Top Local Places

De cirkel

Stationsstraat 26-28, Diksmuide, Belgium
Medical Center

Description

ad

De cirkel: multidisciplinair centrum voor kinesitherapie - logopedie - psychologie - voeding en diëtiek

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Gezocht: logopediste regio Diksmuide +/- 30 -35 uur (voltijds) Wij zijn op zoek naar een logopediste voor een zwangerschapsvervanging. De vervanging start vanaf 6 januari tot 5 april 2020. Je komt terecht in een zelfstandige praktijk met 4 logopedistes en verschillende disciplines De therapieën gaan door aan huis, op school en in de 2 praktijken. Alles van materiaal is beschikbaar en de administratie valt niet binnen het takenpakket. Graag reageren via mail op: lize@lizeverslype.be

facebook.com

Logo Lize

facebook.com

Prettige feesten! Wij blijven bereikbaar tijdens de kerstvakantie.

Prettige feesten!
Wij blijven bereikbaar tijdens de kerstvakantie.
facebook.com

Kinderdagverblijf Prutske

Vorige week gaven we een vorming omtrent 'Rugpreventie in de kinderzorg'. Heel leuk om te doen! Met Peter Deruyter en Valerie Dequeecker.

Kinderdagverblijf Prutske
facebook.com

Hierbij stellen we onze nieuwe logo collega Fien Bylo voor! Dag iedereen Mijn naam is Fien Bylo. Sinds september werk ik als zelfstandig logopediste bij Logo Lize en de Cirkel. Ik ben in juni 2018 afgestudeerd aan de Hogeschool Vives Brugge als bachelor in de logopedie en audiologie. Tijdens mijn studies liep ik stage in verschillende settings: buitengewoon onderwijs (De Torretjes-Torhout en De Zeeparel-Middelkerke), het ziekenhuis (AZ Delta Roeselare) en een revalidatiecentrum (Therapeutisch zorgpunt N-Roeselare). Naast werken ga ik graag op reis, vind ik het leuk om te gaan eten en hou ik van goed gezelschap. Tot binnenkort!

Hierbij stellen we onze nieuwe logo collega Fien Bylo voor! 

Dag iedereen

Mijn naam is Fien Bylo. Sinds september werk ik als zelfstandig logopediste bij Logo Lize en de Cirkel.

Ik ben in juni 2018 afgestudeerd aan de Hogeschool Vives Brugge  als bachelor in de logopedie en audiologie. Tijdens mijn studies liep ik stage in verschillende settings: buitengewoon onderwijs (De Torretjes-Torhout en De Zeeparel-Middelkerke), het ziekenhuis (AZ Delta Roeselare) en een revalidatiecentrum (Therapeutisch zorgpunt N-Roeselare).

Naast werken ga ik graag op reis, vind ik het leuk om te gaan eten en hou ik van goed gezelschap.

Tot binnenkort!
facebook.com

Photos from De cirkel's post

Een leuke dag gehad met de KINESITHERAPEUTEN van de Cirkel ! 😃 met Willem Delheye, Valerie Dequeecker,Peter Deruyter, Maarten Vandewalle, Lien Colpaert, Shana Delanghe, Joyce Dekeerle, Julie Vangheluwe en Fien Goethals.

Photos from De cirkel's post
facebook.com

Photos from De cirkel's post

START lessenreeks TYP-CURSUS: TYP 10 Vanaf oktober start er opnieuw een nieuwe reeks van 10 lessen. Kinderen vanaf het 3e leerjaar komen hiervoor in aanmerking. Kinderen met fijn- en/of schrijfmotorische moeilijkheden, kinderen met AD(H)D, dyslexie, autisme, DCD,... kunnen recht hebben op tussenkomst via de mutualiteit. Voor meer info: info@decirkel.be , 051/511701.

Photos from De cirkel's post
facebook.com

Vernieuwing toplaag Stationsstraat vanaf maandag 6 augustus

De praktijk blijft bereikbaar. Parkeren doe je best op plein Hauspie; de markt of aan het zwembad.

facebook.com

Photos from De cirkel's post

Gisteren een zeer interessante bijscholing gevolgd ivm OBESITAS. Met dank aan Dokter Isabelle Debergh. Met Shana Delanghe, Lau Ra, Julie Vangheluwe en Valerie Dequeecker

Photos from De cirkel's post
facebook.com

Photos from De cirkel's post

Hartelijk dank aan iedereen die gisteren op onze info-avond omtrent zwangerschap was! Heel erg bedankt aan de sprekers: vroedvrouwen Carmen Traisnel, Charlotte Verstraete en Skrolan Beuselinck en aan onze diëtiste Diëtiste Jill Windels voor de praktische uiteenzetting!

Photos from De cirkel's post
facebook.com

Logo Lize

Logo Lize
facebook.com

Timeline Photos

Maak kennis met onze KINESITHERAPEUTEN en hun SPECIALISATIES op de vernieuwde website 'www.kinediksmuide.be' met Shana Delanghe, Julie Vangheluwe, Joyce Dekeerle, Valerie Dequeecker, Lien Colpaert, Willem Delheye, Maarten, Peter Deruyter en Fien Goethals

Timeline Photos
facebook.com

Quiz