Top Local Places

Alpha Heating

Victor Adriaenssensstraat 69, Schoten, Belgium
Fireplace Store

Description

ad

Wij zijn een familiebedrijf uit Schoten (met meer dan 20 jaar ervaring) gespecialiseerd in de plaatsing van mooie hout-, gas- en pellethaarden en hun afwerking...! Bedrijf gespecialiseerd in de installatie van haarden & (sier)schouwen, zowel in nieuwbouwwoningen als renovatieprojecten.

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Zoals elk jaar staat december bij Alpha Heating in het teken van het goede doel. Dit jaar steunen we via Music for Life de Schotense organisatie Appel&Ei! Deze oprechte,1 warme organisatie steunt mensen die het financieel wat moeilijker hebben met een sociale kruidenierswinkel en een luisterend oor. We hopen hen een leuk bedrag te kunnen schenken!

facebook.com

Zoals elk jaar, sponsoren wij ook dit jaar in december een goed doel. Dit jaar doen we dat in samenwerking met #dewarmsteweek van Studio Brussel, ten voordele van Appel&Ei (Klik Schoten vzw). Per verkochte haard in de maand december, schenken we 25 euro aan Appel&Ei. Appel&Ei is een vrijwilligersorganisatie uit Schoten die mensen met een laag inkomen helpt. Armoedebestrijding en eenzaamheid bestrijding zijn hun kerntaken. De sociale kruidenierwinkel is twee maal per week open, waar men aan zeer democratische prijzen inkopen kan doen. Hun klanten worden 'warm' ontvangen met koffie, thee, soep en een luisterend oor.

facebook.com

🔥 Ook bij ons is het vandaag "Black Friday" 🖤! Je geniet vandaag van spectaculaire kortingen op een selectie van het gamma Tulikivi-speksteenkachels in de diepzwarte Nobile-afwerking.

facebook.com

🔥 Wist je dat alle verkochte houtkachels in België sinds november vorig jaar moeten voldoen aan quasi de strengste regels in heel Europa op het gebied van rendement/uitstoot? Dat is écht een goede zaak. Door onafhankelijke controles bij handelaars die de regels niet altijd respecteren, worden niet-ecologische toestellen uit de handel gehaald. Zo ben je zeker dat je met een nieuw toestel ook een milieuvriendelijker model in huis haalt. Samen gaan we voor propere lucht 🌍! Vervang daarom vandaag nog je oude, milieu-belastende kachel door een ecologisch model 👍🏼...

facebook.com

🔥 Heb je nog geen plannen dit weekend? Spring dan zeker eens binnen in onze toonzaal tijdens ons "herfst-opendeurweekend"! Er zullen vele haarden brandend te bekijken zijn en je kan genieten van interessante opendeurcondities! P.S.: bestel je jouw nieuwe haard dit weekend, dan krijg je nog een extra 🎁!

facebook.com

🔥 (New) fire in the house! Wij mochten vandaag weer samen met de nieuwe eigenaar een Tulikivi-speksteenkachel voor de eerste keer laten branden... Hier zie je model #Raita 18T met de tijdloze Classic-afwerking. #fireinthehouse #laatdewintermaarkomen #1738kg #speksteen #speksteenkachel #24uurwarmte #cosy

facebook.com

🍂 De herfst is officieel in het land! Dat is vaak hét ideale moment om die oude openhaard eindelijk eens te vervangen door een modern, efficiënt én milieuvriendelijker alternatief... 🔥 Lees zeker dit artikel eens en hou onze Facebook-pagina in het oog voor meer informatie over de inruilactie vanaf 1 oktober!

facebook.com

Alpha Heating sponsort met veel plezier #cinemacabrio 🎬 in het gemeentepark van #Schoten! 🔥 🔥 🔥 #openluchtcinema #schoten #lalaland #zomer #zomerinschoten

facebook.com

Onze eerste Instagram-post! En meteen al één van onze meest populaire realisaties! @barbasbellfires #firstpost #alphaheating #ikhouvanvuur 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥 #haard #gashaard #kachel #interieur #fire #fireplace #nieuwbouw #inspiratie #wonen #instafire #instahome

facebook.com

We zijn opnieuw geopend, na het bouwverlof ⛱! Wil je eindelijk die oude openhaard eens ombouwen met een efficiënte, milieuvriendelijke cassette, of droom je al lang van een mooie haardwand? Spring gerust eens binnen, de ☕️ staat klaar!

facebook.com

⛱ Vanaf zaterdag 8 juli tot en met maandag 31 juli zijn wij gesloten wegens jaarlijkse vakantie. Vanaf dinsdag 1 augustus kan u opnieuw bij ons terecht volgens de normale openingsuren, dan staan we weer (volledig uitgerust!) klaar! We wensen uiteraard iedereen een welverdiende vakantie!

facebook.com

facebook.com

Quiz