Top Local Places

Restaurang Break

Norra Långebergsgatan 2, Västra Frölunda, Sweden
Caterer

Description

ad

Lunchrestaurang belägen på AMG Center Hedin bil. Erbjuder lunch, affärsmiddagar, cateringar, konferenser & event.  Break Mat & Catering – enda stället i Sisjön där Mannerströms mat lagas av Mannerström.

Sebastian Mannerström och Patrik Robertsson driver sedan våren 2013 restaurang Break på Hedin Bil AMG Performance Center i Sisjön. I Mannerströms anda lagar vi klassiker till lunch och prissätter efter de råvaror vi använder, berättar Patrik och Sebastian. Efter ett bilköp så skall man givetvis passa på och fira det med god mat på andra våningen på Restaurang Break.
Välrenommerade krögare

DSC_06261Sebastian har en bakgrund från olika kök i Göteborg och en gedigen erfarenhet från en rad olika cateringuppdrag med sin far och i egen regi. Nu senast var Sebastian & Leif i Amerika på Augusta och lagade mat för golfproffset Thomas Björn med gäster under en vecka. Patrik har drivit Albatross golfkrog under många år och var senast med och drev Gamla Ullevi Restaurang & konferens 2009 – 2013 (den nya arenan) med två kompanjoner. Även Patrik har haft många spännande cateringuppdrag. Ett av de mest utmanande var nylansering av 2 nya modeller från Volvo under 2007.

Vi är barndomsvänner och har ofta och länge pratat om att göra något tillsammans berättar de. När vi fick frågan från ägaren Anders Hedin om att ta över och vidareutveckla restaurang Break, såg vi det som en spännande, utvecklande och rolig utmaning. Ett fantastiskt ställe på rätt plats mitt i Sisjön, inga trängselavgifter & gratis parkering, är några av fördelarna. Restaurangen är otroligt snygg och nu är det vår uppgift att ge den liv och gemytlighet genom att erbjuda trevlig stämning och en matsedel som håller hög klass till en bra prisnivå, säger Patrik.

Dagens matsedel

– Vi gör klassisk husmanskost i olika varianter varje dag. Min far och jag har tillsammans tagit fram många av recepten och vi satsar på en matsedel med valmöjligheter, och prisnivåer som passar de flesta nämner Sebastian. Du kan få en förrätt från 55-150 kr, och en varmrätt från 125 kr, bröd, smör,  mineralvatten och kaffe ingår. Priserna bestäms efter vilka råvaror som används för dagen. Restaurang Break är det enda stället i Sisjön där du får Mannerströms mat lagad av Mannerström!
Affärsluncher

Patrik och Sebastian vill att Break ska vara inbjudande för gäster som vill ha en trevlig lunchrast med god mat, och för dem som vill ha längre affärsmöten i lugn och ro i samband med lunchen. Vi är också noga med att vara på plats så våra gäster vet att vi finns här varje dag. Vill man boka affärslunch så rekommenderar vi att man bokar dagen innan.
Konferens & Catering

DSC_0139– Konferensrummen kan ta upp till 50 personer och är utrustade med den senaste tekniken.

Vi har stor erfarenhet gällande catering och gör självklart allt från den lilla tillställningen till helhetslösningar för ert kalas, event eller arrangemang.

– Titta in och se hur vi har det, uppmanar Sebastian och Patrik. Du behöver inte vara intresserad av fina bilar eller känna att du måste äta något för att ta trappan upp till andra våningen och hälsa på. Vår önskan är att få liv i restaurangen och att alla ska känna sig välkomna.

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Denna härliga soliga måndag serverar vi köttfärslimpa eller kålpudding med gräddsås, persiljepotatis och lingon eller en vittvinspocherad kummel med palsternacksstomp och krämig blåmusselsås. Välkomna!!

facebook.com

Timeline Photos

Idag fredag är dagens kött Flankstek från Ölanda säteri med grillad romansallad, bakad lök och en kaprismajo. Välkomna!!

Timeline Photos
facebook.com

Idag måndag serverar vi: Pytt Bellman med inlagda rödbetor och äggula. Pocherad spätta med ärt och blomkålsstomp, pepparrot och krämigt ägg. Välkommen!!!!

facebook.com

Restaurang Break

Restaurang Break
facebook.com

Timeline Photos

Snart kommer det ett stort gäng Corvettefantaster. Kul eftermiddags catering. 😀👍

Timeline Photos
facebook.com

Idag serverar vi Ryggbiff från Ölanda säteri med rostad Antoniapotatis och Bearnaisesås. Fisk och musselgryta med saffransaioli och sellericrudite. Välkomna!!!!

facebook.com

Timeline Photos

Slutsålt idag. Torskfilé, rödcurry, pakchoi, cashewnötter.

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Örtbakad Movitzkyckling på menyn idag. Välkomna

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Nyskördad ostronskivling från östragärde gård som imorgon fredag blir blir knaperstekt. Missa inte detta!!!!

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Dagens kött är idag soja marinerad rostbiff | glasnudlar | sesam | lime | thaibasilika. Välkomna!

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Glöm inte att ni kan ha er konferens hos oss på BREAK! För bokning info@restaurangbreak.se alt 031-497900 Eller varför inte kom in och besök oss för personligt möte. Välkomna!

Timeline Photos
facebook.com

Restaurang Break

Välkomna

Restaurang Break
facebook.com

Quiz

NEAR Restaurang Break