Top Local Places

Anytime Fitness Hamont

Stad 19/1, Achel, Belgium
Stadium, Arena & Sports Venue
advertisement

Description

ad

Het fitnesscentrum van Hamont waar je 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar terecht kunt om aan jouw gezondheid en vitaliteit te werken!  Anytime Fitness, altijd in de buurt, altijd een goede workout, altijd open! Bij Anytime Fitness combineren wij jouw drukke schema en levensstijl. Met een Anytime Fitness lidmaatschap kun je op elk moment trainen bij alle Anytime Fitness clubs!

Opening Hours

maandag
00:00 - 00:00
dinsdag
00:00 - 00:00
woensdag
00:00 - 00:00
donderdag
00:00 - 00:00
vrijdag
00:00 - 00:00
zaterdag
00:00 - 00:00
zondag
00:00 - 00:00

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Vandaag zijn we 2 jaar open profiteer nu van onze één dag actie,1 maand gratis & 1 uur personal training.

facebook.com

Morgen bestaan we 2 jaar,schrijf je dan in en krijg 1 maand gratis +1 uur personal training en geraak fit voor de zomer.Voor bestaande leden,breng een nieuw lid aan en krijg ook een maand gratis.

facebook.com

Wil jij voor de zomer nog wat kilo's kwijt? Start nu met onze slim diet box, supervoordelig, slechts €49.95 voor 36 maaltijden en tussendoortjes! Tussendoor nog verse groenten en plat water en jij gaat slank de zomer in😉☀️Start nu, met wekelijkse weegmomenten, vocht, vet, BMI en spiermassa worden genoteerd en via je persoonlijke inlogcode kun je zelf jouw traject volgen!

facebook.com

Nu ook bij Anytime Fitness Hamont💪.Heeft u last van cellulitis, zware of vermoeide benen, vochtophopingen, spataders? Of wilt u voor en/of na een liposuctie een aangepaste massage/ lymfedrainage? Voor of na het sporten een deugddoende sportmassage of ontspanningsmassage? Probeer dan nu onze balancer 606 en geniet nu van onze openingskorting! Nu 299 ipv 399 voor 10 behandelingen! Combineert u deze actie met onze slim diet producten dan krijgt u 2 extra balancer behandelingen gratis😉💪

facebook.com

Aanstaande zondag en maandag zijn we niet aanwezig. Maar laat jullie dat niet tegenhouden om te trainen, open zijn we altijd:) Fijne Paasdagen iedereen.

facebook.com

Woensdag 4 april zijn wij 2 jaar open, schrijf jij die dag in ontvang jij 2 cadeaus! 1 maand gratis sporten en 1 personal training! Waar wacht je op? Doe het nu!

facebook.com

De lunge rack is gearriveerd! Vraag om eventuele uitleg en oefeningsvariaties tijdens de begeleide uren, veel plezier!

facebook.com

En de eerste stempel is binnen💪💪💪

facebook.com

Vanaf 22 maart gaan we de nieuwe challenge aan, wie doet mee? Vraag uw kaart , laat hem afstempelen na elke training en win mooie gadgets💪💪💪

facebook.com

BREAKING NEWS: WE'RE 4,000 STRONG Er zijn inmiddels 4.000 Anytime Fitness clubs open, WOW! “Onze missie is het verbeteren van het zelfvertrouwen van de wereld’ , vertelt Chuck Runyon, CEO en samen met Dave Mortensen medeoprichter van Anytime Fitness. “Het klinkt wellicht als een waanzinnig doel, maar voor ons is het een serieuze aangelegenheid. We hebben spoedig 4000 fitnessclubs open in meer dan 30 landen, op alle 7 (!) continenten. Elke Anytime Fitness club ondersteunt een kleine gemeenschap van gelijkgestemde individuen die vastberaden zijn hun levensstijl te transformeren naar een actieve levensstijl met een betere gezondheid en meer plezier in het leven. Dat bedoelen wij met ‘het zelfvertrouwen van de wereld verbeteren.’” Lees het persbericht met de aankondiging dat we ook actief zullen zijn in Afrika en Antarctica op http://blog.anytimefitness.nl/4000strong.

facebook.com

Start nu met onze voordelige assortimentbox, 36 vershillende maaltijden uitproberen voor 49.95 !Slank en fit de zomer in👍Yes you can💪💪💪 Deel dit bericht en maak kans op onze proefbox. Winnaar wordt bekend gemaakt op zo 18 maart dus houdt deze fb pagina in t oog!😉👍 Veel succes,💪💪💪

facebook.com

Wilt u simpel en smakelijk afvallen? Start nu met SLIM Diet. Een eenvoudig stappenplan met heerlijke gerechten, gecombineerd met verse groenten en lekkere tussendoortjes. Wegens groot succes, nu ook verkrijgbaar ( met begeleiding ) bij Anytime Fitness Hamont :)

facebook.com

Recommended Before and After transformation