Top Local Places

Bellavista Kortemark

Groenestraat 53, Kortemark, Belgium
Hotel

Description

ad

Privé sauna met wellnessbehandelingen en duo lichaamsmassages met overnachtingen.
B&B / Bellavista well-being / Bellavista Skincare - zalig genieten!  Bella Vista staat voor genieten van alle rust en luxe met dat ietsje meer.
In ons wellness-resort te Kortemark bieden wij U 2 sfeervol ingerichte kamers aan, al of niet in combinatie met sauna & wellness.
De therapeutische behandelingen brengen het "well-being" gevoel in u naar boven!
De luxe privé sauna (capaciteit tot max 12 pers)  met buitenterras en buitenzwembad, hamman en thalossotherapiebad bieden een instant Zen-gevoel.
De professionele lichaamsverzorgingen zijn heilzaam en natuurlijk. De lichaamsmassages gebeuren meestal in duo in onze sfeervol ingerichte cabine.

In onze skincare afdeling, gelegen in Bruggestraat 46 te Hooglede werken wij met Environ wat betreft de huid- en gelaatsverzorging met daarop aansluitend de minerale make-up lijn van Jane Iredale.
Envrion staat voor doeltreffende verzorging van lichaam en gelaat, waarbij gebruik wordt gemaakt van hoog effectieven dosissen vit A en anti-oxidanten.
Jane Iredale is een make-up lijn gebaseerd op pure mineralen, vrij van vulmiddelen zoals talk, bewaarsmiddelen en synthetische geur- en kleurstoffen.

Quiz