Top Local Places

Capitole Gent

Graaf Van Vlaanderenplein 5, Gent, Belgium
Performance Art Theatre

Description

ad

Capitole Gent is de historische cultuurtempel van Gent. Met een brede programmatie kan elke cultuurliefhebber hier terecht!

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Valentijnscadeau? Ga eens samen vreemd! Verlaat de platgetreden paden! Spring uit de band! Schenk je geliefde of je allerbeste vriend(in) kaarten voor een uitstap die hij/zij totaal niet verwacht. De Sportpaleis Group heeft voor jou een bijzonder gevarieerd evenementenaanbod in 7 zalen in 4 steden. Maak je keuze via www.sportpaleisgroep.be/nl/kalender en maak er een onvergetelijke uitstap van! Veel succes met je valentijnsgeschenk!

facebook.com

De kaartverkoop is gestart voor het optreden van Brigitte Kaandorp in Capitole Gent. De grootste cabaretière van Nederland is bij ons te gast op 22 juli, tijdens het slotweekend van de Gentse Feesten. Reserveer snel je plaatsen!

facebook.com

Brigitte Kaandorp, de grootste cabaretière van Nederland, gaat op wereldtournee. Op 22 juli, tijdens het slotweekend van de Gentse Feesten, komt ze langs in Capitole Gent. Het is van 2015 geleden dat ze de oversteek richting Vlaamse theaters nog waagde en dit belooft dan ook een feestdag te worden in de zomerkalender van al haar Belgische fans. De kaartverkoop start woensdag 7 februari om 12.30 uur.

facebook.com

Schitterend nieuws voor alle fans van netkousen en absurditeit! De Rocky Horror Show komt - 17 jaar na de voorstellingen in NTGent en na een ge-wel-dige passage onlangs in Antwerpen - terug naar Gent en wordt de zotste show van de Gentse Feesten. Beleef deze hilarische rockshow - door regisseur Stany Crets vakkundig naar zijn hand gezet - op 13 en 14 juli in Capitole Gent. Boek nu en profiteer van de lanceringskorting.

facebook.com

Tinne Oltmans, bekend van ‘Steracteur Sterartiest’ en ‘Ghostrockers’, is Doornroosje en Thomas Van Goethem mag haar als Prins wakker kussen. Ook Walter Baele, Liv Van Aelst, Jasmine Jaspers, Laurenz Hoorelbeke en Line Ellegiers maken hun opwachting in Doornroosje de Sprookjesmusical. Wegens grote belangstelling ging een extra show in verkoop op zondag 4 maart om 14 uur.

facebook.com

Ish Ait Hamou brengt extra voorstellingen van zijn bijzonder succesvolle show 'Aangenaam, ik ben Ish'. Hij komt daarvoor op 16 november naar Stadsschouwburg Antwerpen (www.stadsschouwburgantwerpen.be/nl/kalender/2018-2019/aangenaam-ik-ben-ish) en op 23 november naar Capitole Gent (www.capitolegent.be/nl/kalender/2018-2019/aangenaam-ik-ben-ish). Kaarten zijn nu te koop. Reserveer snel, want verwacht wordt dat beide voorstellingen snel zullen uitverkopen!

facebook.com

Wouter Deprez 'Levend & Vers' in Capitole Gent... u lust er wel pap van. Amper een week na de première van zijn nieuwe show in onze zaal, voegde de West-Vlaamse comedian alweer een voorstelling toe, dit keer op donderdag 17 mei. Reserveer snel via www.capitole-gent.be/nl/kalender/2017-2018/wouter-deprez als je erbij wil zijn, want verwacht wordt dat ook deze voorstelling heel snel zal uitverkopen!

facebook.com

Miauw miauw miauw... Ook voor de voorstelling van De Efteling Sprookjesmusical De Gelaarsde Kat op 15 februari zijn er nog vlot plaatsen beschikbaar. Daarom nog eens het filmpje, dit keer met vermelding van de twee data! Want je kan zowel op 15 februari als op 3 april met de kinderen een namiddag vol kattenkwaad beleven in Capitole Gent. Deze productie won de Musicalworld Award Beste Jeugdvoorstelling 2017. Een absolute aanrader dus! Meer info op www.capitole-gent.be/nl/kalender/2017-2018/de-efteling-sprookjesmusical-de-gelaarsde-kat.

facebook.com

Kom je komende vrijdag 26 januari naar ‘Red Mij!’ van Els de Schepper in Capitole Gent en komt er iemand met jou mee die deze week een speciale dag te vieren heeft (verjaardag, pensioen, verjaardag van zijn of haar eerstgeborene, huwelijks- of werkverjaardag of eender welke andere speciale geledenheid), laat het Els dan weten! Vul het formulier in op haar website (www.elsdeschepper.com/redmij/) en misschien doet Els er wel wat mee in haar show! Meer info en tickets via www.capitole-gent.be/nl/kalender/2017-2018/els-de-schepper.

facebook.com

Een kat belooft aan een arme molenaarszoon alles wat hij zich maar kan wensen in ruil voor wat kleren en leren laarzen. Komt De Gelaarsde Kat zijn belofte na? Je ontdekt het tijdens De Efteling Sprookjesmusical De Gelaarsde Kat, een voorstelling vol kattenkwaad op 15 februari en 3 april in Capitole Gent. Info en tickets: www.capitole-gent.be/nl/kalender/2017-2018/de-efteling-sprookjesmusical-de-gelaarsde-kat.

facebook.com

Helmut Lotti is weer helemaal terug en dat zal je geweten hebben. In september verschijnt zijn nieuwe plaat en nog voor hij bekendmaakt wàt dat gaat worden, maakt hij zijn borst nat en kondigt hij zowaar een heuse Belgische tournee aan mét zijn vertrouwde Golden Symphonic Orchestra. Zijn eerdere Comeback Concerten in Antwerpen en Charleroi waren in een mum van tijd uitverkocht. Wacht dus niet om te reserveren voor zijn optreden in Capitole Gent op 15 december!

facebook.com

Wintercircus Arlette Hanson komt zondag 21 januari met zijn productie 'Fraaie Fratsen' naar Capitole Gent. Alle circusliefhebbers, jong en oud, worden om 14 uur verwacht in ons theater om er te genieten van adembenemende acrobatiek, razendsnelle jongleurs, livemuziek en heel veel humor. Wintercircus Arlette Hanson brengt verrassend eigentijds circus met internationale topartiesten. Een onvergetelijke namiddag is dan ook gegarandeerd. Reserveer snel je plaatsen via www.capitole-gent.be/nl/kalender/2017-2018/wintercircus-arlette-hanson of kom zondag langs aan de kassa.

facebook.com

Quiz

NEAR Capitole Gent