Top Local Places

Bilstereohörnan

malmabergsgatan 23-25, Västerås, Sweden
Shopping & Retail

Description

ad

Välkommen till Bilstereohörnan, Västmanlands äldsta bilstereoföretag. Vi har sålt och installerat billjud sedan 1985 och ni finner oss idag i Västerås Välkommen till denna grupp för specialerbjudanden, nyheter, events mm.

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Lönehelg = Lördagsöppet! Lördag 25/2 har vi öppet mellan kl 12.00-16.00 (eller tills jag går hem 😇) Vilka kikar förbi? 😊

facebook.com

facebook.com

Photos from Bilstereohörnan's post

Ground Zero har precis lanserat en helt ny serie slutsteg! GZCA tillhör den nya Competition serien, kompakta steg med otroligt mycket effekt, hög dämpfaktor och till riktigt vettiga priser. Från lilla GZCA 1.2K-SPL som levererar 1200Wrms i 1ohm till hiskeliga GZCA 35K-SPL, jajamensan 35000WRMS! Och detta är dessutom effektsiffror vid 12.6 Volt. GZCA 35K-SPL går dessutom att docka ihop upp till 10 slutsteg, för den som behöver 350.000Watt alltså..;) — Products shown: Ground Zero GZCA 8.0K-SPL, Ground Zero GZCA 12K-SPL, Ground Zero GZCA 1.2K-SPL, Ground Zero GZCA 5.0K-SPL, Ground Zero GZCA 3.0K-SPL and Ground Zero GZCA 35K-SPL.

Photos from Bilstereohörnan's post
facebook.com

Photos from Bilstereohörnan's post

Tänkte det var dags för en arbetsuppdatering igen! :) I vintras fick vi in en Volvo V50 som en blivande 18 åring ska glida runt med. Ljudsystemet i dessa bilar är väl inte det roligaste, och utan möjlighet att byta ut originalenheten på något enkelt vis lite svår att lyckas med. Hjärtat i detta bygge blev ESX X-DSP, en 8 kanals ljudprocessor där du får alla möjligheter som en riktigt värsting huvudenhet har att erbjuda som aktiva delningsfilter på samtliga kanaler, 32-bands Equaliser, tidskompensering och mycket mer. Processorn kopplades in via högnivå från Volvon's originalstereo, praktiskt om man vill lyssna på CD eller Radio. Till X-DSP kopplades en liten Bluetooth dongel in via fiberoptik ingången, med denna lösning har vi en heldigital signal in! Och vilket ljud! I dörrarna installerades självklart nya högtalare, valet föll på Impact GF 66S som är ett nytt system för oss, det låter oförskämt bra, luftigt och avslappnat ljud med bra drag i midbasen! Ingen bil är komplett utan en baslåda, som så många gånger förr föll valet på vår Massive Audio Summo Twin 6, en portad baslåda med dubbla 6.5" basar som inte lämnar någon oberörd. Slutsteget blev ett Helix G FIVE, ett ganska stort men väldigt prisvärt 5-kanals slutsteg som utan problem driver hela systemet. Detta var första gången vi installerade ett sådant och vi blev riktigt imponerade! Riktigt mycket kraft och enormt välljudande, det finns numera alltid på hyllan i butiken (Y) Slutresultatet blev fantastiskt, faktiskt långt bättre än väntat :D — Products shown: Helix G FIVE, ESX X-DSP, Mosconi AMAS-2, Impact GF 66 S and Massive Audio Summo Twin 6.

Photos from Bilstereohörnan's post
facebook.com

Timeline Photos

Haha! Är det någon här som känner igen sig? ;) Förr sålde vi mycket HIFI och hemmabio, och det var inte sällan frun som bestämde vad det blev i slutändan. Fullt lika illa är det inte med bilstereo :) (Y)

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Lite kvällspyssel! Ljuddämpa dörrarna ordentligt på en kompis husbil. Ett lager STP Aero Alum, ett lager STP Black Gold och ytterligare ett lager STP SPLEN 08 på det. Även dörrpanelerna får ett lager STP Biplast 10. Det blir som natt och dag! Målet är tystare bil och mer ös i högtalarna 🤘😊

Timeline Photos
facebook.com

De finns många olika högtider, och idag firar vi Hippo fredagen, så dagens erbjudande är på massive audio Hippo84 som vi lämnar 30% rabatt på i butiken. Vi har öppet till kl 17 idag. Info om basen finner ni här & priset är 1675kr idag http://www.bilstereohornan.se/massive-audio-hippo-84:6811

facebook.com

Timeline Photos

Vi har många olika & roliga basar i butiken. Välkomna & kolla utbudet.

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Så var det dags igen! Klockan 00.00 natten mot Fredag startar vi upp våra Black Friday erbjudanden på www.bilstereohornan.se och de håller i sig till Söndag 23.59! Vi har även extraöppet i butiken i Västerås på lördag mellan klockan 11.00 - 15.00

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Är det någon som är intresserad av att gå på teknikmässa i Västerås 23-24 November? Vi har fått 20st biljetter av Monacor att ge bort till våra kunder. Med biljetten är ni med och tävlar om produkter från Monacor till ett värde av 2000kr! Först till kvarn :) Hämtas i vår butik i Västerås.

Timeline Photos
facebook.com

Photos from Bilstereohörnan's post

Idag kom nästa nyhet från Italienska Impact, Model 1 är ett 6,5" kit med 28mm softdomediskant, 6,5" midbas med 34mm talspole & fasplugg. Ska upp inom kort för demo, och enligt Italienarna är detta RUSKIGT bra. Intropris 2995kr "ja vi vet, galet billigt för denna klass" Välkommen in i butiken & kolla produkterna.

Photos from Bilstereohörnan's post
facebook.com

Timeline Photos

Provspelning pågår 😊

Timeline Photos
facebook.com

Quiz

NEAR Bilstereohörnan