Top Local Places

Perlen

Harstadhamn, Harstad, Norway
Real estate

Description

ad

Velkommen til Perlen - med vakker beliggenhet ytterst på kaikanten på Hamneset i Harstadhamn. Innflyttingsklart til festspillene i 2015. Her i nord tilbringer vi mye av tiden i hjemmet vårt. Hvor og hvordan vi bor er en del av vår personlig­het. Trives vi i våre omgivelser bidrar det til livskvalitet og gir oss energi i hverdagen. Det blir en del av oss.

Vi tror Perlen blir et slikt sted. Vakker ­beliggen­het ytterst på kaikanten på Hamnneset i Harstadhamn. Solrikt fra morgen til kveld.

En utsikt som kan ta pusten fra deg med utsyn mot historiske Trondenes og den vakre Vågsfjorden som omgis av maje­stetiske fjell. Her kan du følge inn- og utseilingen av hurtig­ruta, et utall hurtig­båter, cruiseskip, fritids- og fiskebåter.

Perlen vil bestå av 47 moderne leiligheter i ulik størrelse, alle med store balkonger. Prisene vil være fra kr. 1.675.000,- til kr. 7.950.000,- og med ­gunstige og fleksible finansierings­modeller.

Du vil bo i en revitalisert bydel hvor “Stien langs sjøen” kan ta deg til historiske Trondenes. Eller  du kan spasere langs en nydelig havnepromenade som på fem minutter tar deg inn til byens ­pulserende ­sentrum. Du er omgitt av et spennende miljø som består av Harstad Kulturhus, Høgskolen i Harstad, ­Festspillene i Nord­Norge, Forsvarets musikk-korps Nord-Norge og ikke minst trivelige naboer i Perlen og i de øvrige omkring­liggende leilighetene i Havnegata 4, Harstad brygge og ­Harstadhamn.


Ditt nye hjem vil bli en del av deg, og samtidig være en god investering. Vi tror du vil elske å ­invitere dine venner hit. Dette er noe mange har ventet på og vi er glade for å kunne presentere det for deg.

Nytt og moderne
Det er noe eget med en splitter ny og moderne leilighet. Alle leilighetene er lyse, har stor takhøyde, store vindusflater og balkong. Her er fibernett for ­internett, TV og telefoni, porttelefon og miljøvennlig belysning. Fellesarealene er oppgraderte og tidsmessige. Byggets helhet skal ha et representativt preg.

Romslige balkonger som kan glasses inn
Balkongene er romslige og fra 10 til 50 kvadratmeter. De kan glasses inn ­dersom du ønsker å forlenge uteopplevelsene av lyset og utsikten. De er dessuten tilpasset solgangen og utnytter leilighetenes fantastiske plassering ytterst på ­kaikanten med Vågsfjordens evige bølger som nærmeste nabo.

Praktisk, miljømessig og økonomisk
Det er viktig å utnytte plassen godt. Dette for å gjøre leilighetene så ­funksjonelle og praktiske som mulig. Samtidig er det isolasjon og ventilasjon etter de nyeste standarder i TEK-10 forskriftene, energieffektiv belysning og vannbåren varme fra byens fjernvarmeanlegg. Alt dette bidrar til en miljømessig og ­økonomisk god løsning for beboerne. Ved å velge borettslagsformen oppnås gunstige og fleksible finansieringsløsninger. ­Ned­betaling av fellesgjelden avtales ­individuelt og sikres i en finansierings­modell som ­garanterer deg mot ­overraskelser i etterkant.

CONTACT

PICTURES BY OTHER USERS ON INSTAGRAM

hildeastridbursdagsfeiring,venn,kaffeogkake,kjæreste

#Bursdagsfeiring 😊 Hipp hurra for min #kjæreste og aller beste #venn Pelle 😍 #kaffeogkake

bursdagsfeiring,venn,kaffeogkake,kjæreste
@hildeastrid, instagram.com

hildeastridtakknemlig,familie,godmatoggodprat,treretters,allemanniarbeid

Lørdagskveld med god mat 😊 #familie #takknemlig #godmatoggodprat #treretters #allemanniarbeid

takknemlig,familie,godmatoggodprat,treretters,allemanniarbeid
@hildeastrid, instagram.com

siktboliginteriør,perlen,weekend,interiors,siktbolig,bohushaalogaland,em1,bohusinteriør,home,harstad

Snart helg 🙏🏻🙈 #siktbolig #harstad #em1 #home #weekend #interiors #interiør #bohushaalogaland #bohusinteriør #perlen

interiør,perlen,weekend,interiors,siktbolig,bohushaalogaland,em1,bohusinteriør,home,harstad
@siktbolig, instagram.com

hildeastridbyen,februaryphotochallenge,perlen,nordnorge,harstadhamn,månen

#Byen og #månen 😊 #Perlen #Harstadhamn #NordNorge fin #februaryphotochallenge

byen,februaryphotochallenge,perlen,nordnorge,harstadhamn,månen
@hildeastrid, instagram.com

katrinesolhaug

Å spise frokost på morningen til dettan fine syne e det lite som slår 🌄

@katrinesolhaug, instagram.com

katrinesolhaugsøskenkjærlighet❤️

#søskenkjærlighet❤️

søskenkjærlighet❤️
@katrinesolhaug, instagram.com

majareitenmørketid

Ho nærme sæ☀️ #mørketid

mørketid
@majareiten, instagram.com

Quiz

NEAR Perlen