Top Local Places

Kristiansand Kampsport Senter

Ægirsvei 10, Kristiansand, Norway
Gym/Physical Fitness Center

Description

ad

Kom innom for en gratis prøvetime. http://kristiansandkampsport.no Vi  hjelper mennesker å skape et solid fundament for økt selvtillit, bedre fysisk form og evne til å forsvare seg selv gjennom å lære disiplinen og filosofien man finner i kampsport. Vårt oppdrag fra første gang du kommer gjennom døren hos oss er å støtte og hjelpe alle uavhengig av kjønn og formnivå å dra nytte av trygg kampsporttrening i et trygt og samarbeidsorientert miljø.

Vi stiller alltid med kvalifiserte instruktører, du slipper å tenke på kakesalg, dugnad og lotterier.
Vi tar inn kun de beste gjesteinstruktører når vi avholder seminarer og treningsleirer.

Kristiansand Kampsport Senter passer for hele familien, vi ønsker å appelere til folk flest. Det du vil merke er at vi som trener der er helt vanlige folk i alle aldre.

Barn, mødre, fedre, besteforeldre, kvinner, menn og studenter. Du trenger ikke å være i form for å starte med trening hos oss, vi skal bidra til at du kommer i bedre form fra der du er nå.
Bonuset med kampsporttreningen er at du ikke bare får kroppen i form. De fleste hos oss merker også en endring på koordinasjon, konsentrasjon, og selvtilitt. I tillegg så treffer du nye mennesker, det er derfor vi bruker boksehansker.

Hvis trygghet, kvalitet og forutsigbarhet er viktig for deg har du kommet til riktig plass.


Ikke ta oss på ordet, kom innom for en gratis prøvetime. Snakk gjerne med foreldrene eller andre som trener hos oss.


CONTACT

Quiz