Top Local Places

Viking Yachting AB

Hälleflundregatan 16, Västra Frölunda, Sweden
Retail Company

Description

ad

Här kan du enkelt handla dina båttillbehör direkt i vår webbshop, eller så kan du komma förbi oss i vår välsorterade butik i Fiskebäck, Göteborg. Viking Yachting erbjuder ett brett sortiment av allt från klassiska båttillbehör som färg och lacker till sjökort, marinelektronik, sjökläder m.m. Vårt sortiment på drygt 30.000 artiklar innehåller det mesta du kan tänkas behöva, dessutom får du tillgång till bra service samt ett brett kunnande om det mesta som har med båten att göra. Vi började med att sälja båttillbehör till fritidsbåtar i mitten på sjuttiotalet, och på den vägen är det fortfarande. När det gäller tillbehör till Seldén Mast och Rigg så har vi jobbat med detta sedan starten, så kunnandet och reservdelar till Seldén Mast och Rigg är vi rätt svårslagna på!

Om du har frågor så kontakta oss gärna på +46 31- 69 61 60 eller via mail info@vikingyachting.se så svarar vi så snart vi kan. Bra om du försöker vara så tydlig som möjligt i din beskrivning. Helst ett artikelnummer så kan vi hjälpa dig ännu snabbare. Välkommen ombord!

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Polisen Båtsamverkan Väst

Var uppmärksam och gör det svårare för tjuvarna.

Polisen Båtsamverkan Väst
facebook.com

B&G

facebook.com

Livetombord.se

Nostalgi på hög nivå

facebook.com

NYHETSBREV APRIL - Med en känsla av sol och salta vindar

NU SKINER SOLEN OCH EN DEL SJÖSÄTTNINGAR, HAR SÄKERT REDAN SKETT, SEDAN SENASTE NYHETSBREVET. VI FINNS TILL FÖR ATT DU SKALL FÅ BÅTEN I TOPPTRIM OCH FÅ FÖRVERKLIGA ALLA DINA PROJEKT. VI FINNS HÄR FÖR ATT HJÄLPA DIG! INFORMATION Vi gör plats för nyheter i butiken och har därför ett blandat sortiment av rea-varor. Kom in och fynda i butiken. ÖPPETIDER Måndag - Fredag 10-18 Lördag 10-15 Söndag 10-14 Långfredag 10-14 Påskafton 10-15 Påskdagen 10-14 Annandag påsk 10-14 Lycka till med sjösättningen och alla Dina vårprojekt. GLAD PÅSK!

NYHETSBREV APRIL - Med en känsla av sol och salta vindar
facebook.com

Search Magazine Segling

facebook.com

Tested: AIS MOB devices – Yachting World

facebook.com

Victron Energy B.V.

facebook.com

Vaccinera mot böldpest och öka farten med epoxi!

facebook.com

Våren är här! Under april och maj är butiken öppen alla dagar i veckan. Välkommen in.

facebook.com

Nyhetsbrev mars - Vi har allt för att göra båten vårfin!

INFORMATION Vi gör plats för nyheter i butiken och har därför ett blandat sortiment av rea-varor. Kom in och fynda i butiken. ÖPPETIDER Måndag - Fredag 10-18 Lördag 10-14 Söndag Stängt Lycka till med alla Dina vårprojekt.

Nyhetsbrev mars - Vi har allt för att göra båten vårfin!
facebook.com

Timeline Photos

Att uppgradera sitt navigationssystem ombord behöver inte alltid innebär att man byter ut allt, så länge det gamla fungerar. Vi hjälper gärna till, att ta fram lösningar, för hur du, kan integrera ditt befintliga system mot nya komponenter. Vi väger in både de tekniska och ekonomiska fördelarna. #LiteMerÄnBaraBåttillbehör

Timeline Photos
facebook.com

Survey: long-range communications at sea – Yachting World

Valen är många och svåra när det gäller datakommunikation på öppet hav. Här är en intressant undersökning, vilken utrustning deltagarna i ARC använder sig av.

facebook.com

Quiz

NEAR Viking Yachting AB

Olles Gård

Västra Frölunda, Sweden
Nonprofit Organization