Top Local Places

Tennis och Innebandy i Vänge, Uppsala

Svedbovägen 14, Uppsala, Sweden
Recreation & Fitness

Description

ad

Vänge tennisbanor utanför Uppsala Vänge tennisbanor ligger 12 km väster om Uppsala centrum och bara 7 km ifrån Stenhagen centrum. Vänge ligger vid väg 72 mot Sala. Cykelväg finns hela vägen ut vilket kan vara en trevlig uppvärmning!?

Tennisbana och innebandyplan är öppna mellan klockan 09.00 och 21.00 alla dagar. Bokning sker på hemsidan www,bokatennis.se/hagunda och nycklar hämtas i Vänge butiken på Gamla Salav. 018-364065.

Priser:
Vardagar 09:00 - 16:00 50kr/tim
Vardagar 16:00 - 21:00 samt Lör-/sön 80kr/tim

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Kl 16:30, börjar vi med at plocka in sommaren vid tennis/innebandyplan på HC istället av imorgon som sagt tidigare. Alla som vill och kan hjälpa till är mer än hjärtligt välkomna.

facebook.com

Tyvärr, räcker inte tid, ork eller sand för att kunna sätta igång andra banan. Så i år, får vi nog nöja oss med en. Ha en fin sommar och många trevliga och soliga stunder på tennisbana, eller vart ni befinner er.

facebook.com

Timeline Photos

Det ser ut som arbetet är igång på bana 1 trots allt!

Timeline Photos
facebook.com

Tennisbokning - Hagunda IF

Då var tennissäsongen igång. En bana klar för spel från och med idag. Bokning som vanligt. Vi hoppas kunna sätta igång andra banan nästa månad. http://bokatennis.nu/hagunda/

facebook.com

Se hit! Behöver du extra styrketräning men orkar inte till stan? Då är du välkommen till Hagundas klubblokal imorgon för att hjälpa att skotta fram 3 ton grus :-) Passet börjar kl 10. Välkomna!

facebook.com

Timeline Photos

Våren är äntligen framme i Vänge. Dagarna blir längre, blommorna blommar, och solen värmer mer och mer oss om dagarna... Med våren ökar också tennissuget att spela ute på Vänges fina tennisbanorna. Hagunda IF planerar att sätta igång med vårarbete 23-24 april. Som varje år, är det 3 ton grus som måste läggas på, vältas...och vi tackar verkligen för all hjälp vi kan få för att underlätta arbetet för alla. Beroende på vädret och oförutsetta problem med en och annan ventil :-), hoppas vi kunna sätta igång banorna innan slutet av maj. Helgen kommer också att tillbringas till vårstädning kring området tennisbanor, boulebanor och stugan. Anmäl dig i kommentarfältet om du kan tänka dig vara med och hjälpa på nåt sätt. Hagunda IF bjuder på fika. Välkomna!

Timeline Photos
facebook.com

PICTURES BY OTHER USERS ON INSTAGRAM

Tar bort den där söndagsångesten

Tar bort den där söndagsångesten
@, instagram.com

Quiz

NEAR Tennis och Innebandy i Vänge, Uppsala