soms een beetje emotioneel.Graag zien wij jullie terug in onze nieuwe zaak HET ONTBIJTHUIS het gaat jullie goed en alvast nog een heel gelukkig nieuwjaar en een gezond 2018. ps. Ook nog een heel grote DANK U aan ons personeel zonder jullie hadden wij dit nooit gedaan gekregen.

facebook.com

Wij zijn er helemaal klaar voor , en wensen al onze klanten een heel warme kerst toe van heel ons team.

facebook.com

facebook.com

Nog geen cadeautje voor de feestdagen, koop hier uw cadeaubon voor een zalig ontbijt .U moet de deur niet meer uit bestellen ,betalen en printen.Zie onze nieuwe website hetontbijthuis.be

facebook.com

Beste Facebook vrienden vanaf nu is onze nieuwe web site online.het hetontbijthuis.be Info@hetontbijthuis. be

facebook.com

Koopzondagen begin je met een stevig ontbijt. Reserveren kan nog op 24 en 31 december.

facebook.com

Quiz