Top Local Places

Yoga en Ayurveda Coaching

Buntstraat 15, Lommel, Belgium
Yoga Studio

Description

ad

Wij ondersteunen mensen, teams en organisaties bij het ontdekken en ontwikkelen van hun ongelimiteerd potentieel. Wij geloven dat je toekomst niet in steen is gebeiteld. Het is een resultaat van een creatieproces.

Het aantal potentiëlen (ongemanifesteerde fenomenen) is onbegrensd. Via ons handelen, communiceren en denken, manifesteren we bepaalde potentiëlen en negeren we (miljoenen) andere mogelijke potentiëlen. Op deze manier ontvouwt zich een pad, uw persoonlijke levenspad.
Inherent aan het feit dat we manifesteren vallen alternatieve manifestaties af waarmee zich een ander pad zou aftekenen. Bovendien wijzigen we, met het manifesteren, voortdurend het veld van potentiëlen.

Dit impliceert dat u met elke handeling, elk woord en elke gedachte een stukje van uw leven en toekomst creëert.

In de kern leert yoga ons om te zien wat we op dit moment creëeren en om meester te worden over ons vermogen om te handelen, te communiceren en te denken.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Wat is een natuurlijke ademhaling? Kun je dit leren? Wat is de filosofie van ademen vanuit de klassieke yogaleer? Wat is prana en wat is de samenhang met onze adem? Kan ik prana waarnemen en beinvloeden? In drie intensieve trainingen, waarvoor je je afzonderlijk kan inschrijven, gaan we aan de slag met adembewustzijn en ademmanagement, de anatomie van de ademhaling, adem en hartcoherentie... Voor yogabeoefenaars (beginners en gevorderden), yogadocenten, professionals in de lichamelijke en geestelijke gezondheidszorg, onderwijs, relaxatietherapeuten, zangcoaches en fitnesstrainers. Neem gerust een kijkje op onze website voor meer informatie. Tot onze ontmoeting in de yogapraktijk!

facebook.com

facebook.com

facebook.com

facebook.com

Lieve mensen, Deze laatste week voor de kerstvakantie geen aerodynamische yoga, maar een rustige les die we deels liggend doorbrengen en deels zittend in een circel. Ik kijk uit naar jullie komst.

facebook.com

facebook.com

Vond je de eerste presentatie over 'Voeding vanuit Holistisch Perspectief' interessant? Noteer dan alvast deel II in je agenda en schrijf je in! Het betreft een vervolg op de presentatie van 9 september. Je hoeft deze niet te hebben gevolgd om nu deel te nemen. In de presentatie is aandacht voor voeding vanuit een breder perspectief. We ontwikkelen een mentale houding ten aanzien van dat wat ons voedt vanuit een heldere visie op leven en (holistische) gezondheid. Dit stelt ons in staat om zélf heel concrete gezonde keuzes te maken. Heb je vragen over voeding? Dan is deze interactieve informatieavond over voeding écht iets voor jou! Je maakt kennis met de meest holistische benadering van voeding, één waardoor al je zintuigen geprikkeld worden! Je bijdrage van €5,- wordt ter plekke in dankbaarheid aanvaard.

facebook.com

facebook.com

facebook.com

Dit is één van de drie basislessen die regelmatig wordt aangeboden aan nieuwe studenten en deelnemers van de yogapraktijk. Je kunt deze basisles volgen op: Maandag 11 en 18 december om 19:30u Zaterdag 16 december om 20u Maandag 15 januari om 19:30u Beoogd wordt om de basisprincipes van meditatie volgens de Himalaya Yoga Traditie beter te begrijpen en oefenen. Omdat meditatie een centrale positie inneemt in de HYT (alles wat we doen draagt bij aan het ontwikkelen van een meer meditatieve staat) kun je deze les zo vaak volgen als je wilt. Nieuwe studenten worden verzocht om deel te nemen bij de eerstvolgende gelegenheid. Je vrijwillige donatie wordt in dankbaarheid aanvaard.

facebook.com

facebook.com

Dit is één van de drie basislessen die regelmatig wordt aangeboden aan nieuwe studenten en deelnemers van de yogapraktijk.* Je kunt deze basisles nog volgen op: Maandag 4 december om 19u Woensdag 6 december om 11u Beoogd wordt om inzicht te ontwikkelen in de natuurlijke (diafragma) ademhaling. We oefenen de diafragma ademhaling in diverse houdingen. Omdat de diafragma ademhaling een cruciale rol speelt in de beoefening volgens de Himalaya Yoga Traditie volg je deze les zo vaak je wilt. Nieuwe studenten worden verzocht om deel te nemen bij de eerstvolgende gelegenheid. Je vrijwillige donatie wordt in dankbaarheid aanvaard. * De andere twee basislessen gaan over de principes van de Himalaya Yoga (Meditatie) Traditie & het opbouwen van stabiele en comfortabele (zit)houdingen. Kijk in de agenda voor de data.

facebook.com

Quiz