Top Local Places

Ergonomi Center i Västerås

Tunbytorpsgatan 7, Västerås, Sweden
Massage Service

Description

ad

Ergonomi Center erbjuder kvalitativa tjänster som förebygger ohälsa och förbättrar arbetsmiljön Ergonomi Center erbjuder företag, föreningar och privatpersoner massagebehandlingar, Kostrådgivning/Kroppsmätning och skäddarsydda kurser/föreläsningar i ergonomi och systematiskt arbetsmiljöarbete (SAM)

Massage. Specialitet är djupgående massage med triggerpunktsbehandling & töj/stretch

Ergonomi & förflyttningsteknik (Vård & omsorg)

Ergonomi & Föremålshantering, övriga branscher som butik, lager, lokalvård m,m.

Friskfaktorer, en kurs för personal inom barnomsorg. Teori varvas med praktik. Vi går igenom lagar och förordningar, arbetsställningar, stress, kost, egen träning.

Målet med kursen är att du som personal ska ha tillräckliga kunskaper om:
Gynnsamma arbetsställningar, vilka lagar & förordningar vi ska följa. Upprätta handlingsplan för framtida arbetsmiljöförbättringar.

Kostrådgivning, Mätningar med BIVA för att få fram muskelmassa, fettprocent, basal förbränning, extracellulär samt intracellulär vätska. Denna mätning ger dig en bra bild över ditt nuläge. 8 av 10 går i dag omkring och har energibrist med anledning av att de äter för lite eller äter fel. Med BIVA-mätning så får vi fram de värden vi behöver för att skräddarsy ett kostupplägg som passar dig.


CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

facebook.com

facebook.com

Framtiden är här! Världens första FDA godkända lasern för fettreducering & Celluliter. Inga biverkningar, och omedelbar effekt. För mer info kontakta oss på info@ergonomicenter.com. Bra erbjudanden på 5 & 10-kort. Varmt välkomna önskar Danny,Petra & Carina!

facebook.com

facebook.com

Träningstips inför kvällen! I kväll 18:00 i ABB-hallen i Bellevue kör vi första passet med vår ledare Jan Åberg. Häng på och träna och ha skoj. Första gången är gratis, så ta med grannen, vännen, svärmor och kom med i Korpens gemenskap och glädje. Varmt välkomna önskar Jan!

facebook.com

facebook.com

Vinsten skulle vara stor för människor om sjukvård och vi så kallat alternativare skulle samarbeta mer 😊

facebook.com

facebook.com

Tack alla som kom och gjorde vårt första öppet hus helt fantastiskt. I går så körde vi några behandlingar med lasern live där deltagarna fick ta del av resultatet efter. Några av de frivilliga minskade nästan 5 cm totalt efter endast 20 minuter. Vill du boka tid, eller få mer information så tveka inte att höra av dig. Varmt välkomna!

facebook.com

facebook.com

Hoppas att vi ses i kväll. Varmt välkomna!

facebook.com

facebook.com

Quiz

NEAR Ergonomi Center i Västerås