Top Local Places

Schoonheidsinstituut Beauty & Balance

Sint-hubertusstraat 4, Lummen, Belgium
Skin Care Service

Description

ad

Gelaatsverzorgingen
Voetverzorging
Handverzorging
Ontharingen
Massages
Wimperextensions
Make-up
Workshops        
Magic White  
kinderfeestje   Kom volledig tot rust !!
Wil je graag eens wat tijd voor jezelf maak dan snel je afspraak bij Schoonheidsinstituut Beauty & Balance !

Wil je graag je partner verassen met een leuk cadeau vraag dan hier een cadeaubon

Wij hebben ook hele leuke arrangementen !!

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Lieve klanten, 17 april wordt in geoppereerd. Mijn amandelen worden verwijderd. Hierdoor mag ik 2 weken niet werken. Ik begin terug te werken 2 mei. Wil je graag daarvoor nog langst komen maak dan nog snel je afspraak !

facebook.com

Onze winnares heeft haar nieuw setje individuele wimperextensions gekregen ❤️

facebook.com

NIEUW !!! Wimperlifting Blijft +- 6 weken Geen wimperkrultang meer nodig Heel natuurlijk Ogen lijken groter Niet schadelijk voor de wimpers Ideaal voor mensen die geen valse wimpers willen Voor een nog mooier resultaat kan je het combineren met het verven van de wimpers Wimperlifting €60,00 Wimperlifting + verven €65,00

facebook.com

Bedankt voor de massale reactie op onze win actie !! Jammer genoeg kan er maar 1 iemand winnen. Tinne debaets is de winnares !!! Je mag contact met me opnemen voor een afspraak in te plannen. Proficiat !! Omdat er zoveel intresse was doen we een vervolgactie.. maak een afspraak in maart voor een nieuw set wimperextensions en krijg deze aan €70,00 i.p.v. €90,00 !!!

facebook.com

Laatste kans om deel te nemen morgen maken we de winnaar bekend !!!

facebook.com

Grote win actie !!! Win een nieuw set wimperextensions !!! Wil je kans maken ? Volg dan volgende stappen *like dit bericht en onze pagina *deel dit bericht openbaar *tag 1 vriendin die dit ook wil winnen De winnaar wordt bekend gemaakt dinsdag 6 maart om 13u !! Veel succes 💋

facebook.com

Beste klanten, De griep heeft mij goed onder. Ik lig al van zaterdag plat en ben nog steeds niet in orde daarom zal het salon de hele week dichtblijven. Bedankt voor het begrip!

facebook.com

Beste klanten, De griep heeft mij goed onder. Ik lig al van zaterdag plat en ben nog steeds niet in orde daarom zal het salon de hele week dichtblijven. Bedankt voor het begrip!

facebook.com

Lieve klanten ! Eerst en vooral een spetterend en gelukkig 2018 !! Bedankt voor het afgelopen jaar ! Zonder jullie zou er geen schoonheidsinstituut zijn ! We hebben veel gelachen en af en toe was er een traan. Ook dit jaar zal ik jullie weer tot in de puntjes verwennen !! Liefs, Jullie schoonheidsspecialiste Jonina

facebook.com

Lieve klanten, Ik werk 7 op 7 om iedereen gedaan te krijgen voor de feestdagen. Het zou dan ook leuk zijn als iedereen zijn afspraak nakomt ! Als je er niet kan geraken gelieve dan tijdig iets te laten weten dan kan ik iemand anders nog verder helpen ! Indien je geen 24u op voorhand je afspraak annuleert ben ik genoodzaakt de helft van de behandeling aan te rekenen. Jullie schoonheidsspecialiste 💋

facebook.com

Beste klanten, We zijn bijna volgeboekt voor dit jaar. Er zijn nog een paar plaatsjes open. Wil je zeker zijn wacht dan niet meer te lang om je afspraak vast te leggen!!

facebook.com

December = feestmaand !! * bij aankoop van €50,00 aan make-up => een leuk make-up tasje cadeau * 1 haarband => 10% korting 2 haarbanden => 20% korting Nog op zoek naar een leuk cadeau ? Kom langst voor een leuke cadeaubon !!

facebook.com

Quiz