Top Local Places

Team MKS

, ,
Professional services

Description

ad

Motorsports utveckling och marknadsföring för MKS.

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

På väg ihop igen med andra renoverade toppar med lite annorlunda vedbo portning. Blir intressant att se förändringen. Dom gamla hade ju rullat i 7år så det kanske är godkännt...

facebook.com

TUR!!! Men vi kom ju trotts allt på tredjeplats i näst högsta klassen street outlaw på streetweek. Vi hade helt enkelt tur som tog oss igenom denna eminenta tävling med alla dessa fel. Måste än en gång tacka jonas eriksson som hjälpte oss sista dagarna innan vi for och andreas jakobsson som följde på detta äventyr :) Här har ni lite bilder på avbrutna ventilstyrningar, spräckta ventilbrickor mm mm

facebook.com

Gasoline gjorde ett kanonjobb med livesändningar mm

facebook.com

Sträckdragningen mellan banorna, blev runt 140mil totalt för oss. Korrigering, 140mil med mussen alltså :) Kan man säga gatbil då? :)

facebook.com

Film nedan! Vid 29min finns vår mest lyckade repa med. Tid 5,95 på 10,5" däck. Vi var 1 av 18st som lyckades med en 5sek repa under streetweek 2017, totalt ca 140st startande. Vi vill rikta ett stort tack till våra samarbetspartners: Masonite Beams AB Olofsfors LM industrirör MKservice Inovativ kakel & bygg Nymans däckservice Mapec Dynotech Gasoline magazine har filmat varje dag som finns på deras sida. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10155229032304457&id=120696159456

facebook.com

5fucking95! Yeeeehaaaa :) Nu gick den omän bara på 1,7bar pga små spridarna som vi blev tvingade att byta till måndags. Med gamla körde vi 2,5bar i den lilla orginal ls1,an :)

facebook.com

6,03! Nu är vi med i gamet :)

facebook.com

Lindesberg levererar fäste! Öste på lite för hårt så jag fick ta av gasen med resultat att den började gå över hela banan mot slutet men en 6,53 och bilen går bra!

facebook.com

Liten film från första dagen :) Nu är lindesberg igång! 15,00-21,00 är det körning idag. Livesändning på nitroz.se

facebook.com

Helt borträknade är vi ju inte än med 1race och 2 transporter kvar :) Fixade lite bättre luftflow för det går bara liiite varmt, på en p-ficka i Mora :)

facebook.com

Vi rullar vidare efter en till lite strulig dag med en bästa 6,54 med omtag pga toksläpp i starten och trigger error=avsläpp vid 150ish meter. Nu mot lindesberg :)

facebook.com

Var körning tillslut :) Nu i tallhed i ett vandrarhem med en kall, bilen gick hela vägeb ner utan service! Vi körde en 6,22@180 km idag, med avsläpp för den ville stegra hårt i starten, tyvärr struken repa. Vi tuna ner lite effekt i starten och körde en 6,30@160 km med avsläpp för det höll på att gå på tok vid 170ish meter då den släppte och ställde sig tvärsöver banan!! Men det ordnade upp sig iaf. Vi är nöjda med allt med tanke på att allt kunde brunnit upp redan första dagen pga dom dåliga spridarna. Nu har vi nog passerat 100mil :)

facebook.com

Quiz

NEAR Team MKS