Top Local Places

Iran & Switzerland

Friendship, Zug, Switzerland
Social Club

Description

ad

Iran & Switzerland are Beautiful countries!

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

facebook.com

Dariush ist ein sehr bekannter Singer vom Iran.er ist seit etwa 40 Jahren in Exile und jetzt flieg über Iran und er darf nur von oben sein Heimatland anschauen!

facebook.com

«یونگفرایوخ» (Jungfraujoch) یکی از برجسته‌ترین و معروف‌ترین قلل اروپایی و بلندترین ایستگاه راه آهن قاره را در خود جای داده و بد نیست بدانید که نام یونگفرا به معنی «بام اروپا» است. خط ریلی نامبرده از میان کوهستان‌های «آیگر» (Eiger) و «مونک» (Mönch) عبور کرده و به سمت پانوراماهایی بی‌مثال از قله‌های اطراف و یخچال «اَلچ» (Aletsch) امتداد می‌یابد. ایستگاه هواشناسی عجیبی را نیز در یونگفرایوخ پیدا می‌کنید. در این مجموعه چند رستوران، سوغاتی فروشی، تراس‌های تماشای مناظر و یک کاخ یخی هم وجود دارد. این کاخ یخی به مساحت ۱۰۰۰ متر مربع، کاملاً با دست و به وسیله اره و تبر تراشیده شده است.

facebook.com

🐆پلنگ ایرانی🐆 پارک ملی تندوره | خراسان رضوی ۱۵بهمن ۹۶ عکس از: علی رمضانیان

facebook.com

‏قلعه ‏Spiez‏ یکی از قدیمی ترین قلعه های #سوییس است که در سال ٩٣٣ میلادی ساخته شده است. در آن زمان قسمت غربی سوییس تحت ‏سلطه ایتالیایی ها بود. از آنجایی که این قلعه بارها بازسازی شده است ، داخل آن می توانید انواع مختلف معماری را مشاهده کنید.

facebook.com

اگر از بيرون به سوييس نگاه كنيد فكر ميكنيد تمام انسانها در سوييس از حقوق مساوي برخوردار هستند و اين كشور مهد حقوق بشر ميباشد!ولي براي كسانيكه سالها تجربه زندگي در سوييس را دارند اينگونه نيست و تبعيض زيادي بين سوييسيها و خارجيها وجود دارد كه در بهترين حالت ميتوان آن را راسيست پنهان نامگذاري كرد. خارجيها بويژه افراد كشورهاي جهان سوم براي يافتن كار،مسكن و رسيدن با حداقل حقوق هاي خود با مشكلات و موانع بسياري روبرو هستند و در يكي از آشكارترين اين تفاوت ها ميتوان به قيمت هاي بيمه خودرو اشاره كرد كه خارجيها نسبت به سوييسيها بسيار بيشتر بايد بيمه خودرو پرداخت كنند و روزنامه ٢٠ دقيقه سوييس به اين موضوع پرداخته است و از مخاطبين خود پرسيده است كه آيا درست است خارجيها پول بيشتري براي بيمه خودرو بپردازند؟ آري ❤️ خير 😡 نظر شما ايرانيان در اين مورد چيست؟

facebook.com

iseltwald, switzerland

facebook.com

🔴 طارق رمضان به اتهام تجاوز جنسی زندانی شد! «طارق رمضان» اسلام‌شناس تبعۀ سوئیس که در بازداشت موقت قرار داشت، به تجاوز و خشونت جنسی متهم شد. ٢ زن وی را به تجاوز، خشونت و آزار جنسی متهم و علیه او رسماً شکایت کرده‌اند. علاوه بر این، موارد دیگری از بدرفتاری جنسی نیز نقل شده که حداقل هنوز به مرحلۀ شکایت رسمی نرسیده است. بعد از ٢ روز بازداشت موقت برای تحقیقات ابتدایی، قضات فرانسوی روز جمعه ٢ فوریه/١٣ بهمن «طارق رمضان» را رسماً متهم کردند و در نتیجه وی از بازداشت موقت به زندان منتقل شد. وی تقاضا کرده که امکان آزادی مشروطش مورد بررسی قرار گیرد. اتهامات علیه طارق رمضان به دنبال شکایت ٢ زن وارد شده است. وی متهم است که در سال‌های ٢٠٠٩ و ٢٠١٢ در شهرهای لیون و پاریس، به این دو زن تجاوز کرده است. طارق رمضان مصری تبار و نوۀ حسن‌البناء، بنیانگذار اخوان‌المسلمین است. وی قبلاً در آکسفورد در بخش مطالعات اسلام معاصر تدریس می‌کرد اما بعد از این که جنجال سوءاستفاده‌های جنسی «هاروی واینشتاین»، تهیه‌کنندۀ آمریکایی دنیاگیر شد و موجی از واکنش‌های جهانی علیه خشونت جنسی شکل گرفت، شایعاتی در مورد بدرفتاری‌های آقای رمضان نیز به رسانه‌ها کشیده شد و سرانجام دانشگاه آکسفورد عذر وی را خواست. پس از آن، شاکی اول، خانم «هند عیاری» ۴١ ساله، رسماً رمضان را به تجاوز جنسی متهم کرد. هند عیاری در سال ٢٠١۶، در زندگی‌نامۀ خود شرح این واقعه را به تفصیل نوشته اما از طارق رمضان نام نبرده بود و فقط از یک شخصیت اسلام‌گرای پرنفوذ صحبت می‌کرد. اما بعد از جنجال واینشتاین، وی تصمیم گرفت که هویت تجاوزگر را افشا کند. چند روز بعد از طرح شکایت خانم عیاری، زن دیگری که در رسانه‌ها خود را با اسم مستعار «کریستِل» معرفی می‌کند نیز مدعی شد که طارق رمضان در سال ٢٠٠٩ در هتلی در شهر لیون به وی تجاوز کرده است. این زن ۴٠ ساله نیز جزییات واقعه را برای مجلۀ معروف «وَنیتی فِر» شرح داده و بر «خشونت هولناک» طارق رمضان که با ضرب و شتم و «تجاوز با شیء» همراه بوده به تفصیل سخن گفته است. او در شکایت رسمی خود نیز تأیید کرده که طارق رمضان به وی ادرار کرده است؛ اما آقای رمضان تمامی این اتهامات را دروغ می‌داند و می‌گوید که هیچ نوع رابطه‌ای با «کریستِل» نداشته است. با این‌حال در پاسخ‌گویی به سؤالات، طارق رمضان نتوانست توضیح دهد که این زن چگونه از وجود اثر زخمی بر کشالۀ ران وی خبر داشته است. علاوه بر دو شاکی، زنان دیگری نیز از رفتارهای مشابه حرف زده‌، اما شکایت نکرده‌اند. تحقیقاتی نیز در مورد سوءرفتارهای احتمالی آقای رمضان در سال‌های ١٩٩٠ جریان دارد. وی در آن سال‌ها در ژنو تدریس می‌کرد. گفته می‌شود که دلیل اصلی کنار گذاشتن او در دانشگاه آکسفورد نیز همین شایعات بدرفتاری او با دانشجویانش در ژنو بوده است. (رادیو فرانسه)

facebook.com

ماه گرفتگی تهران ۱۲ بهمن ماه

facebook.com

گزارش نشریات سوئیسی از مبارزه زنان ایران علیه حجاب اجباری. روزنامه ۲۰ دقیقه سوییس به تاریخ ۳۱ ژانویه. با تیتر "زنان ایران در خیابان ها کشف حجاب می کنند".

facebook.com

دهم بهمن‌ماه، #جشن_سده، جشن پیدایش آتش در فرهنگ ایران و از جشن‌های پیشواز نوروز بر همه ایرانیان شاد و فرخنده باد.

facebook.com

Shazand,Iran

facebook.com

Quiz

NEAR Iran & Switzerland